• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

bide beslenme kalitene çok dikkat et.. ben bol bol incir yedim, kuruyemiş, cezerye filan..
ve düzenli bi şekilde arısütü bal polen karışımı yedim
bence bunlarda vesile oldu, yumun güzel gelişip çatlamasına..
arada balık yağı omega 3 tableti aldım
doktor 13. gün elevit vitamin verdi:. ondada epey vitaminler var.. şimdi vücudumuzun çok ihtiyacı var bunlara gülüm..

canım bak ben 11. gün gittim ve 19 mm lik bi solda yumum vardı
senin yarına kadar o kadar olur yumun. sakın canını sıkma

hatta o sırada ben dr a dedim tek bi tarafımda mı yumum var diye, o da evet dedi, her zaman iki tarafta olmaz dedi
sakın üzülme..
benim 13. günümde de sağda yumum olduğunu gördük, iki yumumda güzelce çatladı Allahın izniye..
sende de olur endişelenipte hormonlarını etkileme arkadaşım

geçen ay bana doktor yumurrta günde 2 mm büyür dedi bnm daha 10 mm 4 gün boyunca büyümesi lazımki çatlayabilsin
doktorda pek ii değil deyince bozulsu moralim napayım daha bu ay adet olmadan bi dahaki ay ne zmn tarihim onu hesaplkamaya başladım:(

geçen ay bana doktor yumurrta günde 2 mm büyür dedi bnm daha 10 mm 4 gün boyunca büyümesi lazımki çatlayabilsin
doktorda pek ii değil deyince bozulsu moralim napayım daha bu ay adet olmadan bi dahaki ay ne zmn tarihim onu hesaplkamaya başladım:(

ah canım çok iyi anlıyorum seni
ama doktorun dediği gibi 2 mm büyüyor olsaydı benim 11. gün 19 mm olmazdı dimi canım
sonuçta adet esnasında olmuyor ki yumurtamız

ah canım çok iyi anlıyorum seni
ama doktorun dediği gibi 2 mm büyüyor olsaydı benim 11. gün 19 mm olmazdı dimi canım
sonuçta adet esnasında olmuyor ki yumurtamız

inş öyledir cnm..
bende yarın hemen incir alayım
bide bu arı sütü polen aktarlardamı oluyo

inş öyledir cnm..
bende yarın hemen incir alayım
bide bu arı sütü polen aktarlardamı oluyo

evet arkadaşım inciride al bolbol ye, özellikle de aç karna yeyip üzerine su iç.. oh şifa olsun
arısütü bal polen aktarlarda ve eczanelerde satılıyor, benimki powervital arı sütü bal polen.. yetişkinler için. mavi olan.
tadı da hoş. severek tüketiyorum
aslında bugünden kullanmaya başlasan iyi olacak bence

eşimde çokca yemeye çalışıyor inciri.. hem sizde ikiniz beraber yersenniz belki daha iyi verim alırsınız arkadaşım

merhaba arkadaşlar bende buay çok umutlanmam rağmen regli oldum eylülden beri korunmuyoruz ama olmadı bir türlü bende doktora gidicem bu ay.reglim bitince hemen gitmelimiyim ? zamanı nedir ?

bsbirkin cim sıkma canını ben daha önce 2 ay yumurta takibi yaptırdım birinde 15. gün birinde 18. gün çatladı yumurtam sonuçta daha günün gelmemiştir belki. o yüzden gerekli büyüklüğe ulaşmamıştır. ayrıca her iki seferde de tek taraftan yumurtladım birinde sağ birinde soldan gelişti esas yumurta doktorum da çok kaliteli olduğunu söyledi görünen yumurtanın. yani sonuçta döllenmesi için gereken bir yumurta önemli olan kalitesi sakın takılmayın böyle şeylere arkadaşlarım. içinizi ferah tutun yoksa hiç büyümez biliyorsunuz.
bu arada klomen kullanıp çatlatma iğnesi olmayanlarda kist olabiliyor çok duydum ben de bunu ben ilk başta bir ay kullandım ve iğne olmadım.bende öyle bir sorun olmadı ama benim zaten kendi büyüyüp çatlıyormuş ondan olmamış. çok sık rastlanan bişey ama..

merhaba arkadaşlar bende buay çok umutlanmam rağmen regli oldum eylülden beri korunmuyoruz ama olmadı bir türlü bende doktora gidicem bu ay.reglim bitince hemen gitmelimiyim ? zamanı nedir ?

canım reglin bitince git ki belki erken yumurtluyorsundur kaçırmasın doktor onu. sonuçta bakılcak ilk şey yumurtlama takibi şansın açık olsun inşallah sorun çıkmaz

canım nasılsın...hersey normal gıdıyor anladıgım kadarıyla..maşşallah..bır problem oldugunu duşunmuyordum ben zatten...
ınşallah bu ay hamıle kalmıssındır..

Arı sütü polene başladım incirde aldım yiyorum bakalım inş iyi olur..

ah arkadaşım o umutlanmaları hepimiz yaşıyoruz, ondan sonrada bulutların üstünden bi güzel yere iniyoruz.. hakkımızda her zaman hayırlısını dilemekten başka rahatlatacak birşeyimiz yok
chablisin dediği gibi 11. gün doktora başlayabilirsin..
ben 5. gün gitmiştim, doktor beni 11. gün çağırdı ve o şekilde yumurta takibine başladık ..
başladığın zaman bizi haberdar etmeyi unutma, seninde yaşadıklarından birşeyler öğreniriz arkadaşım :)

canım nasılsın...hersey normal gıdıyor anladıgım kadarıyla..maşşallah..bır problem oldugunu duşunmuyordum ben zatten...
ınşallah bu ay hamıle kalmıssındır..

iyiyim gülüm hamdolsun, işte bir yumurtlama döneminide böyle atlattık
inşaAllah hayırlı sonuçlar alırız..
biz elimizden geleni yapmaya çalıştık.. takdir yüce Mevlanın artık :lepi:

sen ne durumdasın hiç anlatmıyorsun bilmiyorumkismile

Arı sütü polene başladım incirde aldım yiyorum bakalım inş iyi olur..

afiyet şifaa olsun gız bacım
benim bahsettiğim markadan bulabildin mi? onun içindeki kaşıkla yiyorsan 2 kaşık ard arda al..aç karna, sabah akşam.. marka farketmez de merak ettim..
incir bol bol ye arkadaşım, hakkaten bak ben çok faydasını gördüğüme inanıyorum..
eşinede yedir inciri.. bide evde varsa harnup pekmezi yedir enişteye.. o da iyi gelir.. kaydirigubbakcemile

chabliss,, eftalya,, halev.. daha aklıma gelmeyen arkadaşlar... sizler nasılsınız ...... bugün görüşemedik...

kızlar diyorum ki, ilk sayfaya bizde bi liste yapalım
yeni katılan arkadaşları da ekleriz
birbirimzden hep haberdar oluruz böylece..
siz ne dersiniz bu konuda ?? :lepi:

iyiyim gülüm hamdolsun, işte bir yumurtlama döneminide böyle atlattık
inşaAllah hayırlı sonuçlar alırız..
biz elimizden geleni yapmaya çalıştık.. takdir yüce Mevlanın artık :lepi:

sen ne durumdasın hiç anlatmıyorsun bilmiyorumkismile

canım ben adet tarıhımı beklıyorum..2 gun var..
pazartesı test yaparım dıye dusunuyorum..nasıp kısmet...
bi umut ışte..
Allah oncelikle saglıklı evlatlar nasıp etsın ınşallah hepımıze..

kızlar bende geldim hikayemi anlatayım biz 3 senelik evliyiz aralık ayında bebek sahibi olmaya karar verdik ama aralık ayında çalışamadık bazı problemlerden dolayı sonra ocak şubat mart aylarında hep yumurtlama günlerine yakın sistisim tekrar etti antibiyotik kullandım ilaçlar falan aynı zamanda eşimde üst solunum yollarından dolayı antibiyotik kullanıyodu yani sonuç itibariyle bu aylar boş geçti nisanda ve bu ay yani mayısta ateş ölçme yöntemi+tükürükle ovilasyon takibiyle yumurtlama gününde ve sonrasında denedik ama olmadı şuan adetimin 4.günü balçörekotutarçın yiyorum eşimede kabakçekirdeği yağı içirmeyi düşünüyorum bu ay umarım hamile kalabiliriz bu ay hepimiz:Saruboceq:benim sorum sizce bende yumurtlama takibi yaptırımı yada eşime sperm testi ama ben yumurtladığımı hissediyorum zaten ateşte gösteriyo sizce ne yapayım?

afiyet şifaa olsun gız bacım
benim bahsettiğim markadan bulabildin mi? onun içindeki kaşıkla yiyorsan 2 kaşık ard arda al..aç karna, sabah akşam.. marka farketmez de merak ettim..
incir bol bol ye arkadaşım, hakkaten bak ben çok faydasını gördüğüme inanıyorum..
eşinede yedir inciri.. bide evde varsa harnup pekmezi yedir enişteye.. o da iyi gelir.. kaydirigubbakcemile

yok cnm senin dediğin marka değil markası balen inş şifa olur pekmezi geçen ay almıştık ara sıra yiyor eşim pek sevmedide...:)
bakalım yrn doktor randevum var yine nolmuş yumuşlar..

Back