Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ayyyyyyy hadi bakalım hayırlısı olsun sende daha önce olmuşmuydu canım kasık ve bel ağrın

bende iyiyim canım beklemedeyim 14 ünde adet günüm

ayyy çok az kalmış ya güzelim seninde hayırlısı olur inşallah adet gelsede en azından hangi aşamadan başlayacağın belli onun takibine başlaması bile umut verici oluyor :87:

ayyy çok az kalmış ya güzelim seninde hayırlısı olur inşallah adet gelsede en azından hangi aşamadan başlayacağın belli onun takibine başlaması bile umut verici oluyor :87:

evet canım en azından aşamaları biliyorum ya onlara odaklanabiliyorum, bakalım adetim gelsinde gideceğim dr a , 2 aydır dr yüzü görmüyorum yahuu dr a gideceğimi hiç dört gözle beklememiştim.

evet canım en azından aşamaları biliyorum ya onlara odaklanabiliyorum, bakalım adetim gelsinde gideceğim dr a , 2 aydır dr yüzü görmüyorum yahuu dr a gideceğimi hiç dört gözle beklememiştim.

dra gidiş sebeplerin güzel birşey olunca insanın drdan çıkası gelmiyor:94:

sanada hayırlı günler bitanem bende iyiym çok şükür canım
inşl canım hayırlara işarettir bu aya hamiş olursun inşl
Hayırlısı olsun tatlım, evet dediğin gibi insanoğlu üzülüyo ama Mevlam ol diyecek olacak, sıkma canını ,inşallah tez zamanda gelir bebeğin
hepimizin bir vakti zamanı var işte mevlam biliyor doğru zamanı belki bizler sabırsızlık ediyoruz ama rabbim çok aratmadan gönderir inşl meleklerimizi
sanada günaydın canım inşl unutamayacağın bir gezi olur ve güzel haberlerle dönersin hayatım sana şimdiden kolay gelsin bu belirtilerde kimi zaman hamilelik belirtisi ama kimi zamanda biz öyle olmasını istediğimiz için beynimiz bizi yanıltıyor ama inşl seninki hamilelik belirtisidir amaan olmasada takılma önümüzdeki bütün aylar bizimdir sen tatilini yap keyfince
günaydın canım iyiyim ne olsun sen nasılsın senin adetine ne kadan var daha acaba gıymatlım hastalandımı ki
bende merak ediyorum acaba hastalandımı ama kullandığı ilçada geciktiriyor olabilir dimi zaten atm günü 14 ü
günaydın canım hayır olsun bakalım inşallah güzel birşeyin belirtileridir bunlar

sanada günaydın canım hepimize versin bebiş hiçbirimizi mahrum bırakmasın inşallah annelik duygusundan canım
amin canım amin o yüce duygudan hiç kimseyi, mahrum bırakmasın rabbim kimseyi ne evlat hasretiyle yaksın ne de evlat acısı göstersin

canım bayramdan sonra sende bir hareketliliktir başlıyor o zamn hakkınızda ne hayırlıysa hayat karşınıza onu çıkarsaın canım

evet ya bayram sonrası baya gelişmeler olacak , sabırsızlanıyorum bende keşke bizim küçük yaramaz gelse de onun üzerinden gelişmeler yaşasak ama Allah büyüktür bakalım hayırlısını versin . Bayram da istdan teyzoşum geliyor ohh değişiklik olacak benim içinde kafam dağılacak , akraba ziyaretlerine pek gitmeyeceğim herkes de soramayacak bebiş varmı diye gezmeciklere gideceğimmm ,Kendi derdimizi bıraktık birde akraba eş dostla uğraşıyoruz ya, Rabbim sabır ver bizlere.

inşl canım güzel gelişmelr olurda bütün gelişmeleri onun üzerinden yaşarsınız şimdiden gözün aydın teyzenle çok güzel tatail geçirmen dileğimle dediğin gibi kendimizi boşverdik millet ne der ne cevap veririm kaygısına düşüyoruz onlara neyse meraklı bir milletiz işte meraklı

Sağol canım teyzem benden 6 yaş büyük olduğu için arkadaş gibiyiz, çok iyi gelecek onların gelmesi. evet hemde nasıl meraklı bi milletiz.

bayramdan sonraki ilk hafta tüp bebek için gerekli bütün evrakları hazırlamayı düşünüyorum kızlar maya da kendince bir takım testler istemişti onları da yapacağım sonrasında raporu çıkartıp ilaçları alacağım sanırım tüp bebek için bir dahaki ay başlayacak gibiyiz çünkü bayram sonrası adet günlerim yakın heran olabilirim hayırlısı olsun bakalım

hayırlısı olsun canım Mevlam hakkınızda hayırlı olanı tez zamanda versin inşallah. Zaten adet olunca gitmeyecekmisin canım ? Birde tüp bebek için ne tür ilaçlar veriyor dr, klomen falan veriyormu acaba ?

hadi hayırlısı canım.inşallah hemen olur gelir bekletmez seni.

dün ilaçlarımı aldım bende.dediğim gibi biri antibiyotik tetradox diye bi ilaç.içinde ürogenital enfeksiyonlarda endikedir diyo.bana enfeksiyon falan dememişti doktor.acaba polikistik overleri yok edecek bi ilaçmı diye düşündüm bende.adetin üçüncü günü tahlil yaptıracamya sanırım o zaman sizin dediğiniz kolemen falan gibi bi ilac verecek.biran önce başlasa iyi olacak ya.:18:

ayyy ne güzel dedğin gibi arkadaş gibisinizdir iyi anlaşırsınız

evet ya çocukluğumuz birlikte geçti nerdeyse tabi bebiş için uğraştığımı bilmiyor , duysa anlatmadım diye çok kızar ama o hep ohh ne güzel gez toz bebek olur diyenlerden , 2. çocuğunu bile yapmıyor

hayırlısı olsun canım Mevlam hakkınızda hayırlı olanı tez zamanda versin inşallah. Zaten adet olunca gitmeyecekmisin canım ? Birde tüp bebek için ne tür ilaçlar veriyor dr, klomen falan veriyormu acaba ?

sağol canım ama benim adetim bayramdan sonraki ilk haftaya denk geliyor ve rapor en fazla 10 gün sonra çıkıyor yani bu adetimi geçmiş oluyorum ister istemez ve ilaç için her hastaya farklı tedaviler uygulandığından ilaçlarıda farklı olabiliyor canım

inşallah hiçbirimizi bekletmez bebişlerimizde geliverirler. bak dedik bu antibiyotik için verilmiştir diye o poliklerin gitmesi için değildir çünkü pco ne yaparsan yap geçmeyecek birşey ama zararı yok

Neden dr un enfeksiyon falan var demedi acaba ? Telefonu varsa ara istersen canım, evet 3. günü hem tahlillerin varsa onu yapar hemde klomen verir büyük ihtimal, işin sperm testi yaptırmışmıydı şeker :26:

Neden dr un enfeksiyon falan var demedi acaba ? Telefonu varsa ara istersen canım, evet 3. günü hem tahlillerin varsa onu yapar hemde klomen verir büyük ihtimal, işin sperm testi yaptırmışmıydı şeker :26:

yaptırmıştı canım .normal çıktı onunki.doktora mail attım bende.ama cvp gelmedi ben başlayım en iyisi antibiyotiği içmeye.

kızlar bişey soracam bu yumurtayı geliştiren ilaçları ne zaman kullanmaya başlıyoruz adetin kaçıncı günü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…