arkadaşım bende epeyce ağrı yapıyor çatlama iğnesi.. kasıklarım daha hala sancıyor ama 3 gün önce filan asıl şiddetli hali bitti
ronya hafta sonu olunca bi telaş başlıyor. hele ki beyefendi evdeyse ortalık harman yeri gibi oluyor.
sen nasılsın ne kadar var adete?
hayırdır inşallah böyle yanmayıda ilk senden duydum gülüm.. ben temmuzda pregny olmuştum ama kasık ağrısından başka bi yan etkisini görmedim
hadi hayırlısı tbencim
çok güzel maşaallah iyi büyümüş yumoşun. ilk ay ilaç kullanmadan görmeniz isabet olmuş. demekki senin yumurtlaman normal seviyede.. hayırlısıyla çatlarda minişin gelir inşaallah canım.. bu arada diğer küçük olanda büyüyebilir. sen epey bi süre gün aşırı devam et arkadaşım..
zaten çağırsada çağırmasada çatlayacağı varsa çatlayacak yumurtan. ... çatlamazsada doktor şu etapta bişey yapamıyor. adetinin 3. günü gittiğinde kist olarak kalmışmı diye bakar. ama çatlamayan yumurta kisti genellikle adetle atılıyor. hiç sıkıntı yapma hayırlısı olsun. benide çağırmadı bu ay doktor.
hayırlı olsun.. sonu bebiş olsun
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
haydi zeytinim görelim seni :))))))))))
tatlım bu kadar gecikmesi normal olamaz. sen kan testini tekrarla. yetti gari :)
aman be gülüm. neler geçmiyor ki buda geçer Allahın izniyle....
aynen canım ay bitmek bilmiyor. ben ayın 10 unu bekliyorum. test filan yapmıcam
amin canım.. anlayışlı ve anlaşılır olmamızı nasib etsin güzel rabbim....
amanin aynen benim gibi olmuş senin bu ayın canım ya... ne yapalım kısmetten ötesi yok... rabbim vermek isterse bu kadar çalışmaylada verir inşaallah
evet canım bende pişmen oldum ama elden gelen bişey yok. yaptım yapacağımı... bide üstüne yarında misafirim gelecekmiş. iyi mi....
evet tatlım belki kanda çıkar ama ben cumaya kadar beklemeye niyetliyim.. periyodik olarak tahminen cuma günü adetim başlayacak.. galiba olucam zaten içimde ılık ılık baygınlık oluyor
ah canım sanada öyle geldi dimi. bu ayda bi keramet var bakalım hayırlısı....
amin canım hepimizinki gelsin inşaallah... bana vermedi doktor. aslında hatırlattım ama hele bi gebe kal hemen vericem dediiii
canım benimde önceden düşüğüm var ama vermedi. kısmet artık..
canım bende iğnemi 22 kasımda akşam vuruldum. aramızda çok az bi vakit var. ben yapmayı düşünmüyorum test.eğer çok meraklandıysan sen yaptırabilirsin. şimdi ilk iğnen ya sen heves edersin.. ben epeyce hayal kırıklıkları yaşadım o yüzden içimden gelmiyor. hayırlısı olsun hakkımızda..
iğneden dolayı gecikebilir belki. ben temmuzda iğne olmuştum. 8 gün gecikmiştiiii
evet canım ne desen haklısın. birsürü iş yaptım.. mevlam inşaallah verdiyse korumuştur bebeciğimi..:26: