• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

adacım rüyan hayırlara çıksın ne güzel hepiciğimizi görmüşsün.. bakalım senin rüyandaki işaret bende doğru çıkacak mı canım..belki sizin paşalara küçük bi kuzuda ben eklerim..:55: belki de topişimizin en körpe kızçesi benden gelir :8:
Allah ne verirse başım gözüm üstüne.. zaten hamileyim diye nasıl şükredeceğimi bilemiyorum :49:

bu arada alperenime ve eymenime geçmiş olsun dileklerimi sunmayı unutmuşum anneleri... çok özür dileriz.. Allah başka kaza bela göstermesin inşallah :71:

hayırlı haftalar olsun canlarım
adacım allah rüyanı hayra çıkarsın dediğin gibi inşl nara vesile olur bu rüya alperende siz temizlik yaparken kendine oyun çıkarmış ne güzel öylelikle kendilerini oyalıyolar işte bizimkide ben temizlik yaparken süpürgenin peşi sıra geziyor çok komik oluyor normal zamandada bütün evin içini dört dönüyor benim yanımdan ayrılıp evi keşfediyor sıpa prizlere gidiyor aşağıdakileri kapattık o yüzden artık ona göre oturtturmaya başlıyoruz düzenimizi
tekrardan hala oluyormuşsun canım hayırlı olsun çok sevindim istenen bi bebekmiydi yoksa kazaylamı:1:buarada siz ikinciyi ne zamandüşünüyorsunuz malum bizimkiler hemen gelmiyor accık popoları ağır nazlılarya allah nasip ederse inşl eymen 2.yaşına girince biz düşünüyoruz eşimle tekrardan konuşmadık ama düşüncemiz bu yöndeydi
narcım hafta sonun bi hayli yorucu ve dolu dolu geçmiş hiç bize mahçup oldun diyede düşünme şekerim sen işlerini halletmişsin gezmişsin ne güzel gerisi varmı inşl bugün işte dinlenebiliyosundur seni fazla yormazlar hafta sonunun yorgunluğunu atarsın
diğer fıstıklar nerelerde uğramamışlar ayıkamadınızmı daha

adacım rüyan hayırlara çıksın ne güzel hepiciğimizi görmüşsün.. bakalım senin rüyandaki işaret bende doğru çıkacak mı canım..belki sizin paşalara küçük bi kuzuda ben eklerim..:55: belki de topişimizin en körpe kızçesi benden gelir :8:
Allah ne verirse başım gözüm üstüne.. zaten hamileyim diye nasıl şükredeceğimi bilemiyorum :49:

bu arada alperenime ve eymenime geçmiş olsun dileklerimi sunmayı unutmuşum anneleri... çok özür dileriz.. Allah başka kaza bela göstermesin inşallah :71:

çok teşekkür ederiz canım hala düştüğü yeri görünce içim acıyor allahım esirgesin kuzularımızı
sevdecim dediğin gibi birgün randevulaşıp gelsek topiğe güzel olur eski günlerdeki gibi kaynatırız ama herkese nasıl uyduracaz o mesele

iyiyim canım sağol . biraz göbişim fazla şişti sanırım gazdan :(((
geçmiş sayfalara bakıyodum canım yakalandım :))))

sen nasılsın canım ne zamn gidiceksin doktora cinsiyeti ne zamn belli olacak

heidi hamileliğimi yeni öğrendiğim zaman bende öyleydim. boş bi şişkinlik vardı .. sonra geçiyor o rahatsızlık hissi

ben iyiyim şükürler olsun.. midem daha iyi son günlerde ..ama hala uykum oluyor ..çarşamba günü arayacağım dr u.. ne zaman kabul ederse giderim artık :52:

çok teşekkür ederiz canım hala düştüğü yeri görünce içim acıyor allahım esirgesin kuzularımızı
sevdecim dediğin gibi birgün randevulaşıp gelsek topiğe güzel olur eski günlerdeki gibi kaynatırız ama herkese nasıl uyduracaz o mesele

canım morardı mı yoksa vurduğu yer :5:

Ayyy kızlarrrrr siz onca yazın h.sonu şimdi sabahtan beri bi tanecik insan gelmesin oldu mu amaaa :) neyse ben en geçmişten başlıorummm

halevcimm eşinin ilaçları şifa olsun canım işallah vesileniz olur hayatım bizde seni çok seviyoruz

esincim güle güle kullan saçlarını göremedik uzamıştır artık.. Ya hakkaten deli gibi bir hamile populasyonu var kör gözüme şeklinde bana inat :)
demek eymen kullanıo emzik bende çok seviorum küçük bebeklerde emzik büyüdükçede bıraksın diye bakarsın ama allah bilir zamanında kurtarıcı olan şey büyüyünce bela olmaya başlar :)
geçmiş olsun bu arada düşmüş yavrun insanın içi gitmezmi çocuk bu düşe kalka büyücek elbet o unutur 2 dk sonra acısını ama sen bakar durursun öle düştüğü yere :( allah beterinden korusun kuzum... Yaaa amma sohbet dönmüş valla bende çok özledim sizlerle aynı zamanda denk gelmeyi artık hiç aynı anda geyik çeviremioruz :(

avniyecim ay o ne güzel yazı öle boğazım düğümlendi.. Seni burdan daha iyi anlıcak insanı bir arada bulamazsın bunaldıkça yaz hepimiz o yollardan geçtik ve geçioruz.. Ama nolur bu kadar stres yapma kendine başka şeyler bulmaya çalışş. Çalışıomuydun sen yoksa evdemisin gerçekten bu kadar zihnini meşgul ettiğin sürece bununla olmuyoo.. Bunu anladığında boşuna kaybettiğin o zamana yanıosun.. Bende senin gibiydim inan ama ben naparsam yapayım kendimi paralasamda vakti gelemdiyse olmıcağını anladım. Yapabileceğimiz tek şey elimizden geleni yapmak ve sakin olarak dua etmek.. Çünkü stres okuşmuş bir embriyoyu bile rahimde tutunmamasına sebep olabilir canım bunu sakın unutma..

Anaaa ben yazarkenmi gelip yazdınz bunca şeyi yahuuu bi an bakakaldım ekrana bunlar nerden çıktı diye :)

esincim ayyy valla haklısın hatta eşim diyo bi yapalım 1.yi hiç korunmayalım bence bi daha diyo. Heee dedim öle yaparız sonra 6 aylıkken çıkar gelir 2. İstemediğin zaman olur ya :) görürüz ebemizin güzel yüzünü :D bencede 2 yaş idealdir şekerim

Ayy sevdem hakkat yaaa randevulaşsak yaaa :) kuzum sorma bende diyom bu kulaklarım çın çın noluyooo demek kız anası yaptınız beni ayol bu kadan nazlandığına göre kız zaten benimki kesinn ama seninkide kız gibi gelio bana gerçi ben hiç tutturamadım cinsiyet tahminlerini o yüzden erkekde olabilir seninki :) ayyy canım ebnim dimek bana topic aççan hamile kalınca yalebbim ben bu kızçelerimin hakkını nasıl ödicem yaa hep birlikte kabul etcez tebrikleri tabi bunca zaman birlikte emek verdik :) ama çok kıskandım gece sohbetinizi gerçekten o yıldızın da kulağını çekcem insan bi msj atar kalk gel diye :)
canım sen demişsin tüp bebekle ilgili olursa sölemeden yaptırırsınız diye ama birincisi eşim sağolsun bu konuda hiç sakınmıo herkese rahatlıkla anlatıo keşke bende azcık öle olabilsemm.. Birde bu yumoş toplama ve transfer işlemleri meşakkatli ailelerden saklancak bişiey diil zati.. Raporda veriolarmış 5 gün falan transfer sonrası. Yani ailelere mecbur sölicez öle bi durumda.. İşyerinede hamileyim ama düşük riski var demeyi düşünüyorum. Hayatta tüp bebek yaptırıorum demem bunlara laf ver yeterki öle bi bayan var burda yaşıda 40 var.. O yaptırdıda tüp.. Herkes sordu durdu amann çekemem burdakileri.. Yalanda dill tarnsferden sonra hakkaten hamile olunuyo. 14 gün sonra ya düşüyo ya kalıyo.. İşallah tek seferde biterde allahım nasip eder bi kerede..
Sevdem bu arada facete gördüm kızınla resminizi maşallah allahım pek güzelsiniz daha çok foto koyman lazım ama biz birbirimizin ev resimlerine kadar gördük zamanında sen yokken.. Sen hep gizemli kaldın hatunnn :)

Kızzz ne küsü 2 saattir sana yazıorum burda gözlerim pörtledi.

Rana ada yıldız siz öğle yemeğinden sonraya kaldınız açken yazamıcam daha uzun uzun yazılar birbirine girmeye başladı

kız sevdeee oku yavrum okuuu bak yazdım bissürüüü

Abovvvv tam yemeğe gitcem doluştunuz bak yaaaa ranacım kovaladınmı kızı yoksam teldenmi girdin

kızımız büyümüş maşallah beşiğide alnmış güzel günlerde huzurlu uykular uyumayı nasip etsin allahım.. Yaa telden ne zor dimi bana ayrı bi saygı oluşuyo yavaş yavaş aranızda :p ne şartlar altında size ulaşıorum düşünün :D ya sende artık bi göbek şov yapsan diorum tekrardan.. Kocaman olmuştur göbek.. Baksana kaburgalara abandığına göre.. Sordunmu onu doktora

canım morardı mı yoksa vurduğu yer :5:
yok kuzum morarmadı zaten biyere vurmadıki bizim yatakta yuvarlanırken aşağıyı boyladı dışarı çıkıcaktık bende makyaj yapıyordum bi gözümde ondaydı ama kaşla göz arasında oldu işte oğlumun nasıl hızlı olduğunu unutmuşum bian
Anaaa ben yazarkenmi gelip yazdınz bunca şeyi yahuuu bi an bakakaldım ekrana bunlar nerden çıktı diye :)

esincim ayyy valla haklısın hatta eşim diyo bi yapalım 1.yi hiç korunmayalım bence bi daha diyo. Heee dedim öle yaparız sonra 6 aylıkken çıkar gelir 2. İstemediğin zaman olur ya :) görürüz ebemizin güzel yüzünü :D bencede 2 yaş idealdir şekerim
valla canım bizim çevremizdekiler eşimin tarafından en büyüğünden en küçüğüne onu söylüyor korunmayın ikinci oldun ondan sonra naparsanız yapın diyor bu çocuğa kardeş gerek çünkü diyolar hatta oğlumla konuşuyolar sen anneden babadan kardeş istiyosun dimi felan diye amcasına varana kadar ikinciyi düşünün şimdi diyor bende şuan maddi manevi ikinci çocuğa yetemeyiz dedim onlarda haklı eşim tedavi gördüya o açıdan düşünüyolar allahım oğluma sağlık sıhhat versin önce sizlere sonrada bizlere ikinciyi nasip etsin inşl hayılrı zamanda
Ayy sevdem hakkat yaaa randevulaşsak yaaa :) kuzum sorma bende diyom bu kulaklarım çın çın noluyooo demek kız anası yaptınız beni ayol bu kadan nazlandığına göre kız zaten benimki kesinn ama seninkide kız gibi gelio bana gerçi ben hiç tutturamadım cinsiyet tahminlerini o yüzden erkekde olabilir seninki :) ayyy canım ebnim dimek bana topic aççan hamile kalınca yalebbim ben bu kızçelerimin hakkını nasıl ödicem yaa hep birlikte kabul etcez tebrikleri tabi bunca zaman birlikte emek verdik :) ama çok kıskandım gece sohbetinizi gerçekten o yıldızın da kulağını çekcem insan bi msj atar kalk gel diye :)
canım sen demişsin tüp bebekle ilgili olursa sölemeden yaptırırsınız diye ama birincisi eşim sağolsun bu konuda hiç sakınmıo herkese rahatlıkla anlatıo keşke bende azcık öle olabilsemm.. Birde bu yumoş toplama ve transfer işlemleri meşakkatli ailelerden saklancak bişiey diil zati.. Raporda veriolarmış 5 gün falan transfer sonrası. Yani ailelere mecbur sölicez öle bi durumda.. İşyerinede hamileyim ama düşük riski var demeyi düşünüyorum. Hayatta tüp bebek yaptırıorum demem bunlara laf ver yeterki öle bi bayan var burda yaşıda 40 var.. O yaptırdıda tüp.. Herkes sordu durdu amann çekemem burdakileri.. Yalanda dill tarnsferden sonra hakkaten hamile olunuyo. 14 gün sonra ya düşüyo ya kalıyo.. İşallah tek seferde biterde allahım nasip eder bi kerede..
Sevdem bu arada facete gördüm kızınla resminizi maşallah allahım pek güzelsiniz daha çok foto koyman lazım ama biz birbirimizin ev resimlerine kadar gördük zamanında sen yokken.. Sen hep gizemli kaldın hatunnn :)
canım ailelere söylemeyip saklamak senide dediğin gibi kolay olmaz onlara anlatırsınız en azından manevi destekte olabilirler dinlenme sürecinde yardıma gelirler ama işyeri hakkında doğru karar vermişsin hamileyim ama düşük tehlikm var deyip rapor alırsın milletin meraklı gözlerinden ve sözlerinden uzak olursun

Rana ada yıldız siz öğle yemeğinden sonraya kaldınız açken yazamıcam daha uzun uzun yazılar birbirine girmeye başladı

afiyet olsun canım
ben arada çıkmak durumunda kalıyorum eymen uyuyor uyanıyor belli olmuyor işi

yavrum be bileyim bana yazmadığını görünce kendimi bi garip garip hissettim :1: dedim ki bu kız bana üvey evlat muamelesi yapıyor heral :27:
Allahtan yazmışsında psikolocim düzeldi :52:

şekerim tüp meselesinde madem öyle düşündün dedikllerinde çok mantıklı.. bi kere o kocan olacak adam ağzını tutamıyorsa senin elinden bişey gelmez ki koyver gitsin :52:
aman milletin kahrını sen mi çekeceksin işyerinede öyle söylersin madem.. Allah utandırmasın inşallah ilk seferde tutacak (tutar yazıyordum tutacak diye çıktı elimdem, ay hadi inşallah gız bacımm :52:)
ondan soracıma ben o resmi ekleyene kadan neler çektim haberin var mı benim herifim görse çok kızar , sizin kadar ekleyemesemde hiç değilse görümlük koyayım didim bi tane..
adamcağızım toplu iletişim sitelerine karşı güvensizlik yaşıyor. ben onu öyle kabul ettim ne edeyim güzelim
aynen seninki gibi bende biraz yazmaya kalksam hemen tepki veriyor buraya bile... ne yazıyorsun o kadar diyor, o yazdıklarını herkes okuyabiliyor biliyorsun dimi diyor... ben yazdıkça kılıktan kılığa giriyor adamceyiz :52:

kızlar toplanmışız ne güzel yazamayacagım sanırım size, k. valideme sinir oldum oturdum ağladım birde ,uyuyan çocuğu uyandırdı 1 saattr uğraşıyorum uyusada işleri yapsam diye yaaa , doldum iyice

adaaa kız ben sizin totonuza sürmediğinizi bilmiyordumki bebe yağınız bilsem söylemezmiydim yavrum sizede suçluluk duydum bak şimdi kusura bakmayın hayatım
rana kızımız adı ne olaak belli oldumu göbek şovdan istiyoruz nar üstüne bastı sen ayağını kaldırda koy göbişi

Aaaa tam çıkcam devamlı biri gelio adacımmm hoşgeldin kuzummmm sen geldin sanada yazıyım hemmmennn geçmiştenn

öncelikle 2.kez hala olmanı tebrik ediorum canım sevdenin merak ettiği gibi bende merak ettim ilk çocukları kaç yaşında ve istiolarmıydı 2.yi meraklı tazeler iş başında :D

sonradaaa allah rüyanı hayra çıkarsın diyorum desene berabercenek hamile kalcaz bu rüyana bakılırsa seninkini bilememde benimki hemen olsa iyi olur artık şiştim garii :)
ay yarabbim o ne yorucu ne zevkli ne eğlenceli bi temizlik olmuş öle valla sizin işiniz var bu sıpalarla büyüdükçe enerji emme özellikleri artıyo valla :)
neden alperenin iştahı azaldı acaba canım mevsimdenmikii doktoruna sordunuzmu bu arada.. Seninde işlerinde yoğunluk varmış sen kadın almıosun dimi temizliğe güya doğumdan önce almaya başlıcaktın valla kızcam bak yıpratıosun kendini boşuna :(

Back