yok canım sen içine kurt düşürme 15.gün yaptıırmışsın sen inşl değern katlanarak artmıştırGIYMATLIM içime kurt düştü şimdi. gerçi ben iğeden sonra 15. gün yaptım. dr o arkadasa 9 gün etkisi devam eder demiş. bi de hem dün hem bugün idrar testi yaptım. bugün dünkünden daha belirgindi ikinci çizgi eğer düşüyor olsa daha belirgin olmazdı değil mi? demek ki ( daha koyulastığına göre) artmaya devam ediyor.
benimde aralık sonu canım 25i birlikte bekleriz artıksizin ne güzel aralık ortası benimkisi teeeeeeee sonu tabi şaşmaz gelirse 24-28 arası olurum herhalde
bundan daha güzel bir belirti olmaz hadi bkalım hayırlısı az kaldı azevet aynen öyle canım... demirbaşlar bi nevi demir attıkimsenin yerinden kıpraşacağı yok
şu an sakin bi dönem geçiriliyor sadece.. sonucu muhteşem olacak inşaallah yarabbiimmmmmmmm
benim belirtileri saymakla bitmez..
en büyük belirtim de şu : hamile olduğumu hissediyorum
demirbaşlarda az kaldı canım yakında sırayla hamiş kalırız, sevdecim aslında hep geçikiyordu adetim yani tam 1 yıldır geçikme oluyordu, yaram yakıldıktan sonra tam gününde oldum, prolaktin hormonu geç olmama neden oluyor. Şimdi bilmiyorum ne zaman gelir şurda 4 gün kaldı ama biliyorsunuz geç girdim yumurtlama dönenime aşılama olalı 8 gün oldu, beklemedeyim bende. Kasık batlarım olmuyor artık ama sağda ve solda sanki baskı var gibi sadece , birde göğüslerim başkada bişeyim yok. Dün rüyamda hamiş olduğumu öğreniyorum ama ben istemiyordum ya diyorum , kalktım göbeğime bakıyorumhayır olsun inşallah
kısmetten ötesi yok be canım.. bakalım mevlam ne gösterecek...
sen hangi konuda huysuzsun bakem. goncana mı yüz vermiyosun yoksa gız bacım
kızçelerim ben yine cuma duasına gidip gelivereyim e mi canlarım
hepiciğinizin adına bol bol dualar edeceğim... gelince görüşürüz. çok sürmez.. öptüm cümlenizi :79:
evet aynen öyle canım... demirbaşlar bi nevi demir attıkimsenin yerinden kıpraşacağı yok
şu an sakin bi dönem geçiriliyor sadece.. sonucu muhteşem olacak inşaallah yarabbiimmmmmmmm
benim belirtileri saymakla bitmez..
en büyük belirtim de şu : hamile olduğumu hissediyorum
demirbaşlarda az kaldı canım yakında sırayla hamiş kalırız, sevdecim aslında hep geçikiyordu adetim yani tam 1 yıldır geçikme oluyordu, yaram yakıldıktan sonra tam gününde oldum, prolaktin hormonu geç olmama neden oluyor. Şimdi bilmiyorum ne zaman gelir şurda 4 gün kaldı ama biliyorsunuz geç girdim yumurtlama dönenime aşılama olalı 8 gün oldu, beklemedeyim bende. Kasık batlarım olmuyor artık ama sağda ve solda sanki baskı var gibi sadece , birde göğüslerim başkada bişeyim yok. Dün rüyamda hamiş olduğumu öğreniyorum ama ben istemiyordum ya diyorum , kalktım göbeğime bakıyorumhayır olsun inşallah
halevci ben hep 27, 28. günlerde olurdum. en fazla 28 günde bir...
bugün 29. günüm. o hesaplayıcılarda zaten ona göree hesaplıyor.. ama dediğin gibi iğnenin etkiside olabilüü
elimde hiç test yok gülüm. evde olsa şimdiye kadar şeytan çoktan dürterdi
ne bileyim alıp yarın ilk idrarla mı yapsam... tabi o zamana kadar ayvayı yimezsem
narcıma katılıyorum en güzel belirtiyi yaşıyorsun işte, halevsim sevdenin dediği gibi belli olmaz tatlım bende okudum tüp bebek için koştururken bi bakmışlar hamişşş:92: Çok çok dua edelim canlarım , bu ara ben pek bi huysuzum bacılar yaa ne yapmam ne yemem lazımm
kızçelerim ben yine cuma duasına gidip gelivereyim e mi canlarım
hepiciğinizin adına bol bol dualar edeceğim... gelince görüşürüz. çok sürmez.. öptüm cümlenizi :79:
yok canım sen içine kurt düşürme 15.gün yaptıırmışsın sen inşl değern katlanarak artmıştır
benimde aralık sonu canım 25i birlikte bekleriz artık
bundan daha güzel bir belirti olmaz hadi bkalım hayırlısı az kaldı az
canım benim rüyan hayra çıksın inşl bu bir belirtidir
günaydın canlar hayırlı cumalar deminden beri alıntı yapmak ve yazmak için çabalıyorum forumda mı bi sıkıntı var benim nette midün akşamda giremedim o kadar denememe rağmen açmadı foumu
ne bilim canım pek bi huysuz ,aksi, inatçı oldum çıktım yaa herşeye de alınıyorum böyle olunca , ayy sinir oluyorum kendime ,dün kocişe olan kaprisi yaptım yine yaa , nefret ediyorum bu halimden .niye böyleyim bilmiyorum iyice sabırsız oldum , Allah hayır etsin valla
güle güle sevdecim hayırlı dualar.. adacım çok baskı stres oluyo üzerimizde ondan biyerden acısını çıkarmaya çalışıyoruz ben de yapıyorum bazen eşime sonra çok pişman oluyorum. aslında yapmamamız lazım onlarda geiriliyor sonuçta ama işte biz de insanız
kızlar biraz çalışıyım ben gelirim gene bugün boşladım işleri bikaç şey çıkarıyım aradan
sevdecim duaların kabul olsun canım. İşte bende pişman oluyorum amagüle güle sevdecim hayırlı dualar.. adacım çok baskı stres oluyo üzerimizde ondan biyerden acısını çıkarmaya çalışıyoruz ben de yapıyorum bazen eşime sonra çok pişman oluyorum. aslında yapmamamız lazım onlarda geiriliyor sonuçta ama işte biz de insanız
kızlar biraz çalışıyım ben gelirim gene bugün boşladım işleri bikaç şey çıkarıyım aradan
günaydın canım hoşgeldin hadi bakalım dimek beklenmeyen adetlerimizi birlikte beklicez tek olmadığıma sevindim dün akşamda forum bozuk gibiydi canım girememen normal
ah be kuzum yapmamaya çalış bigün ters tepebilir kocişin bilirsin herkesin bi sabrı vardır beklemek çok zor ama eşin içinde kolay değilki ayrı el üstünde tutuyor o kadar seni çok nazlısın bak tam sopalıksın haaaaaaabırak birazcık şu huyunu yerinde ve kıvamında yap timam mı
doğru diyosun halevcimm ama insanın elinde olmuyor bazen, pek bi alıngan oldum yaa. Birde canım bu ay belirti aramıyorum nedense pek olumlu şeyler gelmiyor içimden, Rabbim bilir elimizden geleni yaptık olmazsa inşallah tez zamanda olur diyorum, geçen ay daha çok belirti yaşamıştım, hatırlıyorsan adetten 3 gün önce lekelenme gelmişti, ne kadar heveslendirmişti, geçen ay olmadıysa hayırlısı bakalım
arkadaslar herkese gunaydın,
biraz geç oldu ama ancak yazı yazabılıyorum mozılla dan bağlanarak yazabılıyorum baska turlu olmadı
bırsey daha soracagım sıze bu doktor tedavı surecınde olmadıgında rahım fılmı ıstedımı aranızda cektıren varmı?
benımkı bu ayda tutmazsa doktor rahım fılmı ıstedı benden offf korkuyorum(
kan tahlilinde şimdi çıkar mı dersiniz?
arkadaslar herkese gunaydın,
biraz geç oldu ama ancak yazı yazabılıyorum mozılla dan bağlanarak yazabılıyorum baska turlu olmadı
bırsey daha soracagım sıze bu doktor tedavı surecınde olmadıgında rahım fılmı ıstedımı aranızda cektıren varmı?
benımkı bu ayda tutmazsa doktor rahım fılmı ıstedı benden offf korkuyorum(
hoşbulduk halevcim evet canım birlikte beklicez bu ay inşl bu ay yılın son bombasını yaparız hepimizin kıs*****de bu ay olmuş olurda hamiş oluruz sonrada topiği yenileriz
merakımdan çatlicam olabilir mi acaba bu ay olmuşş olabilir mi? haftaya perşembe adet günüm. neredeyse bir hafta var nasıl beklicem şimdi kızlar?
her ay aynı stres aynı heyecan aynı hüsran. Pek umutlu da değilim aslında. ilk defa klomen kullandım bu ay doktor takibine girdim. ama kist oluşturduğundan şüpheleniyorum. nasıl başa çıkıcam ya. bir de bu crinone jel bütün kaslarımı ağrıtıyor, sürekli yemek yiyorum, halsizlik de cabası Allah hepimize yardımcı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?