• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

bu arada aklıma takılmışken sorayım... bu ay çatlama iğnesi olanlarrr, progestan kullanmanızı söyledi mi doktorunuz?
kızlar cavabı yazarsanız memnun olurum. sonra okucam inşaallah
bu arada bugün benim adetimin 26. günü.
çatlama iğnesi olalı 14. günümm :53:[/QUOTE
canım ben iğne oldum bi jel kullanıyorum progesteronlu bişey sanırım benim daha 2. günüm ama hiiç bişey hissetmiyorum sanırım bişey olmadı artık hayırlısı

canım bunu bende merak ediyorum hem iğnenin yan etkisi varmı ve ağrı yapıyormu çok heycanlıyım artık hayırlısı :25:
arkadaşım bende epeyce ağrı yapıyor çatlama iğnesi.. kasıklarım daha hala sancıyor ama 3 gün önce filan asıl şiddetli hali bitti

gıymatlım tatlım ordamısın huhuuu komşuu
nabersin :1:
ronya hafta sonu olunca bi telaş başlıyor. hele ki beyefendi evdeyse ortalık harman yeri gibi oluyor.
sen nasılsın ne kadar var adete?
yan etkisini bilmiyorum ama ilk 2-3 gün ara ara yumurtalıklarda ağrı oldu ama öyle şiddetli değil.gelip geçti. zaten yumurtlama gunlerinde olur ya o cinste. sonra pek olmadı. mesele bugun sağ tarafa anlık böyle bir kaç sn kadar bi ağrı girdi ama öyle şiddetli değildi. zaten 5 gün kaldı benim adet tarihime.
ama yan etki meselesini ben de çok merak ediyorum. ben pregnyl 5000 vuruldum bu ay beni bir ateş basıyor ki anlatamam. yanıyorum. çok aşırı olmasa da genelde üşüyen ben boğazlı falan giyemiyorum.sıcak basıyor. hele ayaklarım....yanıyor resmen. bez ayakkabı giyiyorum artık botlara dayanamıyorum. yine terliyor ayaklarım. ki ben hiç ayaklarımın terlediğini bilmem. avuçlarım da yanıyor
bu ne iş kızlar yaaa...:53:
hayırdır inşallah böyle yanmayıda ilk senden duydum gülüm.. ben temmuzda pregny olmuştum ama kasık ağrısından başka bi yan etkisini görmedim
kızlar günaydın :24::24::24::24::24::24:
bu sabah sağ kasığımda ağrıyla uyandım sanırım çatlıyo :1::1::1:
hadi hayırlısı tbencim
arkadaslar gunaydın,

dün aksam doktora gıttım adetimin 10.gunuydu yumurta boyutunuda baktı doktor yumurtam 20 mm olmus ve ılacsız cok sevındım ama 1 tane var dedı dıgerı kucuk dedı bu 20 mm olan bugun yarın catlar gun asırı ilişki önerdi bizim diğer testlerım hep yapılmıstı zaten esımınde dahıl olmak uzere olmadı bu ay rahım fılmı cektırırız dedı ınsallah rahım fılmı cektırmeme gerek kalmaz cunku cok sancılı bırsey oldugunu duydum
çok güzel maşaallah iyi büyümüş yumoşun. ilk ay ilaç kullanmadan görmeniz isabet olmuş. demekki senin yumurtlaman normal seviyede.. hayırlısıyla çatlarda minişin gelir inşaallah canım.. bu arada diğer küçük olanda büyüyebilir. sen epey bi süre gün aşırı devam et arkadaşım..
çok tesekkur ederim canım inşallah yalnız sey takıldı kafama bır daha dıger adete kadar benı cagırmadı doktor yanı nasıl olsa catlayacak gozuylemı baktı acaba olaya ya catlamazsa yumurtam ???
zaten çağırsada çağırmasada çatlayacağı varsa çatlayacak yumurtan. ... çatlamazsada doktor şu etapta bişey yapamıyor. adetinin 3. günü gittiğinde kist olarak kalmışmı diye bakar. ama çatlamayan yumurta kisti genellikle adetle atılıyor. hiç sıkıntı yapma hayırlısı olsun. benide çağırmadı bu ay doktor.
selam kızlar bu gün 12.35 te yumurta çatlatma iğnesi oldum ....:)
hayırlı olsun.. sonu bebiş olsun
:49: bu şekilde olmak umuduylaaaaaaaa
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu aksam kımse yok topıkte ben denemelere baslıycam bırazdan ınsallah tutar:)))
haydi zeytinim görelim seni :))))))))))
selam kızlar.kimsecikler yok.ne olmuş bizim topik.ikinci sayfaya düşmüş taaa.
hafta sonu eşimin köyüne gittik yoktuk.bugün geldik.
benden hala tık yok hastalanmadım .aklıma çeşit çeşit şeyler geliyor.acaba kan tahlilinde yanılmış olabilirlermi.yoksa hamilemiyim diyorum.ama yanılma olmaz onuda biliyom .bakalım artık vardır bundada bir hayır.herkezi öpüyorum.iki akşamlar.:80:
tatlım bu kadar gecikmesi normal olamaz. sen kan testini tekrarla. yetti gari :)
kızlar slm
hafta sonu çok ağladım stres oldum sorun vardı da bebeğin tutunmasına etken olurmu :26::26::26::26:
aman be gülüm. neler geçmiyor ki buda geçer Allahın izniyle....
bende 1buçukda uyudum gece, o yüzden canım

canım haleve katılıyorum günaşırı ilişkiye devam edin , geç döllenme olabilir.

canım cuma gecesi ve cumartesi öğleye kadar bende öyleydim, çalışma olacaktı güya ama bi haller oldu koçişe:58: bende sinir yaptım kendime , kızdım sinirlendim sen istemiyosun bebiş falan bende istemiyorum umudum kalmadı artık dedim. Anlayacagın bende aynı durumdayım , ama veren Allah olduktan sonra hiçbişey mani olamaz, tabi stres yapmamamız lazım aslında ama:58:
Halevcim ev mi baktınız tatlım Allah gönlünüze göre versin , gıymatlım, chabliss ,blueavcı canım sizler nasılsınız bakalım, gıymatlımmm sanki bu ay banada uzun geldi , aşılamadan sonra vakit geçmiyor nerdeyse:26: daha 4. günmüş bugün :52:
aynen canım ay bitmek bilmiyor. ben ayın 10 unu bekliyorum. test filan yapmıcam
biz çalışma yaptık bitti sonra sorun oldu aramızda başka konudan allah bu erkkeleri ıslah etsin ne diyim :3::3::3:
amin canım.. anlayışlı ve anlaşılır olmamızı nasib etsin güzel rabbim....
iyi haftalar bacılarım ne alemdesiniz ben hala yol yorgunuyum ya sizlere bişey sorcam sonrada şu geçmişi bi okuyım insan acır da 14 sayfa tyazmaz dimi nası okucam şimdi
soruma geliyim ben iğnemi çarşamba oldum doktorun bize verdiği ilişki programı şöyleydi. salı perşembe cumartesi pazartesi çarşamba.. salı oldu bizim çarşamba iğneyi oldum perşembe de ilişki oldu. cuma ilişki oldu cumartesi pazar olmadı.pazar olur diye düşündüm önceden ama o gün de yol yorgunuyduk.bugün olur sanırım.diceğim o ki iğneden sonraki iki gün oldu ama cts pazar da olmadı.acep kötü mü ettik eksik kalmış mıdır
amanin aynen benim gibi olmuş senin bu ayın canım ya... ne yapalım kısmetten ötesi yok... rabbim vermek isterse bu kadar çalışmaylada verir inşaallah
bluavcı canım inşallah sizinde gelecek, dur bakalım hemen tüp bebek deyip çıkıverme, inşallah Rabbim bu çektiğimiz sıkıntılar hür*****e bebişlerinizi kondurur göbüşümüze. Gıymatlım canım az kaldı senin hayırlısıyla, ah be güzelimm keşke yormasaydın kendini, ama olmuş bi kere bari ani hareketlerde bulunma. Bu arada benim drum hiçbişey vermedi, zati iğne falana olmamıştım ,a am folik asit bile vermedi, hele bi hamiş kal o zaman başlarız dedi. Allah kolaylık versin gıymatlıcım

evet canım bende pişmen oldum ama elden gelen bişey yok. yaptım yapacağımı... bide üstüne yarında misafirim gelecekmiş. iyi mi....:58:
canım yarın kanda kesin çıkar hamiş olup olmadığın ama bence acele etme 2 gün daha bekle ayrıca ben 2 kere klomen kullandım hiç progestan vermemişti drum

olsun güzelim ol dedikten sonra ters takla bile atsan hiçbişi olmaz bebişine yeterki göbüşüne konsun

ayyyyy yavrum benim dimek tencerenin dibini tutturdun bizim yüzümüzden :60::60::60: neyse görüşürüz canım
evet tatlım belki kanda çıkar ama ben cumaya kadar beklemeye niyetliyim.. periyodik olarak tahminen cuma günü adetim başlayacak.. galiba olucam zaten içimde ılık ılık baygınlık oluyor :59:

ya buarada banada bu y ço uzun geldi sanki hiç bitmeyecek adet olacağım gün gelmeyecek gibi bide ben gecikme yaşadım ya daha daha uzun ay sonunu beklicem ben işte

ah canım sanada öyle geldi dimi. bu ayda bi keramet var bakalım hayırlısı....
cnm bugün dr gitcem ben bakcak geçen sefer vermişti kesin verir gene hayırlısı inş cnm bebğin gelir inş :nazar::nazar::nazar:
amin canım hepimizinki gelsin inşaallah... bana vermedi doktor. aslında hatırlattım ama hele bi gebe kal hemen vericem dediiii
tbencim asıl şimdi tutundu mu tutuncak mı stresi yapma o zaman tutunduysa da şimdi bu stresinden etkilencek. olcağı varsa her şekilde olur blueavcının dediği gibi tecavüzle hamile kalıyo millet allah korusun.
gıymatlım bana da vermedi ama galiba önceden düşüğü olanlara veriyoo o ilacı doktorlar. bu arada bence de bekle hemen test yaptırma nolur nolmaz heveslenmeyelim erkenden. kendini de yorma valla düverim haaa :94::23::95::57: onca zaman bekledik bi halı uğruna kaybetmeyelim pis eve gelsin misafirler de bi sefer
canım benimde önceden düşüğüm var ama vermedi. kısmet artık..
slm canım benim bir düşüğüm var dr um da biliyor bu durumu. ama progestan falan vermedi. ben de adet olalı 28 ya da 29 gün oluyor. (ilk gün lekelenmem olmuştu) iğneyi de 23 kasımda sabah 9 da vuruldum. ne zaman test yapayım? ne zaman çıkar? 30 günde adet oluyorum hamile olmasam bile iğneden dolayı gecikir mi? ben ilk kez çatlatma iğnesi vuruldum da...:26:
canım bende iğnemi 22 kasımda akşam vuruldum. aramızda çok az bi vakit var. ben yapmayı düşünmüyorum test.eğer çok meraklandıysan sen yaptırabilirsin. şimdi ilk iğnen ya sen heves edersin.. ben epeyce hayal kırıklıkları yaşadım o yüzden içimden gelmiyor. hayırlısı olsun hakkımızda..
iğneden dolayı gecikebilir belki. ben temmuzda iğne olmuştum. 8 gün gecikmiştiiii:58:

kolay gelsin canım sen kendini çok yormuşsun bu gün zaten bişeyler oldu sana bu ay takibi yaptır iğneyi vurun 2gün çalış oda yetmiyo gibi yemekli misafir iş yemek hizmet derken madem öyle halıyla amı başka zaman bıraksaydınya dur sana en büyük bedduyı edip inşl bebişin göbişindedir sana sımsıkı tutunmuştur:62:

inşl canım inan sabırsızlandığımdan felan değilde eşim sürekli iğne oluyoya o canım acımıyor diyor ama ben yinede üzülüyorum o yüzden bir şansımı deneyim dedim belki kabul eder benim istediğimi görünce diye ama oda yok devam edelim tedaviye bekleyelim dedi hayırlısı artık allahtan

yok canım sizin yüzünüzden olurmu hiç o benim beceriksizliğim:59:sizden gelen haberlere takılmış kalmışım ne ara sen suyunu çektin hiç anlamadım ki neyse ucuz atlattım

inşl herşey yolundadır canım güzel haberler ver bize

bencede bekle biraz canım en azından daha net sonuç alırsın biraz bekleyiptetest yapınca inşl da hamilesindir
evet canım ne desen haklısın. birsürü iş yaptım.. mevlam inşaallah verdiyse korumuştur bebeciğimi..:26:

Son düzenleme:
arkadaşım bende epeyce ağrı yapıyor çatlama iğnesi.. kasıklarım daha hala sancıyor ama 3 gün önce filan asıl şiddetli hali bitti

ronya hafta sonu olunca bi telaş başlıyor. hele ki beyefendi evdeyse ortalık harman yeri gibi oluyor.
sen nasılsın ne kadar var adete?

hayırdır inşallah böyle yanmayıda ilk senden duydum gülüm.. ben temmuzda pregny olmuştum ama kasık ağrısından başka bi yan etkisini görmedim

hadi hayırlısı tbencim

çok güzel maşaallah iyi büyümüş yumoşun. ilk ay ilaç kullanmadan görmeniz isabet olmuş. demekki senin yumurtlaman normal seviyede.. hayırlısıyla çatlarda minişin gelir inşaallah canım.. bu arada diğer küçük olanda büyüyebilir. sen epey bi süre gün aşırı devam et arkadaşım..

zaten çağırsada çağırmasada çatlayacağı varsa çatlayacak yumurtan. ... çatlamazsada doktor şu etapta bişey yapamıyor. adetinin 3. günü gittiğinde kist olarak kalmışmı diye bakar. ama çatlamayan yumurta kisti genellikle adetle atılıyor. hiç sıkıntı yapma hayırlısı olsun. benide çağırmadı bu ay doktor.

hayırlı olsun.. sonu bebiş olsun

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

haydi zeytinim görelim seni :))))))))))

tatlım bu kadar gecikmesi normal olamaz. sen kan testini tekrarla. yetti gari :)

aman be gülüm. neler geçmiyor ki buda geçer Allahın izniyle....

aynen canım ay bitmek bilmiyor. ben ayın 10 unu bekliyorum. test filan yapmıcam

amin canım.. anlayışlı ve anlaşılır olmamızı nasib etsin güzel rabbim....

amanin aynen benim gibi olmuş senin bu ayın canım ya... ne yapalım kısmetten ötesi yok... rabbim vermek isterse bu kadar çalışmaylada verir inşaallah

evet canım bende pişmen oldum ama elden gelen bişey yok. yaptım yapacağımı... bide üstüne yarında misafirim gelecekmiş. iyi mi....:58:

evet tatlım belki kanda çıkar ama ben cumaya kadar beklemeye niyetliyim.. periyodik olarak tahminen cuma günü adetim başlayacak.. galiba olucam zaten içimde ılık ılık baygınlık oluyor :59:

ah canım sanada öyle geldi dimi. bu ayda bi keramet var bakalım hayırlısı....

amin canım hepimizinki gelsin inşaallah... bana vermedi doktor. aslında hatırlattım ama hele bi gebe kal hemen vericem dediiii

canım benimde önceden düşüğüm var ama vermedi. kısmet artık..

canım bende iğnemi 22 kasımda akşam vuruldum. aramızda çok az bi vakit var. ben yapmayı düşünmüyorum test.eğer çok meraklandıysan sen yaptırabilirsin. şimdi ilk iğnen ya sen heves edersin.. ben epeyce hayal kırıklıkları yaşadım o yüzden içimden gelmiyor. hayırlısı olsun hakkımızda..
iğneden dolayı gecikebilir belki. ben temmuzda iğne olmuştum. 8 gün gecikmiştiiii:58:

evet canım ne desen haklısın. birsürü iş yaptım.. mevlam inşaallah verdiyse korumuştur bebeciğimi..:26:
kızlar merhaba ben bu forumda da tüp bebekte de yeniyim. yarın kontrole gidicem, kısmetse ayın 26 sında reglimle beraber iğnelere başlanacak, beni tecrübelerinizle aydınlatırsanız çok sevinirim.

kızlar günaydınnn :79:dün dr günümdü ve müthiş dr bile çok sevindi rahımım oldukça kalınlaşmış ilk denememizde daha az dı sanırım 10 mu 11 mi mm ne progestan verdi ama ateşim bu sabah düşük çıktı
yumurta çatlamış tabiki....
dr cuğum inş hamilesin dedi anlattım bu aydan itibaren gelmiyim vs. anlıyorum dedi hsg çektirmemiz lazım bu ayda olmazsa neyse inş güzel haber alıcaz dedi öyle

:26:
canım sen kaç gunde adet görüyorsun? benden 1 gün önce olmussun ama cuma bekliyorsun. heves cok kalmadı canım aslında ilk bebeğimizi kaybedeli bir seneyi geçti. hala tık yok. bakalım bu ay ne olacak... normaldeki adet tarihim geldi hadi taş çatlasın yarın en geç olurdu. bütün gece rüyümda kırmızılar geldiğini gördüm.uyudum uyandım rüyalar değişti ama kou aynıydı:1: nasıl yer ettiyse bilinç altıma:9::9::9:

gunaydın arkadaslar ,
birkaç soru sormak istiyorum aklıma takılan ??
birincisi doktor benım adetımın 10.gununde rahım kalınlıgıma 5 mm dedi çok iyi dedi acaba bu da bır etken mi ?
ikincisi yumurta çatladımı dıye doktora tekrar kontrole gıtmeme gerek varmı?
birde yumurta çatladıysa ve denemelerimiz olumlu olduysa ultrasonda yumurtanın dollendiği gözüküyormu??

günaydın fıstıklarrr nasılsınız bakalım
gıymatlım evet ben de ona şaşırdım zaten senin düşüğün olduğu için vermesi gerekmiyor muydu ama şu da var iğne falan oldun ya zaten öyle adetin 10 gün geçene kadar beklemeyeceğin için erkenden öğreniriz varsa da diye düşündü belki doktorun o zaman veririz dedi heralde. senin 15. günün iğnenin üstünden dimi
blueavcı şekerim sana da mı öyle geliyo bu ay hepimize pek uzun geldi benim de 8 günüm var iğnenin 14. gününe bekle bekle bitmez
skr rüyada kırmızıları görmek genelde hamişliğe işarettir derler ama gene de hemen heceslenmeyelim. bir de senin bu ateş basmaları bana ilginç geldi ben de pregnyll olmuştum hiç öyle olmadı. kız sen hamiş olmayasaın hakkettt:23:
tben ay çok sevindim canım rahim duvarının kalınlaşması döllenme varsa da tutunacağı anlamına gelir hadi işallah. bu arada sen ateş ölçme de mi yapıyorsun. merak ettim. ben de bu ay olmazsa bir iki ay doktorsuz ateş ölçme ve yum.testleriyle geçiriyim diyorum. dinlenme dönemi gibi sonrada aşılama yaptırsak diye düşündüm

kızlar yaa biz dün akşam çalışamadıkkkkk :36::59::78::30::63::84: kayınvalidemlere gitmiştik eşimin kuzeni var onlarda üni.ye giden akşam eve dönerken o da bizle geldi. bizde kaldı. hadi o hep kalır ben takmam sessiz sessiz hallolurdu mesele çocuk olunca bunları düşünmem amaaa gel gör ki onla oturduk hep beraber geç saate kadar yatağa gidince de küttt uyuyakaldık eşimle :26: çok üzüldüm sabah kalkınca ama dedim hayırlısı böyleymiş.işallah tutmulştur bu vakte kadar o kadar iğnelerim boşa gitmese bari delik deşik oldum heee :94: işin kötüsü eşim akşamları çok yorgun geliyo ama sabahları o vitaminin etkisi ortaya çıkıyormuş bomba gibi kalkıyorum ama sen olmuyosun diyo ben ondan önce çıkıyorum evden. o kadar zinde kalkıyorum ama bi başımayım boşa gidiyo diyo :27::27:

gunaydın arkadaslar ,
birkaç soru sormak istiyorum aklıma takılan ??
birincisi doktor benım adetımın 10.gununde rahım kalınlıgıma 5 mm dedi çok iyi dedi acaba bu da bır etken mi ?
ikincisi yumurta çatladımı dıye doktora tekrar kontrole gıtmeme gerek varmı?
birde yumurta çatladıysa ve denemelerimiz olumlu olduysa ultrasonda yumurtanın dollendiği gözüküyormu??
evet canım kalınlık önemliçünkü bebiş döllendiyse rahime tutuncak ve rahim kalınlığı iyi değilse bebişi tutamaz
iğne olduysan yumurta çok büyük bir ihtimalle çatlamıştır. ondan çağırmamış olabilir beni de çağırmadı. ama iğne yoksa çatlamayabilir görmesi daha iyi olur öyle bi durumda
ve de yumurtanın döllendiği ultrasonda görünmez kesesi bile adetten bir hafta falan sonra görünüyor bildğim kadarıyla garantili yol kan testi

gıymatlım evet ben de ona şaşırdım zaten senin düşüğün olduğu için vermesi gerekmiyor muydu ama şu da var iğne falan oldun ya zaten öyle adetin 10 gün geçene kadar beklemeyeceğin için erkenden öğreniriz varsa da diye düşündü belki doktorun o zaman veririz dedi heralde. senin 15. günün iğnenin üstünden dimi
blueavcı şekerim sana da mı öyle geliyo bu ay hepimize pek uzun geldi benim de 8 günüm var iğnenin 14. gününe bekle bekle bitmez
skr rüyada kırmızıları görmek genelde hamişliğe işarettir derler ama gene de hemen heceslenmeyelim. bir de senin bu ateş basmaları bana ilginç geldi ben de pregnyll olmuştum hiç öyle olmadı. kız sen hamiş olmayasaın hakkettt:23:
tben ay çok sevindim canım rahim duvarının kalınlaşması döllenme varsa da tutunacağı anlamına gelir hadi işallah. bu arada sen ateş ölçme de mi yapıyorsun. merak ettim. ben de bu ay olmazsa bir iki ay doktorsuz ateş ölçme ve yum.testleriyle geçiriyim diyorum. dinlenme dönemi gibi sonrada aşılama yaptırsak diye düşündüm

kızlar yaa biz dün akşam çalışamadıkkkkk :36::59::78::30::63::84: kayınvalidemlere gitmiştik eşimin kuzeni var onlarda üni.ye giden akşam eve dönerken o da bizle geldi. bizde kaldı. hadi o hep kalır ben takmam sessiz sessiz hallolurdu mesele çocuk olunca bunları düşünmem amaaa gel gör ki onla oturduk hep beraber geç saate kadar yatağa gidince de küttt uyuyakaldık eşimle :26: çok üzüldüm sabah kalkınca ama dedim hayırlısı böyleymiş.işallah tutmulştur bu vakte kadar o kadar iğnelerim boşa gitmese bari delik deşik oldum heee :94: işin kötüsü eşim akşamları çok yorgun geliyo ama sabahları o vitaminin etkisi ortaya çıkıyormuş bomba gibi kalkıyorum ama sen olmuyosun diyo ben ondan önce çıkıyorum evden. o kadar zinde kalkıyorum ama bi başımayım boşa gidiyo diyo :27::27:

ewt cnm ateş ölçüyorum bende dr takıbını ra vermmek düşüncesindeyim bakalım hayırlısı

evet canım kalınlık önemliçünkü bebiş döllendiyse rahime tutuncak ve rahim kalınlığı iyi değilse bebişi tutamaz
iğne olduysan yumurta çok büyük bir ihtimalle çatlamıştır. ondan çağırmamış olabilir beni de çağırmadı. ama iğne yoksa çatlamayabilir görmesi daha iyi olur öyle bi durumda
ve de yumurtanın döllendiği ultrasonda görünmez kesesi bile adetten bir hafta falan sonra görünüyor bildğim kadarıyla garantili yol kan testi

teşekkur ederim cevap için
ben ilaç kullanmadım yumurtam 20 mm idi doktor çatlayacak diye o kadar kesindi ki çağırmadı bugün yada yarın çatlar çalışma yapın dedi eşimde bende acaba diye meraklanmaya başladık haliyle o bana hemen kan testi yaptır diyor ama ben adet günümü beklemeyi düşünüyorum hayal kırıklıgı yaşamak istemiyorum

ewt cnm ateş ölçüyorum bende dr takıbını ra vermmek düşüncesindeyim bakalım hayırlısı

günaydın kızlar.sonunda bu sabah hastalandım doktoru aradım.yarın gidiyorum .tedaviye başlanıyor.ilaçmı yazacak ne yazacak bakalım.

kızlar merhaba ben bu forumda da tüp bebekte de yeniyim. yarın kontrole gidicem, kısmetse ayın 26 sında reglimle beraber iğnelere başlanacak, beni tecrübelerinizle aydınlatırsanız çok sevinirim.
hoşgeldin canım aramıza inşl tedavinbebekle sonuçlanır
kızlar günaydınnn :79:dün dr günümdü ve müthiş dr bile çok sevindi rahımım oldukça kalınlaşmış ilk denememizde daha az dı sanırım 10 mu 11 mi mm ne progestan verdi ama ateşim bu sabah düşük çıktı
yumurta çatlamış tabiki....
dr cuğum inş hamilesin dedi anlattım bu aydan itibaren gelmiyim vs. anlıyorum dedi hsg çektirmemiz lazım bu ayda olmazsa neyse inş güzel haber alıcaz dedi öyle
ayyy canım hadi hayırlısı inşl tutunmuştur bebişin sana hsg felan gerek kalmadan hamişsindir umarım

canım sen kaç gunde adet görüyorsun? benden 1 gün önce olmussun ama cuma bekliyorsun. heves cok kalmadı canım aslında ilk bebeğimizi kaybedeli bir seneyi geçti. hala tık yok. bakalım bu ay ne olacak... normaldeki adet tarihim geldi hadi taş çatlasın yarın en geç olurdu. bütün gece rüyümda kırmızılar geldiğini gördüm.uyudum uyandım rüyalar değişti ama kou aynıydı:1: nasıl yer ettiyse bilinç altıma:9::9::9:
canım allah rüyalarını hayra çıkarsın inşl hamiş haberi verirsin bizlere
tben ay çok sevindim canım rahim duvarının kalınlaşması döllenme varsa da tutunacağı anlamına gelir hadi işallah. bu arada sen ateş ölçme de mi yapıyorsun. merak ettim. ben de bu ay olmazsa bir iki ay doktorsuz ateş ölçme ve yum.testleriyle geçiriyim diyorum. dinlenme dönemi gibi sonrada aşılama yaptırsak diye düşünd

evet şekerim evet çok uzun geldi inşl bu aydada vardır bir hikmet demek sizde dünde çalışma yoktu tühya neyse ama çokta takılma en önemli olan günleri dolu geçirmişsin zaten eşininin kullandığı ilaçlar maşşallah iyi gösteriyor etkisini ama sizin bir fırsatınız olupta değerlendiremiyosunuz ki malesef bizde bu ay gün aşırı gidiyoruz ya hepiniz iğneleri vuruldunuz adet gününüzü bekliyorsunuz daha ben yumurtlama gününe bile giremedim gerçi sallamıyoruz yumurtlama işini bigün durup bi gün yapıyoruz işte
günaydın kızlar.sonunda bu sabah hastalandım doktoru aradım.yarın gidiyorum .tedaviye başlanıyor.ilaçmı yazacak ne yazacak bakalım.

çok şükür canım gözün aydın yarın herşey yolunda gider umarım

teşekkür ederim blueavci.Allahım hepimize hayırlısıyla sağlıklı sıhatli nasip etsin inşalah.

teşekkur ederim cevap için
ben ilaç kullanmadım yumurtam 20 mm idi doktor çatlayacak diye o kadar kesindi ki çağırmadı bugün yada yarın çatlar çalışma yapın dedi eşimde bende acaba diye meraklanmaya başladık haliyle o bana hemen kan testi yaptır diyor ama ben adet günümü beklemeyi düşünüyorum hayal kırıklıgı yaşamak istemiyorum
fazla takılma canım ilaç kullanmadıysan çatlaması zor olmaz kendiliğinden çatlar muhtemelen ama stres en büyük düşman herşeyde biliyorsun o yüzden takılma fazla. adet gününü beklemek konusunda ben de katılıyorum
ateş ölçme taktiği nasıl oluyor tam olarak ateş yükselince mi ilişkiye girmek önemli düşünce bir anlamı kalmıyor diye hatırlıyorum bir de hamişsen ateş düşmüyor öyle miydi kii. acaba ovu.testi lkullanırken de gerekir mi bunu yapmak
hadi hayırlısı olsun canım daha fazla gecikmedi neyse ki işallah bebek getirsin sana bu tedavin
hoşgeldin canım aramıza inşl tedavinbebekle sonuçlanır

ayyy canım hadi hayırlısı inşl tutunmuştur bebişin sana hsg felan gerek kalmadan hamişsindir umarım

canım allah rüyalarını hayra çıkarsın inşl hamiş haberi verirsin bizlere

evet şekerim evet çok uzun geldi inşl bu aydada vardır bir hikmet demek sizde dünde çalışma yoktu tühya neyse ama çokta takılma en önemli olan günleri dolu geçirmişsin zaten eşininin kullandığı ilaçlar maşşallah iyi gösteriyor etkisini ama sizin bir fırsatınız olupta değerlendiremiyosunuz ki malesef bizde bu ay gün aşırı gidiyoruz ya hepiniz iğneleri vuruldunuz adet gününüzü bekliyorsunuz daha ben yumurtlama gününe bile giremedim gerçi sallamıyoruz yumurtlama işini bigün durup bi gün yapıyoruz işte

çok şükür canım gözün aydın yarın herşey yolunda gider umarım
en iyisi ve garantilisi sizin yöntem aslında canım ama hiç bana göre değil bu kadar planlı ve zamanlı yapmak da eşimde ben de çok sıkılıyoruz öyle yapmak lazım modundan yumurtalama günlerinde sık yapıp sonrasındada canımız istedikçe oluyo bizim. pek işe yaramadı bu vakte kadar gerçi ..sizden umutluyum ama sıkı çalışıyorsunuz :23:
teşekkür ederim blueavci.Allahım hepimize hayırlısıyla sağlıklı sıhatli nasip etsin inşalah.
aminnnn canım işallahhhh:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

selam canlarım ben geldim yazdıklarınızı okuyordum ve hemen işe daldım anca cevap yazabildim.

drum muayene etti beni gayet iyi çok yumurtan var dedi eşim spermigram testi yaptırsı ve 80tl bayıldık:53: tüp bebeğin nasıl ilerlediğini anlattı bi takın sorular sordu dosya açtı bize sonuçlar 2 saat sonra çıkar dedi yarın arayıp soracağım nasıl diye olmazsa fax isterim işyerime işte böle pek bişi olmadı rapor içinde istediğiniz yerden çıkartabilirsiniz dedi bakalım cebeci tıp merkezi ile zekai tahiri araştıracağım adet olmadan raporumu çıkarttırmak istiyorum hayırlısı olsun canlarım hepimiz için

hadi gözün aydın canım bu kadar sıkıntıya girmene gerek yokmuş demek ki dimi neyse bundan sonrası inşallah güzel geçerde hamiş olursun canım.

small halev gıymatlım nerelerdesiniz bugünde ben varım siz kayıpsınız

canım buradayım yadıklarınızı okumakla ve iş yapmakla meşguldüm anca sizlere dönebildim sende dün çalışamamışsın olsun güzelim hayırlısı buymuş neyseki önemli günleri atlamadınız o da bişeydir bundan sonra tekrar ara ara çalışırsınız canım

halevcim inşallah sonucuda güzel olur tatlım, maşallah bisürü de yumoşun varmış, eşin neden spermiogram için 80 tl verdi, yani neden ücret aldılarki :26: ücretsiz diye tahmin ediyordum.
kekulacım sonunda adet olmuşsun sende , inşallah tedavin hayırlı olur.
tben canım dün 10 mu 11 mm mi ne demiştin, ama sabah ateşim düştü dedin ben anlamadım , yumurtan 11 mm de mi çatladı yani :26:
Chabliss canım dün çalışmamışsınız sizde, ödev gibi olunca insan çok zorlanıyor bizim pazar günüydü ama o kadar zor olduki, dünde kendiliğinden çalışma oluverdi biz bile şaşırdık yani :53: En önemli günleri değerlendirmişsiniz zaten canım ama bikaç günaşırı çalışma daha yapın bence
gıymatlımın misafiri gelecekti bugün de sanırım , hazırlıklarla uğraşıyor demekki. Ayy apartmandakilerde gelmek istiyomuş bana , bu ara hiç istemiyorum :58:

Back