bende alışamadım bu yeni haline, simgeler varmı yokmu kızlar, yoksa gıymatlım berden buldu. Halevcimm canım çok haklısın verecek olan Rabbim o % 5 lik şansta da verir, herşey nasip kısmet, ne kadar hasretinden burnumuzun direği sızlasa bile elimizden bişey gelmez.Rabbim tez zamanda nasip etsin hepimize, sen eşine yapıyormusun keçiboynuzu kürü canım , bak konu açılmışken hepimiz yapalım koçişlere içirelim şifa olsun inşallahhhh. İnşallah hayırlısı olsun hakkında canım , beklemek zor ama hayırlısı inşallah.
Blueavcı canım adet olmadın ya hala içimizde umut var, hadi bakalım hayırlı haberini alırız inşallah. evet sağolsun drumuz çok iyi Allah razı olsun ondan , yani görüşmsek bile yine çok ilgilenirdi, birsürü hastası var başka illerden çok tatlı dilli, esprili
eski haline geri dönse ne iyi olacak , halevcim benim eşiminde midesi hassas, ama zorlada olsa içiyor, aslında çok da kötü tadı yok, eşime ben soğan suyu bile içtim seninkinde ne var diyorum susuyor tıpış tıpış içiyor kuzucuğum, gıymatlım gelince yaz hemen , chabliss randevü aldın mı canım bende çarşamba gidiyorum büyük ihtimal
ben gıymatlımı dinledim yarın akşam gdiyorum pazar sabahı oldum 3. gün oluyo bakalım ilaç vercekmi bana daha klomen vermedi hiç başka bi ilaç vermişti 2 kez bu sefer klomen verse de ,iğne falan olsam bari bi değişiklik yapsın artık pek rahat bzimki de
kızlarım kızçelerim :)) ancak vakit bulup oturdum. şimdi sizlere yeni gelişmelerimi dökeceğim
doktora gittim , demez mi alttan bakıcam diye , içime bir ateş düştü, karından baksanızz olmaz mı dedim. ama iyi görelim. senin için gerekli bu dedi. bende bi türlü razı olamadım bacılar.
o yüzden karından bakalım göremezsek alttan bakarız dedi. ve Allaha şükürler olsun ki gördü. neyseki zayıfsın(!) dedihehe sen öyle san diyecektim ama dimedim sizin hatrınıza
amanin bide ne görelim bi mumoşcuk büyümüşte kocaman oluvermiş bile teyzeleri
21 mm dedi. şu an başkada yok. ama kim bilir belki yarın belki yarından da yakın yenileri türeyebilir.
önemli olan kalitesi zaten. biraz şaşırdım açıkcası . daha fazla olur diye bekliyordum geçen sefere dayanarak.. ama kısmet bi taneymiş bu ay dimi kızlar
asıl bombada çatlama iğnesi oldu. caaaanım 80 lirayı bayıldık ve iğne yapıldı. ovitrelle mi ne öyle bişey.
11. gün çatlama iğnesi olmak çok erken değil mi arkadaşlar yaa(
iyi geceler canlar ben hala hastalanamdım yarın kan sonucda 1.30da çıkacak ve benim misafirm var nasıl alacaksam tabikide alamayacağım(zaten gelecek olan sonuçtan eminim eğer hastalanmazsam çarşamba sabah gider alırım ondan sonrada doğru bir doktora nerde benim bu kırmızılar bebekte yok kırmızıda yok diye:))
kızlarım kızçelerim :)) ancak vakit bulup oturdum. şimdi sizlere yeni gelişmelerimi dökeceğim
doktora gittim , demez mi alttan bakıcam diye , içime bir ateş düştü, karından baksanızz olmaz mı dedim. ama iyi görelim. senin için gerekli bu dedi. bende bi türlü razı olamadım bacılar.
o yüzden karından bakalım göremezsek alttan bakarız dedi. ve Allaha şükürler olsun ki gördü. neyseki zayıfsın(!) dedihehe sen öyle san diyecektim ama dimedim sizin hatrınıza
21 mm dedi. şu an başkada yok. ama kim bilir belki yarın belki yarından da yakın yenileri türeyebilir.
önemli olan kalitesi zaten. biraz şaşırdım açıkcası . daha fazla olur diye bekliyordum geçen sefere dayanarak.. ama kısmet bi taneymiş bu ay dimi kızlar
asıl bombada çatlama iğnesi oldu. caaaanım 80 lirayı bayıldık ve iğne yapıldı. ovitrelle mi ne öyle bişey.
günaydın fıstıklar nerlerdesiniz , canım inşallah bu gecikme sonunda bebiş gelir ,ayy nasıl meraklandım bende, hastaneyi arasan bi müsait zamanında ya, belki o zaman sonucu söylerler.Hadi bakalım hayırlısı
hayırlı sabahlar kızlarrr bende doktora gittim teyzeleri çok şükür kesemizi gördük hadi sıra sizde gari rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhh hepinize dualarım sizinle canlarımmmm)
git bakalım chablisscim hayırlısı olsun , bende çarşamba sabah 9 da gideceğim eşim görüşmüş, sanada iyi akşamlar halevcim, sen yine de teklif et eşine, içmezse de zorla olmaz tabi, hepinize iyi akşamlar canlar
iyi geceler canlar ben hala hastalanamdım yarın kan sonucda 1.30da çıkacak ve benim misafirm var nasıl alacaksam tabikide alamayacağım(zaten gelecek olan sonuçtan eminim eğer hastalanmazsam çarşamba sabah gider alırım ondan sonrada doğru bir doktora nerde benim bu kırmızılar bebekte yok kırmızıda yok diye:))
hayırlı sabahlar kızlarrr bende doktora gittim teyzeleri çok şükür kesemizi gördük hadi sıra sizde gari rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhh hepinize dualarım sizinle canlarımmmm)
slm arkadaşlar sizlere bişey sorucam ben 3 sefer klomen kullandım yumurta takıbi olmamıstı bu son klomende yumurta takibi oldu 20m olunca çatlatma iğnemi oldum ayın 19 da ilişkilerde oldu biraz fazla oldu hemde simdi ne zaman dr gıtmem gerekır onu bilmiyorum
melikeecesu canım hayırlı olsun kesenizi görmüşsünüz, inşallah sağ salim kucağınıza da almak nasip olur.Minnacıktır şimdi o ya, bizlerede çok dua et canım, ihtiyacımız var.
Blueavcı canım sen yinede kendine dikkat et ve yorma , yarına kadar biraz daha sabredeceğiz anlaşılan, ayy nasıl merak ediyorum yaa , kız bacım netten sağlıkocağının telefonunu bulsan da arasan , ama neyse bakalım yarını da bekleriz artık,
burcin hoşgeldin arkadaşım, hayırlı olsun tedavin, bende 1 kez klomen kullanmıştım, çatlatma iğnesinden sonra dr a falan da gitmedim, yani adet tarihimi bekledim, genel de böyle oluyor, sende adet tarihini bekleyeceksin sanırım.
Miranda canım sanada merhaba hoşgeldin.
Gıymatlım, halev, chabliss nerdesiniz kızlar ,pek bi ıssız oldu topiğimiz hadin gelin şenlensin topiğimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?