ya bir de kızlar kafama takılan gıymatlımla aynı olay. şimdi biz yumurtlama günlerinde hiç hergün yapmadık diyorum ki hazır benim kociş de gaza gelmişken bu ay öyle mi denesek. biri demişti sanki bizim topicte özellikle spermde problem olan erkeklerde her gün olması daha iyiymiş çünkü kalitesiz sperm vücuttan atılıp daha çok ve çabuyk yenileniyormuş spermler acep nasıl etsek her gün mü gün aşırı mı
ohh gelmişsiniz nihayet bende pek patladım bugün iş yerinde canım da sıkkın zati, bide baş ağrısı tam oldu, chabliss canım git gel bakalım dra evet başlayım bi yerden artık. Neymiş o canlar hergün ilişki daha mı iyiymişşşş, halevcimmm ben hatırlamıyorum ya bi anlat bacımm ee uzmanlar günaşırı daha iyi kaliteli sperm olur diyorlardı hani 72 saat mi ne spermler canlı kalıyordu, aaa kafam karıştı , bu arada halevcimm eşinin ikna olmasına sevindim canım sende bu akşam başla k. boynuzu kürüne bende eşime tekrar dan yapacağım , chablisscimm 45 yaşında ki arkadaşına maşallahhh diyim valla, bebek istiyorsa da Mevlam nasip etsin inşallah
merhaba ben de bu aydan itibaren yumurta takibine başladım. bu sabah çatlatma iğnesi vuruldum ilk kez bakalım bu ay ne olacakçatlatma üğnesi vurulduğunda hamile kalma ihtimali ne kadar artıyor bilen var mı?
ay kızlar ben alamadım hala keçiboynuzu bu arada yakıyı ben de mi yapsam ki benim en ufakşeyde beli,m ağrır hemen. belki de üşütmeden falandır yakı iyi gelir dimi
bugün doktora gittim ben klomen verdi rahim filmi için bir iki ay daha dedi 2 ay falan böyle klomenle gidelim dedi. çünkü tüpte tıkanıklık genelde batın ameliyatı olan kişilerde rastlanırmış .o yüzden sanmıyorum bence gerek kalmıcak bunlara dedi.bazen sadece denk gelmez sizin çok aman aman bi sorun yok denk gelmiyo galiba dedi. hatta aklından çıkardığında vazgeçtiğinde hamile kalırsın dedi.bir çok hastası varmış öyle. hatta kendinde de öyle olmuş .neyse yarından başlayarak günde 2 klomen amacımız tek yumurta dedi. pzt gitcem tekrar bakalım hayırlısı artık
blueavcı sabırsızlıkla bekliyorum canım sonucunu smallcum valla sorunlu spermede hergün daha iyiymiş işe bak halev söylemişti hatırladım ben de bide hergün koşcaz peşlerinden. gıymatlım hiçbirimiz burdaki paylaşımları başkalarıyla yapamıyoruz çok şanslıyız birbirimizi bulduğumuz için. kızlar ben çıkıyorum şimdi öpüyorum hepinizi yarın görüşürüz
hoşbulduk inşallah bu defa hüsran olmaz ama yine de çok hazırlamıyorum kendimi çok sıkı bir takip olamadı araya bayram girdiği için. ama dün dr gördü bir tane sağ yumurtalıkta. bakalım ne olacakmrb canım hoşgeldin aramıza inşl tedavinin sonu bebekli olur önceki sayfalarda arkadaşlar söylemişti sanırım %5 10 gibi bişeydi.
hoşbulduk inşallah bu defa hüsran olmaz ama yine de çok hazırlamıyorum kendimi çok sıkı bir takip olamadı araya bayram girdiği için. ama dün dr gördü bir tane sağ yumurtalıkta. bakalım ne olacak
iyi geceler canım umarım güzel haberler alırsın hep beraber sevinirizrabbim gönlüne göre versin canım inşl hayırlısı olsun burdan bşze güzel haberlerini verirsin inşl ben çıkıyorum şimdi iyi geçeler yarın benim için büyük gün :18:
kızlar keşke akşamlarıda burda olsak konuşurduk sizinle
bu yakı cayır cayır yakmaya başladı. hatta bütün iç organlarım kızıştııı :119:
merhaba ben de bu aydan itibaren yumurta takibine başladım. bu sabah çatlatma iğnesi vuruldum ilk kez bakalım bu ay ne olacakçatlatma üğnesi vurulduğunda hamile kalma ihtimali ne kadar artıyor bilen var mı?
ay kızlar ben alamadım hala keçiboynuzu bu arada yakıyı ben de mi yapsam ki benim en ufakşeyde beli,m ağrır hemen. belki de üşütmeden falandır yakı iyi gelir dimi
bugün doktora gittim ben klomen verdi rahim filmi için bir iki ay daha dedi 2 ay falan böyle klomenle gidelim dedi. çünkü tüpte tıkanıklık genelde batın ameliyatı olan kişilerde rastlanırmış .o yüzden sanmıyorum bence gerek kalmıcak bunlara dedi.bazen sadece denk gelmez sizin çok aman aman bi sorun yok denk gelmiyo galiba dedi. hatta aklından çıkardığında vazgeçtiğinde hamile kalırsın dedi.bir çok hastası varmış öyle. hatta kendinde de öyle olmuş .neyse yarından başlayarak günde 2 klomen amacımız tek yumurta dedi. pzt gitcem tekrar bakalım hayırlısı artık
blueavcı sabırsızlıkla bekliyorum canım sonucunu smallcum valla sorunlu spermede hergün daha iyiymiş işe bak halev söylemişti hatırladım ben de bide hergün koşcaz peşlerinden. gıymatlım hiçbirimiz burdaki paylaşımları başkalarıyla yapamıyoruz çok şanslıyız birbirimizi bulduğumuz için. kızlar ben çıkıyorum şimdi öpüyorum hepinizi yarın görüşürüz
sendemi girdin canım klomenliler kervanına hadi hayırlısı olsun inşl doktorununda dedği gibi rahim filmi ve başka hiç bişeye gerek kalmadan geliverir bebeşin ya bebek isteyenler hep öyle diyor tam vazgeçtik artık aklımızdan çıkardık ve ben hamile olduğumu öğrendim diyor zaten beynimiz değilmi bizim başımıza ne geliyosa sebebi hep bu düşünmekten sters yapmaktan kimse bize bişe yapmıyo biz kendimize yapıyoruz kızlar buaara hepinizdende özür diliyorum böyle benden gelecek bir haberi bekliyorsunuz ve ben daha gidip alamadım çok sağolun canlarım benim sabah ilk iş kalkıp sonucu almaya gidicem ben sonucu biliyorumda siz yinede dualarınızı benden eksik etmeyin iyi geceler sabah görüşürüz öpüyorum hepiciğinizi
kızlar hepiciğinize mutlu sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?