kızlar bişey sorcam çatlama iğnesi olanlara
çok şiddetli bir ağrı ve adet gelmemesi, ve iki gündürde pıhtı pıhtı gelmesi simsiyah yaşadınız mı ve bugün 3 ncü gün kesildi pedin içinde küçük nokta gibi simsiyah :26: yaşayan varmı aynısını iğne olupta :26:
ilk klomen kullandığımda benim adetim az ve siyah gelmişti canım, ağrı olmamıştı ama 3 gün boyunca siyah ve kahverengi şeklinde geldi hiç kan rengine dönmeden de bitmişti. Belki klomen yapmış da olabilir, sen gidecekmisin dr muayenesine ?
canım geçecek inşallah bunlarda.. bak bu akşam çok değildi demişsin.. yarın akşam birazcık daha azalır.. böyle böyle geçip gider...Allah iyilik versin sevdecim, gece yine ağrılarım oldu ama daha öncekiler gibi aşırı değildş ve sık değildi, gece 1 de ilk ağrım başlıyor1 haftadır hep baktım 1 civarı başlıyor nedense Yine ağrıdı sonrasında hafif hafif ağrılar girdi, sabah uyandığımdada öyle oldu, ama bugün mide ağrım var baya, miniğimiz şimdiden uyutmuyor beni
kızlar bişey sorcam çatlama iğnesi olanlara
çok şiddetli bir ağrı ve adet gelmemesi, ve iki gündürde pıhtı pıhtı gelmesi simsiyah yaşadınız mı ve bugün 3 ncü gün kesildi pedin içinde küçük nokta gibi simsiyah :26: yaşayan varmı aynısını iğne olupta :26:
kızlar hepinize günaydın,
dün çok kötü bir gece geçirdimeşimle alışverişe çıkmıştık, biliyorsunuz 2 gündür acayip ağrılarım vardı. wc ye girdim ve pembe bir akıntı. adetime daha 3 gün var. tabii o kadar sinirlerim bozuldu ki bütün gece ağladım (adet olursam kist tedavisi görücem biliyosunuz)
fakat ne dün gece ne de bu saate kadar hiç gelmedi ve kasıklarım hala çok kötü. progestan kullanıyodumya kızlar bunla bi ilgisi olabilir mi?
isyan etmek istemiyorum herşeyin taktiri Allah'ta, ama engel olamıyorum kızlar moralim çok bozuk
iyiyiz canım sen nasılsın bakalım bitirdin mi işlerinicanlar günaydın işlerimi halledip öle geleyim didim nassınız bakemmmmm
esincim evet cnaım inşallah zamanla yok olur ağrılarım, sende varmı belirti , günün ne zamandı az kaldı seninde. senin gün var dimi bugün , ohh pasta böreklergünaydın kızlar adacım ağrılarn hala devam ediyo demek canım benim az sık dişini sevdeninde dediği gibi gün geçtikçe azalıyomuş
sevdecim bugün biraz daha iyi olmana sevindim canım inşl hemen atlatırsın gribi
tben demek senin adetin geldi ve gitti bile ama bak yapıyomuş klomen öyle şeyler bişe yoktur bu ayda kendini dinlenmeye al dediğin gibi
halevcim sen napıyosun canım nasılsın nar henüz gelemedi yoğun sanırım
canım sen bugün gideceksin dimi dr a, ohh sevdecimm gözlerim kapanıyor zati birde pofuduk yataktan bahsetmişsin kız bacımadacım benim midem uykusuz kalınca hemen belli eder kendini.. sıcacık pofuduk bi yatağa gömülsen bak bişe kalıyor mu
esin sen nettin bacım beklemeler devam ediyor mu. hadi bakalım. sahi bugün erkencisin uykun yokmu... hee sizin gününüz var dimi bugün salı
halev sanada günaydın sen nasılsın bi yaramazlık yok dimi :80:
nar nerde kaldın gız
ya kızlar kendime ıhlamur demlicektim dalgınlıkla yine çay demlemişim hay akılsız kafam
dün çok kötü bir gece geçirdimeşimle alışverişe çıkmıştık, biliyorsunuz 2 gündür acayip ağrılarım vardı. wc ye girdim ve pembe bir akıntı. adetime daha 3 gün var. tabii o kadar sinirlerim bozuldu ki bütün gece ağladım (adet olursam kist tedavisi görücem biliyosunuz)
fakat ne dün gece ne de bu saate kadar hiç gelmedi ve kasıklarım hala çok kötü. progestan kullanıyodumya kızlar bunla bi ilgisi olabilir mi?
isyan etmek istemiyorum herşeyin taktiri Allah'ta, ama engel olamıyorum kızlar moralim çok bozuk
evet canım beklemedeyim hala adet günüm cumartesi amma erken olur 2 yada 3gün yada gecikir hamileymdir ama inşl hiçbiş yoksa gecikmem allahım boşu boşuna heveslendirmesin yoksa bişe hemen gelsin evet canım günümüz var bugün ama eşim giderken uyandım geri uyumaya çalıştım yatamadımda bide hayalle rüya arası kötü bişe gördüm höflendim geldim tv felan açtım yatmadım geride anlayacağın erkenciyim bugünadacım benim midem uykusuz kalınca hemen belli eder kendini.. sıcacık pofuduk bi yatağa gömülsen bak bişe kalıyor mu
esin sen nettin bacım beklemeler devam ediyor mu. hadi bakalım. sahi bugün erkencisin uykun yokmu... hee sizin gününüz var dimi bugün salı
nar nerde kaldın gız
ayy canım benim neyse bunu iç üstüne bide ıhlamur içersin unutkanlık işteya kızlar kendime ıhlamur demlicektim dalgınlıkla yine çay demlemişim hay akılsız kafam
halevcim sen napıyosun canım nasılsın
ya kızlar kendime ıhlamur demlicektim dalgınlıkla yine çay demlemişim hay akılsız kafam
iyiyiz canım sen nasılsın bakalım bitirdin mi işlerini
evet canım Allah yardımcın olsun dediğin gibi insanın morali çok bozuluyor.. sende normal kist vardı belki adetle atılır canım tedaviye gerek bile kalmaz.. ama şu dikkatimi çekti daha adetne 3 gün varmış. bu lekelenme kafa karıştırıcı.. heveslendirmek istemem ama devamı gelmezse hamilelik belirtisi kabul edilebilir.. yerleşme kanamasıda deniyor buna. çok yorulunca ortaya çıkmış... bakalım akşama kadarda olmazsan düşünmek lazım :26:
evet canım var günü ya önceden sürekli eşime pasta felan yapardım buaralar yapmıyorum misafirim olmadığı sürece eşimde diyoki sen artık bana bişe yapmıyosun günde yiyosunya diyor adete dirde hamileliğe dairde hiç bir belirtim yok canımya zaten bu ay bi tuhaf hiç bişe anlamadım kendimden elimizden geldiğince gün aşırı çalıştık çalışamadığımız zamanlarda oldu ama önemli günler dolu geçirdik ama belirti felan yok bide afedersin sürekli idrara çıkıyorum acaba diyorum idrar yollarımımı üşüttümkü bir bardak çay içsem arkasına hemen gitmek zorunda kalıyorum napmam gerek acaba
adacım bu akşam eve gidince hemen gömül yataklara güzelim. bi kaç saat sana çok iyi gelecektir. bedenin iyice dinlensin..
esin benimda sabah uykum yoktu ama gel gelelim şimdi kaşlarımın üstüne ağırlık çökmeye başladı. çayı koyupta içeyim bari. durum vakim yoksa
kızlar daha randevumuda almadım doktordan. inşaallah bugün kabul eder beni :26:
kistle ilgili bişey diemedi doktor gittiğimde canım, çünkü çatlama zamanında birlikte olduğumuzdan hamilelik durumun varsa ilaca başlayamayız demişti. adet olursan 5. günü gel doğum kontrole başlayacaz demişti. bakalım belkide akşama kadar gelecek, kafam allak bullak, hayırlısı
senin dediğin yerleşmeyi bende duymuştum tatlım ama çok sancım var, göğüslerim de çok ağrıyo, adet belirtileri gibi yani :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?