hiçbi sebep yokkenmi olmuş canım eğer öyleyse evet haklısın ama sebebi varsa bişey demeye hakkımız yok canım sen soğan kürüne karar verdin mi daha etkili oluyor
sağol canım mekanı cennet olsun inşl annende de bi sıkıntı çıkmaz hayatım bu endişe boşuna olur vakti zamanınmız gelmedi napalım yapacak bişe yok bekleyip tevekkül etmekten başka emekki daha canım zaten besmelenin açılımıda buna yakın bişe şuan tam aklımda değil ama bunu bana diyen kişi besmemesiz girdiğin ilişkide eşinin bedeni ama şeytanla beraber olunuyomuş dedi tövbe valla ürktüm yani artık hep ederim akşam eşime sordum ben ediyorum dedi bana n,ye söylemedin bende ederd,m ed,m ee bunu bana söyleyen zaten sendin dedi bir arkadaşım hamşle kalmadan önce eşim içinden besmele çekip ......oldu dedi(anladınız siz orayıGünaydın canlarım ayy sabah o kadar hepinize tek tek yazdım tam gönderecekken, site bakımdadır ikazını aldımsinir oldum o kadar da ayzmıştım.
Kekulacım tüh üzüldüm ıslak keki ben hatırlattım sanaGıymatlım gelince tarifini alalım ondan, Ayy bu ara ne görsem canım istiyor aşırı yiyorum ya, ne olacak halim
Blueavcı canım arkadaşının vefatına çok üzüldüm, genç ölüm daha acı oluyor, Rabbim kimseye evlat acısı vermesin.Anneme de dr öyle demiş işte yazık annecim baya üzülmüş, haftaya smear testi alacak benim drum, hatta eşime demişki kalıtsal olabilir belki annende de yara vardır diye, dr diyecek analı kızlı pek yaralı bunlardaAh canım vaktimizi bekliyoruz bizler de işte, o kadar kolay hamiş kalanlar varki dediğin gibi, yediklerindenmi içtiklerindenmi bende anlamadım, bide herkes anneme soruyormuş ee daha yokmu bebek diye, ya olsa 9 ay boyunca saklayacakmıyım ben , millet de bi alem , annem de sakın korunmayın diyor, deviverecektim 1 yıldır korunmuyoruz zaten olmuyor diye Daha fazla milletin ağzına düşürmeden Rabbim hayırlısıyla verir bizlere de inşallah. Ha bu arada besleme den konu açılmış, okuduğum bi kitapta aynen şöyle yazıyordu " Allahım beni, eşimi ve bu birliktelikten doğacak olan yavrumu şeytanın şerrinden koru " tabi bu türkçesi ben aklıma geldikçe bunu da ekliyorum canlarım ,
Hürrem canım hoşgeldin aramıza, düşüğüne üzüldüm, Rabbim bi daha o acıyı yaşatmasın.
Skr 1606 canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Halevcim canım çok sevindim ne kadar güzel bi haber almışsın, Maşallah temiz kalbinizle istediniz demekki, inşallah ilk seferde tutacak.
Gıymatlım canım özledik seni , inşallah kist falan yoktur canım yaa, neden öyle şüphelendin ki sen ? İşlerini hallet gel aramıza
Chabliss canım sende gelmedin henüz.
doktordan şimdi geldim.moralim çok bozuk.ultrason çekti tedaviye başlıyolım dedi düşük dozlarla klomen başlayacaz dedi.biraz uğraştıracak ama sonuç verecektir dedi.tam o sırada ooo sağ yumurtalıkta kocaman bir kistin var dedi.6 mm dedi.önce bunu temizlememiz gerek dedi.doğum kontrol hapı yazdı.gelecek ay görüşürüz dedi.
sabah kalktığımda test yaptım negatif çıktı. okula gidene kadar nerdeyse 50 kere baktım hiçbir değişiklik olmadı. üzüldüm biraz ama neyse sağlık olsun dedim okula gittim. 2 gündür ağrılarım sıklaştı zaten. ben de adetimi bekliyorum bütün gün adet oldum sandım ama hala tık yok. eve gelince (elimde 3 tane test vardı) amaaaannn bi tane daha yapayım yine negatif çıkar nasılsa dedim ve bir test daha yaptım. ne göreyim çok çok azıcık pembe ikinci bir çizgi daha çıktı bu sefer. dayanamadım kan verdim 6 buçukta sonucunu almaya gidicemçok heyecenlıyım evdeyim orda beklemek istemedim ama evde bile vakit geçmiyor
valla yakı takılıyken oldu tabi ama 2. gününe bile kalmadı kii çıkarınca hiç yoktu.2 gündür var evet bir de göğüsler kaşınıyo. ama göğüslerim her aykinden daha çok büyümedi. acıyan da ssadece uçları. gerilme yok yani çok fazla. anlamadım neden böyle oldu
e canım şimdi iyice kafan rahat olsun madem. mutlu zamanınızda gelir şimdi işallah. umarım en kısa zamanda kavuşursun bebeğine
canım çok sevindim yolunda yani herşey peki ne zaman başlıyo süreç adetin ne zaman
offffffffff offfffffffffffffffffffff
sabah kalktığımda test yaptım negatif çıktı. okula gidene kadar nerdeyse 50 kere baktım hiçbir değişiklik olmadı. üzüldüm biraz ama neyse sağlık olsun dedim okula gittim. 2 gündür ağrılarım sıklaştı zaten. ben de adetimi bekliyorum bütün gün adet oldum sandım ama hala tık yok. eve gelince (elimde 3 tane test vardı) amaaaannn bi tane daha yapayım yine negatif çıkar nasılsa dedim ve bir test daha yaptım. ne göreyim çok çok azıcık pembe ikinci bir çizgi daha çıktı bu sefer. dayanamadım kan verdim 6 buçukta sonucunu almaya gidicemçok heyecenlıyım evdeyim orda beklemek istemedim ama evde bile vakit geçmiyor
halevcim çok sevindim hemencik bitmiş işlerin, maşallah çok şükür. Hadi bakalım senden ilk seferde başarı bekliyoruz Allahın izniyle. Hürremcim o zaman daha rahat olmaya çalış, zor ama bebiş fikrini aklına fazla getirmemeye çalış , çünkü hiç bi sebep yokmuş sizde
canım o zaman rahat olacaksın neyseki eşinin tayini güzel bi yere çıkmış bu fırsatı güzel değerlendirmeye çalış canım Allah gönlünüze göre versin inşallah
inşallah canım kocişim bi test versin rapor evrakları bi sgk ya ulaşsın da ondan sonra rahat edicem canım umarım onay çıkarırken sorun yaşatmazlar da şu tedaviye hayırlsı ile bian önce başlarız inşallah canım
valla yakı takılıyken oldu tabi ama 2. gününe bile kalmadı kii çıkarınca hiç yoktu.2 gündür var evet bir de göğüsler kaşınıyo. ama göğüslerim her aykinden daha çok büyümedi. acıyan da ssadece uçları. gerilme yok yani çok fazla. anlamadım neden böyle oldu
e canım şimdi iyice kafan rahat olsun madem. mutlu zamanınızda gelir şimdi işallah. umarım en kısa zamanda kavuşursun bebeğine
canım çok sevindim yolunda yani herşey peki ne zaman başlıyo süreç adetin ne zaman
offffffffff offfffffffffffffffffffff
kızlar şimdi geldim değerim 90,93 gibi bi şey çıktı....sevineyim di mi?
sevin canım 5 in üzerinde olunca pozitif.benimki 1 di mesela.kızlar şimdi geldim B Hcg değerim 90,93 gibi bi şey çıktı....sevineyim di mi?
AQllah senden de razı olsun canım işallah fazla beklemeyizkızlar çok teşekkürler yazdıklarınız içimdeki sıkıntıları aldı götürdü bile.. desteğiniz için çok teşekkürler Allah razı olsun hepinizden. İnşallah en kısa zamanda bizler de muradımıza ereriz
kızlar şimdi geldim B Hcg değerim 90,93 gibi bi şey çıktı....sevineyim di mi?
şimdi bu ay pregnyl vuruldum ya o yüzden yüksek çıkmamıştır değil mi? hamileyimdiir yani...:26:ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canım tebrik ederim topicimizin uğuru bu ay da devam ediyor. o kadar sevindim ki sağlıkla kucağına da al işallah bize de nasip olsun. gıymatlım bunu öğrenince ister sen şimdiden hazırla topicimiz için. hamilelik sürecini ne aşamalardan geçtiğini belirtilerini kısacası hikayeni bekliyoruz
gül canım gül gülünecek bir durum çünkü şaka gibiya öyle sanıyolar çocuk yapmayı bir ikide göbek atsınlarda lap diye geliversin bebek kucaklarınaayyyy inanmıyorum canım yaaa demek çizgi belirdi. ayy çok sevindim e çıktı kan sonucun o zaman saat 7 ye geliyo hadi merakta bırakma bizi.
blueavcı valla çok güldümk tatlım yaa makarna yapmak gibi hee hakkat doğru didin valla şimşak suyu koy tuzu yağı at haşla biraz çalkala al sana bebek
kekulacım hayırlsıı tatlım bazısı da böyle işte damızlık gibi yanlış anlama sözüm meclisten dışarı ama benim aklıma hemen damızlık inekler geliyo. arkadaş ne bereketli kadınlar yaaa ne nişancı adamlarrrr
kızlar şimdi geldim B Hcg değerim 90,93 gibi bi şey çıktı....sevineyim di mi?
kblue canım buralardasında hiç selam vermiyorsun gız :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?