bu arada aklıma takılmışken sorayım... bu ay çatlama iğnesi olanlarrr, progestan kullanmanızı söyledi mi doktorunuz?
kızlar cavabı yazarsanız memnun olurum. sonra okucam inşaallah
bu arada bugün benim adetimin 26. günü.
çatlama iğnesi olalı 14. günümm
bide bugün dünyanın işini yaptım kızlar, cam silmeler.. yer silmeler.. halı silkelemeler... ayyy olacağı varsada tutunamıcak bebem.. kendimden utanıyorum
millet tam gününü bulmuş bize gelmek içünnn
ya acıkmıştım ayıptır sölemesi patates salatası yapıyodum size laf yetiştirecem diye tencerede patatesi dibine tuttırdum:84: ben şimdik anneme gidiyorum konuşurz sonra öptm hepinizi
bu arada aklıma takılmışken sorayım... bu ay çatlama iğnesi olanlarrr, progestan kullanmanızı söyledi mi doktorunuz?
ya bu arada banada bu ay çok uzun geldi sanki hiç bitmeyecek adet olacağım gün gelmeyecek gibi bide ben gecikme yaşadım ya daha daha uzun ay sonunu beklicem ben işte
cnm bugün dr gitcem ben bakcak geçen sefer vermişti kesin verir gene hayırlısı inş cnm bebğin gelir inş
canım benimde adetim ay sonuna denk geliyor stres yapma rahat ol hemen geçer günler
hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin inşallah canım
çatladı diycek vs. ila.ç vercek
ewt çağırıyo benimki sağolsun bakalım hayırlısı çok üzülüp ağladım ya sanki tutunmayacak gibi geliyoolsun canım sonuçta iğneden sonra çağıran dr çok az benimki çağırmamıştı adet olursan gel demişti
tbencim asıl şimdi tutundu mu tutuncak mı stresi yapma o zaman tutunduysa da şimdi bu stresinden etkilencek. olcağı varsa her şekilde olur blueavcının dediği gibi tecavüzle hamile kalıyo millet allah korusun.
gıymatlım bana da vermedi ama galiba önceden düşüğü olanlara veriyoo o ilacı doktorlar. bu arada bence de bekle hemen test yaptırma nolur nolmaz heveslenmeyelim erkenden. kendini de yorma valla düverim haaa :94::95: onca zaman bekledik bi halı uğruna kaybetmeyelim pis eve gelsin misafirler de bi sefer
slm canım benim bir düşüğüm var dr um da biliyor bu durumu. ama progestan falan vermedi. ben de adet olalı 28 ya da 29 gün oluyor. (ilk gün lekelenmem olmuştu) iğneyi de 23 kasımda sabah 9 da vuruldum. ne zaman test yapayım? ne zaman çıkar? 30 günde adet oluyorum hamile olmasam bile iğneden dolayı gecikir mi? ben ilk kez çatlatma iğnesi vuruldum da...:26:bu arada aklıma takılmışken sorayım... bu ay çatlama iğnesi olanlarrr, progestan kullanmanızı söyledi mi doktorunuz?
iyi akşamlar canım hadi hayırlısı olsun çok bekletme yarın bizicanlar ben çıkıyoruım iyi akşamlar yarın görüşürüz drdan gelince havadisleri yazarım
aslında yarından itibaren çıkar bence kanda. ama acele etme istersen canım bikaç gün bekle negatifi görmek daha beter. işallah olmuştur bu seferslm canım benim bir düşüğüm var dr um da biliyor bu durumu. ama progestan falan vermedi. ben de adet olalı 28 ya da 29 gün oluyor. (ilk gün lekelenmem olmuştu) iğneyi de 23 kasımda sabah 9 da vuruldum. ne zaman test yapayım? ne zaman çıkar? 30 günde adet oluyorum hamile olmasam bile iğneden dolayı gecikir mi? ben ilk kez çatlatma iğnesi vuruldum da...:26:
ben de sıkıldım negatif görmekten o yuzden yapmak istemiyorum. kanda da baktırmak istemiyorum ne kadar da olsa insan ciddiye alıyor ve umutlanıyor. daha çok üzülüyorsun... beklicem ama ne kadar sabrederim bilmiyorum cok heyecanlanıyorum. dr um adetin 2 gün gecikirse gel demişti :96::96:iyi akşamlar canım hadi hayırlısı olsun çok bekletme yarın bizi
aslında yarından itibaren çıkar bence kanda. ama acele etme istersen canım bikaç gün bekle negatifi görmek daha beter. işallah olmuştur bu sefer
kolay gelsin canım sen kendini çok yormuşsun bu gün zaten bişeyler oldu sana bu ay takibi yaptır iğneyi vurun 2gün çalış oda yetmiyo gibi yemekli misafir iş yemek hizmet derken madem öyle halıyla amı başka zaman bıraksaydınya dur sana en büyük bedduyı edip inşl bebişin göbişindedir sana sımsıkı tutunmuşturkızçelerim akşama yemekli misafirim var, evin içinde pervane gibi koşuşuyorum.. meraktan çatladım neler yazdınız kimbilir..müsait bi zamanda yazdıklarınızı okucam... hepinizi öpüyorum
inşl canım inan sabırsızlandığımdan felan değilde eşim sürekli iğne oluyoya o canım acımıyor diyor ama ben yinede üzülüyorum o yüzden bir şansımı deneyim dedim belki kabul eder benim istediğimi görünce diye ama oda yok devam edelim tedaviye bekleyelim dedi hayırlısı artık allahtanbluavcı canım inşallah sizinde gelecek, dur bakalım hemen tüp bebek deyip çıkıverme, inşallah Rabbim bu çektiğimiz sıkıntılar hür*****e bebişlerinizi kondurur göbüşümüze. Gıymatlım canım az kaldı senin hayırlısıyla, ah be güzelimm keşke yormasaydın kendini, ama olmuş bi kere bari ani hareketlerde bulunma. Bu arada benim drum hiçbişey vermedi, zati iğne falana olmamıştım ,a am folik asit bile vermedi, hele bi hamiş kal o zaman başlarız dedi. Allah kolaylık versin gıymatlıcım
yok canım sizin yüzünüzden olurmu hiç o benim beceriksizliğimcanım yarın kanda kesin çıkar hamiş olup olmadığın ama bence acele etme 2 gün daha bekle ayrıca ben 2 kere klomen kullandım hiç progestan vermemişti drum
olsun güzelim ol dedikten sonra ters takla bile atsan hiçbişi olmaz bebişine yeterki göbüşüne konsun
ayyyyy yavrum benim dimek tencerenin dibini tutturdun bizim yüzümüzdenneyse görüşürüz canım
inşl herşey yolundadır canım güzel haberler ver bizecnm bugün dr gitcem ben bakcak geçen sefer vermişti kesin verir gene hayırlısı inş cnm bebğin gelir inş
slm canım benim bir düşüğüm var dr um da biliyor bu durumu. ama progestan falan vermedi. ben de adet olalı 28 ya da 29 gün oluyor. (ilk gün lekelenmem olmuştu) iğneyi de 23 kasımda sabah 9 da vuruldum. ne zaman test yapayım? ne zaman çıkar? 30 günde adet oluyorum hamile olmasam bile iğneden dolayı gecikir mi? ben ilk kez çatlatma iğnesi vuruldum da...:26:
slm canım benim bir düşüğüm var dr um da biliyor bu durumu. ama progestan falan vermedi. ben de adet olalı 28 ya da 29 gün oluyor. (ilk gün lekelenmem olmuştu) iğneyi de 23 kasımda sabah 9 da vuruldum. ne zaman test yapayım? ne zaman çıkar? 30 günde adet oluyorum hamile olmasam bile iğneden dolayı gecikir mi? ben ilk kez çatlatma iğnesi vuruldum da...:26:
normal sartlarda yarın ya da ertesi gün olması lazım zaten. çok sabırsızlanıyorum bugun hafiften kasık ağrıları var. batma gibi. adet sancısına da pek benzemiyor sanki. o da olabilir. amannn e bileyim kafam karısık...iyi akşamlar canım iğnenin üzerinden 14 gün geçince 15 gün kanda kesin çıkıyor hamiş olup olmadığın ama 16.güne kadar bekle derim canım 1-2 gün onra adetin geliyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?