evet cnm 9 aydır prolaktinimin yüksekliğinden yumurtlayamadım adette olamadımahh doğru ya cnaım 9 ay önce olmuştum demiştin, peki sen 9 ay boyunca hiç yumurtlamamışmısın yani şimdi yumurtluyorsunkafam karıştı, 9 ay önce adetten sonra hemen neden yumurtlamamışsın ? Sanırım prolaktin yüzünden dimi ? bu arada baktırmadın mı prolaktinine
evet yaa bende özlemiştim yumoşlarımı görmeyiay canım ne güzel haberler bunlar .. özlemişim yumoş mm lerini duymayı..
hadi inşaallah mevlam size bi bayram hediyesi ikram eder gülüm. derslerini ihmal etme. gönüllü çalış. zorla yapılan ödevden hayır gelmez çocuumm
ayyy saol cnm amin inşallah hep birlikte alırız bebişlerimizihadi gözün aydın canım inşallah çatlarda yumoşun bebeişin tez elden hayırlısıyla konuverir göbüşüne canım
canım o batmayı bu ay bende hissettim birde klomen kullandığım ay hissetmiştim, çok tecrübeli değilim ama batma olunca yumurtan büyüyor , akıntı olunca da çatlamış oluyordu heralde
cnm 16 ay aradan sonra ilk kullandığım aydivinity senin ilk klomen kullanışın mı gülüm
evet smalla katılıyorum. yumoş büyürken içerde seni geriyor batma oluyor dolgunluk oluyor. çatladığı zaman yavaş yavaş rahatlama olacak canım.
ayrıca sürekli kendini dinle yarından itibaren yumoşların çatlayabilir. bıçak saplanması gibi bi acı oluyor aniden
amin cnm saolasın]
inşallah canım Rabbim kızının temiz kalbine göre versin, bi kardeşi daha olsun inşallah.
inşaallah divinity.. ahh şu cimcime kızlarımız bi abla olamadı...
bizimki iyice psikopat oldu yavrum. dün gece onu yıkadım, diyor ki anne iyi ki kardeşim yok onu yıkarken hep ağlardı dimi (sözde beni teselli ediyor)
heee pek bi uyanık gördüm seni arkamda durcağına yanımda durblue canım sen gezmeyi dünden haketmişsin. inşaallah gününüz çok güzel geçer arkadaşlarınla.. neşelenip gelirsin akşama..
smal seni pek evhamlı gördüm yavrum. ayın 14 ünde hastalanacağını nerden çıkardın. belki önce olucaz yada gecikecek. ilahi gız bacım
chablis sen bi rahim filmi çektir hiç korkma ben arkandayım şekerim
canım bence bunu doktoruna sor yada burdaki doktora sor en kötü.. bir de fazla gelmesin adamceğizeeeay canlar şu proxeed plus(hareketlilik için) ile evicapı (sperm sayısı için) bi arada kullandırsam eşime acaba yan etki olurmu
e kuşum şimdiden git doktora adet olursam başlıyımmı de 3. gün başla ilacaAma benimkinde bayram tatili araya giriyor,15 kasım var bitek birde 22 kasım ikisi arasında olursam nasıl gideceğim dr a
15-15 ne canım 150 tl mi ?
Ben hiç önce adet olmadımkigecikse 22 sine kadar gecikirmi ki
canım o da bir vitamin burda topici var bi bak istersenproxeed neymiş gız bacım. oda bi hap mı..
iyi bişeyse bizde alalım aa ne kadar cahilim hiç ahberim yok böle şeylerden
hadi maşallah ama benim doktorum ilaç kullanmadıığım ay bile verdi ,iğneyi sana niye vermedi kiselammmmaz önce doktordan geldim sol overde 17 mm sağ overde 20 mm yumoşum var
çatlatma iğnesini aşılama yapılan hastalara veriyormuş bana gerek yokmuş
bolca ev ödevin var ders çalış gün aşırı dedi
evet smalla katılıyorum. yumoş büyürken içerde seni geriyor batma oluyor dolgunluk oluyor. çatladığı zaman yavaş yavaş rahatlama olacak canım.
ayrıca sürekli kendini dinle yarından itibaren yumoşların çatlayabilir. bıçak saplanması gibi bi acı oluyor aniden
amin cnm saolasın
kendi kendini teselli etmeye başlamış senin kızın
halamın kızına dr senin çocuğun olmaz tedaviyle bile zor demiş
ilki de tedaviyle zar zor olmuştu
oğlu birgün "Allahım ben sana küstüm , herkesin kardeşi var benim yok ,banada kardeş ver nolur "diye dua etmiş
halamın kızı oğlunu öyle görünce ağlamaktan gözleri şişmiş ,anlatırken bile ağlıyordu
Allah tarafından o ay hamile kaldı doktorlar bile mucize demişler
çocukların kalbi temiz inşallah duaları kabul olur kardeşleri olur boyunları bükük kalmaz
senin kızda bol bol dua etsin
kimseyi yokluğuyla sınamasın rabbim
ayyy kıyamam ben ona ya, Rabbim minik kızının dualarını kabul etsin.inşaallah divinity.. ahh şu cimcime kızlarımız bi abla olamadı...
bizimki iyice psikopat oldu yavrum. dün gece onu yıkadım, diyor ki anne iyi ki kardeşim yok onu yıkarken hep ağlardı dimi (sözde beni teselli ediyor)
amin cnm saolasın
kendi kendini teselli etmeye başlamış senin kızın
halamın kızına dr senin çocuğun olmaz tedaviyle bile zor demiş
ilki de tedaviyle zar zor olmuştu
oğlu birgün "Allahım ben sana küstüm , herkesin kardeşi var benim yok ,banada kardeş ver nolur "diye dua etmiş
halamın kızı oğlunu öyle görünce ağlamaktan gözleri şişmiş ,anlatırken bile ağlıyordu
Allah tarafından o ay hamile kaldı doktorlar bile mucize demişler
çocukların kalbi temiz inşallah duaları kabul olur kardeşleri olur boyunları bükük kalmaz
senin kızda bol bol dua etsin
kimseyi yokluğuyla sınamasın rabbim
bizdede çoook dualar ediliyor canım... hatta kızım dualarını uzun uzun edip ardından banada amin dedirtiyor.. inşaallah verecek güzel Rabbim hepimize...
heee pek bi uyanık gördüm seni arkamda durcağına yanımda dur
canım bence bunu doktoruna sor yada burdaki doktora sor en kötü.. bir de fazla gelmesin adamceğizeee
e kuşum şimdiden git doktora adet olursam başlıyımmı de 3. gün başla ilaca
canım o da bir vitamin burda topici var bi bak istersen
hadi maşallah ama benim doktorum ilaç kullanmadıığım ay bile verdi ,iğneyi sana niye vermedi ki
amann bende hiç belli olmuyo adette de batma oluyo bazen... yumurtlamada da oluyo dinlemiyorum artıkın kendimiii
hadi maşallah ama benim doktorum ilaç kullanmadıığım ay bile verdi ,iğneyi sana niye vermedi ki
kızlar kan sonuçlarım çıkmış ve diğer değere göre yükselmiş yaaaaa ne kadan saçma yarın dru arayıp sölicem hayırlısı neyse ben çıkıyorum iyi akşamlar yarın görüşürüz
hangi hormon yükselmiş niye
sanada iyi akşamlar
kızlar döktürmüşsünüz yine canlarım oku oku anca bitti
smalangel niye yine daral geldi gız bacım. şunun şurasında bi güncük daha sabredivermedi mi senin adamcık... hem bugün 20. günündesin.. daha adete kadar zaman var. hemen niye kepenkleri indirdin yavrum sen
halev canım inşaallah değerlerin güzel çıkar.. eğer normalse hemen başlayacakmısınız tüp bebeğe.. yoksa kızların dediği gibi eşine sperm tedavisi uygulanacak mı?
bide dediğin evicap vitamini dr eşime yazmıştı. ama benim eşim pek istikrarlı kullanmadı. hala evde bi film duruyor. onu içmek bile zor geliyor düşünseneo zamanlar dr hücre yenilemesi için vermişti dolayısıyla spermide kalite olarak onarıyormuş.
blueavcı senin 2 ay olmuş ama maşaallah tedaviniz çok güzel ilerliyor arkadaşım.. sıfırdan 20 milyona çıkmak her yiğidin harcı değildir
delight bende senin gibi çok bulantılar yaşamıştım. daha o neki, 5 ay kustum gız bacım.. ama ne güzel eziyetlermiş onlar... sakın mutsuzluğa çevirme bu güzel günlerini... bebeciğin sana sinyal gönderiyor.. anneciğim artık ben burdayım diyor canım arkadaşım...
melike senin 4 günün mü kaldı şekerim
canım keşke gebelik testi için versem kanı amane yazık ki tsh değerlerim için verdim düşerse dra gidicem tüp bebek için gerekli şeyleri yapmaya düşmediyse kalan ilacıma devam edicem hayırlısı
mirandacım hoşgeldin canım anlamadım ben doktorun nasıl rahim filmi çekmeden tüp bebek dedi. rahim filmi çekmeden aşılama bile yapmıyorlar.
canım işallah delight arkadaşımız gibi bu topic sana da uğurlu gelir geldiğin gibi hamiş çıakrsın burdan. senle ilgili bir problem yok anladığım kadarıyla peki bir şey sorcam merak ettim bu tüp bebek işlemleri acılı zorlu işlemler mi işler oraya varmadan hamile kalsak çok korkuyorum ben
halevcim neden öyle oldu ki değerlerin sen bu ay gayet rahattın da stresten olmuş desem o da olmaz sanmıyorum. şimdi ilaç mı kullancan tatlım bu arada bahçevi kliniği galiba burda ayrı bir başlık var ana sayfada ordan soruları cevaplıyor doktorlar
Merhaba kızlar
Bizde 15 aylık evliyiz bende eşimde 29 yaşındayız.sorunumuz sperm sayısı ve morfolojisi düşük.Evlendiğimizden bu yana hiç korunmadık malesef hamile kalamadımbenim herşeyim normal çıktı bir tek rahim filmi çekilmedi o da sperm sayımız düşük olduğu için gerek görmedi dr umuz Eylül ayında tüp bebek denedik o da tutmadı kısmet değilmiş şimdi beklemedeyim ne zaman hazır olurum onuda bilemiyorum çok yorucu çok zahmetli ve çetrefilli bir süreçti doktorum herşeyin çok iyi ve 1. kalite olmasına rağmen tutmamasının sebebi tek embriyo transfer olduğunu söyledi 6 tane dondurulmuşum var şuan ve dinlenmedeyim.Bu ay adetim bugün itibarı ile 5 gün gecikti dün kanda baktırdım 1.20 negatif yarın muayene için gideceğim bakalım hayırlısı ne çıkıcak bu sefer başıma
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?