günaydın fıstıklarrr nasıl keyifler sağolun kızlar işallah iyi bir gezi olur bizim için stres atarız belki ve işallah iyi haberlerle döneriz. Valizlere cumartesi başlıyorum şeker Allahtan Çarşamba gitcez işleri toparlarım o arada kararsızım neler götürsem hava nasıl olur baktım hep netten ama emin olamıyorum hava da güzel olursa tadından yenmez
Bu arada bugün çok sık gelemeyebilirim resmen boğuldum işlerin arasında. Tam tatil öncesi tabi yığıldı. Kızlar bir de kendimi dinlememeye çalışıyorum ama göğüsler şişti benim daha 10 gün var acıyo birde yumurtlamadan beri hergün kasık ve bel ağrım oluyo hadi hakkımızda hayırlısı diyorum
günaydın canım iyiyim ne olsun sen nasılsın senin adetine ne kadan var daha acaba gıymatlım hastalandımı ki
bende iyiyim canım beklemedeyim14 ünde adet günüm
ayyy çok az kalmış ya güzelim seninde hayırlısı olur inşallah adet gelsede en azından hangi aşamadan başlayacağın belli onun takibine başlaması bile umut verici oluyor :87:
evet canım en azından aşamaları biliyorum ya onlara odaklanabiliyorum, bakalım adetim gelsinde gideceğim dr a , 2 aydır dr yüzü görmüyorum yahuudr a gideceğimi hiç dört gözle beklememiştim.
sanada hayırlı günler bitanem bende iyiym çok şükür canımGünaydın canlar, hayırlı günler. Blueavcı iyiyim şükür canım sen nasılsın, Gıymatlım a katılıyorm melikecim , çizelgende çok güzel olmuş maşallah. Bişey soracağım canım sana adet tarihin daha 3 gün falan geçti dimi? bebişin 4 haftalık olmuş nasıl yani ?:26: erken den mi yumurtlamışsın yani.
Chabliss valizler hazırmı bebiş :82:
Halevcim sen nasılsın ,
Gıymatlım senin kırmızılar gelecek gibi mi ? nasılsın bakalım
Dostt hoşgeldin arkadaşım, arkadaşların dediği gibi testi çok erken yapmışsın , hayırlısı bakalım.
inşl canım hayırlara işarettir bu aya hamiş olursun inşltşkler sağol cnm hoşbulduk :80: ama benim ateşimde yükselmeye başladı ve 24. gün çekti garifk inş hayırlara işarettirrr
9 ay geçince insan neden olmuyo diye sorulara başlıyo ve çözümler arıyo üzülüyo insan oğlu işte
hepimizin bir vakti zamanı var işte mevlam biliyor doğru zamanı belki bizler sabırsızlık ediyoruz ama rabbim çok aratmadan gönderir inşl meleklerimiziHayırlısı olsun tatlım, evet dediğin gibi insanoğlu üzülüyo ama Mevlam ol diyecek olacak, sıkma canını ,inşallah tez zamanda gelir bebeğin
sanada günaydın canım inşl unutamayacağın bir gezi olur ve güzel haberlerle dönersin hayatım sana şimdiden kolay gelsin bu belirtilerde kimi zaman hamilelik belirtisi ama kimi zamanda biz öyle olmasını istediğimiz için beynimiz bizi yanıltıyor ama inşl seninki hamilelik belirtisidir amaan olmasada takılma önümüzdeki bütün aylar bizimdir sen tatilini yap keyfincegünaydın fıstıklarrr nasıl keyifler sağolun kızlar inşallah iyi bir gezi olur bizim için stres atarız belki ve işallah iyi haberlerle döneriz. Valizlere cumartesi başlıyorum şeker Allahtan Çarşamba gitcez işleri toparlarım o arada kararsızım neler götürsem hava nasıl olur baktım hep netten ama emin olamıyorum hava da güzel olursa tadından yenmez
Bu arada bugün çok sık gelemeyebilirim resmen boğuldum işlerin arasında. Tam tatil öncesi tabi yığıldı. Kızlar bir de kendimi dinlememeye çalışıyorum ama göğüsler şişti benim daha 10 gün var acıyo birde yumurtlamadan beri hergün kasık ve bel ağrım oluyo hadi hakkımızda hayırlısı diyorum
bende merak ediyorum acaba hastalandımı ama kullandığı ilçada geciktiriyor olabilir dimi zaten atm günü 14 ügünaydın canım iyiyim ne olsun sen nasılsın senin adetine ne kadan var daha acaba gıymatlım hastalandımı ki
amin canım amin o yüce duygudan hiç kimseyi, mahrum bırakmasın rabbim kimseyi ne evlat hasretiyle yaksın ne de evlat acısı göstersingünaydın canım hayır olsun bakalım inşallah güzel birşeyin belirtileridir bunlar
sanada günaydın canım hepimize versin bebiş hiçbirimizi mahrum bırakmasın inşallah annelik duygusundan canım
evet canım en azından aşamaları biliyorum ya onlara odaklanabiliyorum, bakalım adetim gelsinde gideceğim dr a , 2 aydır dr yüzü görmüyorum yahuudr a gideceğimi hiç dört gözle beklememiştim.
dra gidiş sebeplerin güzel birşey olunca insanın drdan çıkası gelmiyor:94:
evet ya bayram sonrası baya gelişmeler olacak , sabırsızlanıyorum bendekeşke bizim küçük yaramaz gelse de onun üzerinden gelişmeler yaşasak ama Allah büyüktür bakalım hayırlısını versin . Bayram da istdan teyzoşum geliyor ohh değişiklik olacak benim içinde kafam dağılacak , akraba ziyaretlerine pek gitmeyeceğim herkes de soramayacak bebiş varmı diye gezmeciklere gideceğimmm ,Kendi derdimizi bıraktık birde akraba eş dostla uğraşıyoruz ya, Rabbim sabır ver bizlere.
inşl canım güzel gelişmelr olurda bütün gelişmeleri onun üzerinden yaşarsınız şimdiden gözün aydın teyzenle çok güzel tatail geçirmen dileğimle dediğin gibi kendimizi boşverdik millet ne der ne cevap veririm kaygısına düşüyoruz onlara neyse meraklı bir milletiz işte meraklı
Sağol canım teyzem benden 6 yaş büyük olduğu için arkadaş gibiyiz, çok iyi gelecek onların gelmesi. evet hemde nasıl meraklı bi milletiz.
bayramdan sonraki ilk hafta tüp bebek için gerekli bütün evrakları hazırlamayı düşünüyorum kızlar maya da kendince bir takım testler istemişti onları da yapacağım sonrasında raporu çıkartıp ilaçları alacağım sanırım tüp bebek için bir dahaki ay başlayacak gibiyiz çünkü bayram sonrası adet günlerim yakın heran olabilirim hayırlısı olsun bakalım
bayramdan sonraki ilk hafta tüp bebek için gerekli bütün evrakları hazırlamayı düşünüyorum kızlar maya da kendince bir takım testler istemişti onları da yapacağım sonrasında raporu çıkartıp ilaçları alacağım sanırım tüp bebek için bir dahaki ay başlayacak gibiyiz çünkü bayram sonrası adet günlerim yakın heran olabilirim hayırlısı olsun bakalım
ayyy ne güzel dedğin gibi arkadaş gibisinizdir iyi anlaşırsınız
hayırlısı olsun canım Mevlam hakkınızda hayırlı olanı tez zamanda versin inşallah. Zaten adet olunca gitmeyecekmisin canım ? Birde tüp bebek için ne tür ilaçlar veriyor dr, klomen falan veriyormu acaba ?
hadi hayırlısı canım.inşallah hemen olur gelir bekletmez seni.
dün ilaçlarımı aldım bende.dediğim gibi biri antibiyotik tetradox diye bi ilaç.içinde ürogenital enfeksiyonlarda endikedir diyo.bana enfeksiyon falan dememişti doktor.acaba polikistik overleri yok edecek bi ilaçmı diye düşündüm bende.adetin üçüncü günü tahlil yaptıracamya sanırım o zaman sizin dediğiniz kolemen falan gibi bi ilac verecek.biran önce başlasa iyi olacak ya.:18:
hadi hayırlısı canım.inşallah hemen olur gelir bekletmez seni.
dün ilaçlarımı aldım bende.dediğim gibi biri antibiyotik tetradox diye bi ilaç.içinde ürogenital enfeksiyonlarda endikedir diyo.bana enfeksiyon falan dememişti doktor.acaba polikistik overleri yok edecek bi ilaçmı diye düşündüm bende.adetin üçüncü günü tahlil yaptıracamya sanırım o zaman sizin dediğiniz kolemen falan gibi bi ilac verecek.biran önce başlasa iyi olacak ya.:18:
Neden dr un enfeksiyon falan var demedi acaba ? Telefonu varsa ara istersen canım, evet 3. günü hem tahlillerin varsa onu yapar hemde klomen verir büyük ihtimal, işin sperm testi yaptırmışmıydı şeker :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?