Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

kimsecikler kalmamış topikte nerdesiniz:)
ben şimdi bi kahvaltı yapacam sonra yürüyüşe gidecem.netten araştırdımda yumurtlamayı sağlamak için zayıflamakta iyi geliyomuş.biraz kilo verirsem iyi olacak.

kızlar bişey soracam bu yumurtayı geliştiren ilaçları ne zaman kullanmaya başlıyoruz adetin kaçıncı günü.

ben şimdi bi kahvaltı yapacam sonra yürüyüşe gidecem.netten araştırdımda yumurtlamayı sağlamak için zayıflamakta iyi geliyomuş.biraz kilo verirsem iyi olacak.

evet canım zayıf olmak iyi birşey yumurtlamak için bu arada klomen verilecek onu da adetin 5.günü ile 9.günü kullanıyorsun 11.günü dr çağırıyor yumoşlarına bakıyor eğer istenilen oldunluğa ulaşmışlarsa çatlatma iğnesi veriyor söyledi gün ve satte vurulup 36 saat sonra çalışmalara başlıyorsun gün aşırı olmak üzere sonrasında da adet tarihini bekliyorsun

kızlar bişey soracam bu yumurtayı geliştiren ilaçları ne zaman kullanmaya başlıyoruz adetin kaçıncı günü.

Genelde adetin 3. günü başlatıyor dr lar.

İyi yapıyorsun canım bu ara bende aldım kilo
afiyet olsun canlar ben yemeğe geçiyorum

afiyet olsun şeker

halevcim hadi hayırlısı olsun benim bir arkadaşım yaptırdı tüp bebek o hergün karnından iğne yapıyordu kendi üstelik problem eşindeydi ben herkese öyle yapıyorlar sanıyordum demek değişik şeyler uygulanabiliyor
smallcum senin günün az kaldı belirti var mı bacım bu arada gıymatlım doktora gidicekti bugün galiba öyle hatırlıyorum
kekulacım 3 yada 5. gün başlatıyorlar halevin dediği gibi pko geçmez o bir hastalık değil bir yapıdır. ama zararı olmaz çoğunlukla. yalnız sende baya belirtileri var gibi kiloluysan hemen kilo ver çünkü genelde pko da kilo varsa verince hem adetler düzene giriyormuş hem de bebiş daha kolay geliyormuş böylelikle

delightcım gelmişsin valla sen en vefalı hamişimiz çıktın hemen terketmedin bizi melikecim de senin gibi geliyor devamlı nasılsın canım

canım aslında kilolu sayılmam.ama biraz fazlam var.boyum 168 kilom 67.evlendikten sonra 1 yılda 5 kilo aldım.bende pko dan olabilir diye düşünüyorum .7 kiloyu versem 60 tam süper olacak.ama veremiyorum ben ya.

canım evet herkese iğne yapılıyor zaten sadece bayanın yumurtalarına göre uzun yada kısa protokol uygulanıyor kısa ile uzun arasındaki fark sanırım uzunda 2 ilaç ilave ediyorlar 1-2 ay öncesinden o kadar

Son düzenleme:
canım aslında kilolu sayılmam.ama biraz fazlam var.boyum 168 kilom 67.evlendikten sonra 1 yılda 5 kilo aldım.bende pko dan olabilir diye düşünüyorum .7 kiloyu versem 60 tam süper olacak.ama veremiyorum ben ya.

vermen gerekiyor canım bayanın boyu ile kilosu arasında 8-10 sayı fark gerekiyor azda olsa vermeye çalış sen

Canım göğüslerim şiş, ama uçları daha çok hassas ve hafif hafifi karın ağrım oluyor birde kasıklarımda batma oluyor, başkada bi belirtim yok tatlım ya , ama dün afedersin wc ye girince hafif bi renkli bi ankıntı olmuş , aa dedim bu sefer erken mi adet olacagım dedim ama devamı gelmedi

canım evet herkese iğne yapılıyor zaten sadece bayanın yumurtalarına göre uzun yada kısa protokol uygulanıyor kısa ile uzun arasındaki fark sanırım uzunda 2 ilaç ilave ediyorlar 1-2 ay öncesinden o kadar

bende tam bilmiyordum halevcim , demek iğneli tedavi oluyor.

vermen gerekiyor canım bayanın boyu ile kilosu arasında 8-10 sayı fark gerekiyor azda olsa vermeye çalış sen

kekulacım evet tatlım kilo vermen lazım senin kilo ile boy arasında 10 kilo derler hep.

Delightcim hoşgeldin canım bizi yalnız bırakmadın hiç çok sağol, bebiş nasıl sen nasılsın

off zaten çok az yiyorum aslında.benim sorunum hareketsiz kalmam.şuanda çalışmıyorum evdeyim.evlenince istifa ettim işimden.ondan çok hareketsiz kaldım.yürüyüşte tek başına yapamıyorum.bu şehirde arkadaşımda yok

canım benimm o hareketsizlik en büyük sorunumuz zaten, bende öyle sabah işe gelirken ve çıkışta yürüyorum o kadar başkada hareket yok , bende evlendikten sonra baya almaya başladım , nasıl zayıflayacağız

Ya kızlarr , şimdi wcden geldim afedersiniz tuvalet kağıdına yumurta akı oluyor ya onunla bilikte kahveremsi akıntı geldi , adetim mi başlıyor acaba ama kendimi bildim bileli erken adetim gelmedi hiç

hastalığın başlıyo olabilir canım.

canım zaten hareketsizlik başlı başına insana rahatsızlık verir her yönden sana eşlik edecek birinin olmaması da çok kötü dediğin gibi tek başına yürünmüyor bende öleyimdir ama en azından evde birşeyler yapmaya çalışsan iyi olur canım.

canım adetin sökülmeye çalışıyor da olabilir ama bekle bakalım ne olcak hamile olacağın zaman bilirsin ki yerleşme kanaması da kahverengi olur seni ümitlendirmeyim ama orasınıda düşün

BEN İNANIYORUM.RABBİM NASİP EDECEK.ŞİMDİ EZAN OKUNDU HEPİMİZ İÇİN DUA EDECEM.

Allah razı olsun tatlım, benimde dilimden hiç düşmüyor hep dualar ediyorum hepimiz adına, Rabbim evlat hasreti vermesin bizlere.

Peki canım:26: adet olacaksam bile Allahım beni ümitlendirmeden gelsin, bayramı kırmızılarla geçirmiyim keşke hamiş tercihi olsa , o zaman daha da iyi olurdu

delightcım gelmişsin valla sen en vefalı hamişimiz çıktın hemen terketmedin bizi melikecim de senin gibi geliyor devamlı nasılsın canım

kızlar ya tam hgeldim bütün yazıları okudum uzunca bir yazı yazdım sonra küt diye elektrikler gittiyani o kadar sinir bozucu ki anlatamam.....
chablscim aslında hep girmek istiyom ama b,i uyku bastırıyo pcyi bile acasım olmuyo yatıyom..ilk 3 ay böyle olurmuş diyorlar...aaa bi de yani hamişimiz varmış melikecim tebrik ederim,sen de çok dua et de peşinden pıt pıt yeni hamiellerimiz gelsin inşallah
ben ayağımı sürüdüğüme inanıyorum,gerci sen yeni evli sayılırsın yani çok fazla beklemmişsin gerci evlendiğinden beri korunmamışsın,ben 1 yıl korunmuştum,ah cahblis ben de diyom o hapları içecek ne vardı diye kızıyorum kendime..ama nasip işte yaşanacak zamanlar varmış...
bua rada yazımı begendiğiniz için mutlu oldum tamamen samimi duygularım...gıymatlim benim adetim 25 eylüldü en son ekimde olmayınca günüm gecince test yapmıştım ama ben öğrendiğimde 4 haftalık falandı zaten adet gününden beri hesaplandığı için otomatikman o zaman öğreniyorsun..bayramda 8 haftalık olacak galiba,ya çizelge yapan varsa bana da yapabilir miben bilmiyorum da...
yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum....
chabliscim bol bol tatilin tadını çıkar kafana başka bi şey takma hiç....ya resimdeki sen misin onu soracaktım sana?ha bi de kızlar ya tekrardan bana kaç yıllık evli olup kaç yaşında olduğunuzu söyler misiniz,hepinizi aynı zamnda tanıdım ya karıştırıyorum,samllecim senin mi vardı çocugu yoksa dıvınıtynin mi gıymatlimin olduğunu biliyorum da peki ilk bebeklerde normal mi kalmıştınız kızlar?onu merak ettim....
hamilelik belirtileri aynı adet belirtileri gibi o yuzden hep karıştırıyoruz bende bu ay sadece kasık batmalarım çok belirgin olmuştu,bi de şu rüyalar....rüyalarımda da hep öyle şeyler görüyordum tabi sürmenaj olmamk için inanmıyordum.....
ben yoklamalrda olmuyom mazaretli kabul edin beni,yastıklarla arkadaş oldum,kitap bile okuyamıyom ya hemen yatasım geliyo kızlar ya.....ilk 3 ay böyle olurmuş....sevgiyle kalın..öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…