halevcim inşallah dediğin gibi ilk ve son olur, tben canım inşallah gelir bebeciğin sneinde hemencecik, spermler çok iyi maşallah. Ahh bide ben öğrensem koçişin spermlerini pek bi rahatlayacagım. Blueavcı canım bulunduğum ilde bulduk eczaneyi çok şükür fazla uğraştırmadı, internet rehberinden tek tek arıyordum artık
ay işte dr gitmektende sıkıldım gerçi 3. ayım dr ama genede sıkıldım
ne kadar erken pes ediyorsun sende güzelim 3 aydır gidiyon dra biz napalım
hepinizin gönlüne göre versin cnm
ay sorma pes ettimmi yoksa etmedimmibeklemek yoruyoo sanırım bide geçen ay ilaçsız baktı bi ay boşa geçti uyuz oldum
amin canım inşallah gönlümüze göre hayırlı vakitte gelir bebişlerimiz
insan bi yerde elbette sıkılıyor bi ara bende gitmicem artık dra ara veriyorum demiştim kiiiiiii tabisi diğer ay öle olmadı :90: hepimizin genelde öle boş geçen ayları var güzelim boşver kendinide dinlemiş olursun arada iyi oluyor alışırsın merak etme umarım alışmana gerek kalmaz bebişin geliverir inşallah canım
gıymatlım pratik bişeyler yaparsın şekerim yemek için de, tben canım sabretmek çok zor bunu en iyi bizler biliriz ama sabret canım, benim 2 ayım gitti, bide bu ay ilaçsız 3 ay ilaç kullanmamış oldum hatta ben aralık ayında 1 yıl olacak düşüneli ama 1 kere ilaç ve iğne kullandım düşün, ama bu aşamalar kolay değil, yeterki başka sorunlar çıkmasın , zamanı gelince bebişlerimizde gelecek , hiç sıkma canını, eğer druna güveniyorsan bi bildiği vardır tatlım
inş cnm dinlemiş olmakmı ilk ay gittim ilaç denedi olmadı ikinci ay boş bıraktı bu 3. ay işte ama 10 aydır bebiş istiyoz
hayırlısı bakalım hayırlıysa gelsin zaten
bu akşam dr ile randevum var kızlar başlamak için regl olduğunda gel dedi bakalım gitmeyecktim ama gideyim hadi gene
tatlım bizde 1 yıldır istiyoruz mayıs ayından beri de dra gidip geliyoruz 2-yada 3 kez klomen kullandım tam aşılama diye düşünürken tüp bebekden ötesiyle yapılmaz vakit kaybına gerek yok denildi
bana işte bi kere klomen kullandıgidince birşey kaybetmezsin en azından muayene etse ne durumda olduğun belli olur
tben git canım tabiki doktoruna bişe kaybetmezsen aklında ne varsa hepsini sor ve hayırlı haberlerle gel
evet haleve bende katılıyorum.. daha birkaç ay olmuş tedaviye başlayalı canım inşaallah sabrın sonu selamettir..ne kadar erken pes ediyorsun sende güzelim 3 aydır gidiyon dra biz napalım
doğru bi karar almışsın. boşa zaman geçeceğine hiç değilse bi aşama kaydedersiniz canım... bugün güzel haberler getirirsin inşaallah bize..bu akşam dr ile randevum var kızlar başlamak için regl olduğunda gel dedi bakalım gitmeyecktim ama gideyim hadi gene
madem pazartesi diye düşündünüz öyle olsun blue canım.. ama hala adet olmadın epey günün geçti maşaallah hadi bakalımgıymatlım güzel açıklamısşısn canım tam senin dedğin gibi peri padşahının kızı gibi ağırdan ağırdan nazlı nazlı ...ya kendimi şartlandırdım pazartesi yaptırmayı düşünüyoruz vazgeçmem heralde bu kararımdan çünkü yine düşük çıkarsaönümüzdeki hafta bidaha bakmak zorunda kalacam iyisimi az oturim biyerlerimin üstüne
iyi geceler kızlar.bayramda hastalanmam lazımdı.ama hala hastalanmadım.güya tahliller yapılıp tedavi başlanacaktı.hala olmadım ama.inşallah hamiledirim tedaviye gerek kalmaz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?