Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Bilsen kullanırmıydın canım , kendine haksızlık etme .

Canım dr a yeni mi gittin sen ? İlaç bugün gelecek dedin de pek anlamadım, birde arkadaşlar sormuş zaten antibiyotik ne için bende merak ettim.

hormon testi yaptı.alttan muayenede gördü p.overleri.adetin 3.günü tekrar tahlil yapacak.dün gitim doktora daha.

eşinin değerlerinede bakması gerekiyor aslında başta herşey yapılacak ki bir sorun varsa önlemi alınsın yoksa da ona göre aşama aşama tedaviler uygulanır yani üzülme ama antibiyotiği hala anlamadım

Kekula hoşgeldin canım, hayırlı olsun tedavin, gıymatlım sormuş ne ilaçı hakkaten ?
Birde gıymatlım adetlerin erken mi senin, 14 üydü ya normalde ?
canım benim normalde hep 3- 4 gün önce olur.. örneğin eylülün 18 inde olmuştum. sonrada ekimin 14 ünde oldum.. hesaplayıcılarda da 9-10 kasım yazıyor bu ayki adetim

yavrum benim ilacı bırakalı 4 gün oldu zaten cumartesi kesmiştim

kekula hem yaşın genç hemde yeni evli sayılırsınız canım sakın moralini bozma inşaallah tedavilerin bebeğine kavuşmana vesile olur.. antibiotik rahim içindeki enfeksiyonu temizlemek için verilmiş olabilir. benim gittiğim ilk doktor bana adet olursan falanca antibiotiği al, 4 gün kullan demişti. ama ben niye almadım bilmiyorum :26:

kekula canım hormon testi yapmadımı dr un peki , alttan muayene ile mi p. over var dedi

canım kistler yukardan yapılan ultraonlada görünüyor nitekim beni öyle oldu

sen hesaplayıcılarla mı adetinin tarihini belirliyon yavrum belli bi tarihin vardır senin ayrıca kafana takma hemen yaaaaaa olur merak etme

eşim daha önce test yaptırmıştı normal çıkmıştı.valla bende anlamadım antibiyotik yazıyorum dedi doktor.akşam bakayım neymiş adı sanı:)yazarım burayada.hepimiz için iyi olur inşallah .

Nasılllllllll yani bundna önceki dr benim alttan baktı da kistin var demişti ? Birde kist olduğunda adet az mı gelir kızlar ? Sanki böyle bişeyler okumuştum da , doğru mu ?
tahlillerin nasıl çıktı bi olumsuzluk yoktur inşaallah

aynı soruları hepimizde sormuşuz,

eşim daha önce test yaptırmıştı normal çıkmıştı.valla bende anlamadım antibiyotik yazıyorum dedi doktor.akşam bakayım neymiş adı sanı:)yazarım burayada.hepimiz için iyi olur inşallah .

hımmmm şimdi arkadaşlarında dediği gibi antibiyotiği ancak enfeksiyon için vermiş olabilir ama enfeksiyon görse sana söylemesi lazım bide nasıl kullanacağına dair bişi dedimi

hımmmm şimdi arkadaşlarında dediği gibi antibiyotiği ancak enfeksiyon için vermiş olabilir ama enfeksiyon görse sana söylemesi lazım bide nasıl kullanacağına dair bişi dedimi

demedi canım ya.bende sormamışım.doktora mail atıp sormayı düşünüyorum.

demedi canım ya.bende sormamışım.doktora mail atıp sormayı düşünüyorum.

en iyisini yaparsın canım ara yada mail at ki bunu ne için verdiğini ve nasıl kullanman gerektiğini sor aklında kalacağına ona göre hareket edersin

slm kızlar bende 3 aydır takıpteyim
ilk ay klomen vs çatlama iğnesi ile herşey güzeldi 10. gün bitmişti olay ama negatifle sonuçlandı daha doğrusu parça düşürdüm regl bile simsiyah oldu ağrılı garipti
bu ay yumurtalarım 12 mm deydi sonra 10 mm 9mm dedi anlamadım gerileme olmuş ilaçsız bu ay baktı hiç yumurtası gerileyen oldumu sonrada gelişen duphaston verdi adet gelir yada bebiş için progestn dedi hayırlısı olsun bakalım takibe devam

ne parçası düşürdün ki canım geçmiş olsun inşallah bu sefer ki umutların daha iyi olur ayrıca yumurta büyüklüğünün gerilediğini senden duyuyorum ama çatlamadıysa geriliyor olabilir

ne parçası düşürdün ki canım geçmiş olsun inşallah bu sefer ki umutların daha iyi olur ayrıca yumurta büyüklüğünün gerilediğini senden duyuyorum ama çatlamadıysa geriliyor olabilir

regl ile sanırım tutunamadı cnm

ya kıme sorsam duymadım diyo 12 mm 12. gündü ama anlamadım ateşime görede o yumurta çatlamış gözüküyo ama tuhaf bir aydı bide sağlı sollu iki taraftada vardı neyse bu ay bitti ilaç içmeye başladım hayırlısı bakalımm
önümüzdeki ay neler olcak

busecan inşallah önümüzdeki aya nasiptir arkadaşım.. yumurta büyüyemiyorsa gerilemeye ve büzüşmeye başlıyormuş canım

halev netten hesaplayıcılara da bakıyorum evet. ama zaten 4 gün önceden oluyorum canım netten baksamda bişey farketmiyor. önceki ay 18 eylülde olmuştum. geçen ay 14 ekimde. bu ayda 10 kasım bekleniyor ama geçebilirde tabi.. daha önce 8 gün gecikmişti biliyorsunuz

inş cnm sağolll

peki bekle biraz daha canım umarım fazla bekletmezde geliverir bu arada dru arayacaktın sen muayene bayrama gelirse ne yapayım diye

hayırlısı olsun canım umarım bu sefer tutar fazla bekletmez bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…