ediyo olabilir. Uslubuna baglı. Durduk yere olan şeyler değil bunlar. Bu tavrı başka meslekten biri yapsa sapık, cahil kültürsüz diye linc yer ama doktor yapınca durum başka mı? kusura bakmayın herkes kendini bilecek efendi olucak meslegi önemli degil.Ben kavga çıksın doktor/ hasta dayak yesin demiyorum. Ortada büyük bir şey varsa sessiz kalınmamalı. Mesela benim yaşadığım olay.Bazen hasta yakını da şiddeti hakediyor o zaman..Şiddet tasvip edilir mi ya..
hak hukuk diyorsunuz da adamı şikayet etmeyen hasta kalmadı hiçbir şey olduğu yok.Sürekli insanları aşağılıyor kuzenime ne kadar şişkosun aynı annen gibisin vs demişti. Kimse kimseyle böyle konuşamaz
Evet aynı durum benimde başıma geldi dinlemeden doktoru savundular tamam birşey demiyorum şikayetimi yazın degerlendirsinler dediysemde olmadısağlık bakanlığını arayıp etmeyin de. Ben ettim doktorunuzu şikayet etme hakkınız yok deyip kapattılar ekstra ona sinirlenmiştim bir de.
Belki delidir, belki aptal bir doktordur. olamaz mi?Komik mi ?
Su anlattigi olayın boyle olmasini aklınız aliyor mu ?
Deli midir adam kendisi ile ilgili olmayan bir hastaya bagirsin cagirsin ? Ne amacı olabilir ?
Olamaz . Neden olsun? Hastaya bombos yere bagirip cagirmanin kimseye bir artısı yok.Belki delidir, belki aptal bir doktordur. olamaz mi?
Tabiri caizse Alamancılar denilen grup inanılmaz sıkıntılı kişileri bünyesinde barındırıyor. Yanında çalıştığım doktor, bir tane Alamancı muayene edeceğime 5 tane yurdum insanını muayene edeyim çok daha iyi derdi. Sürekli almanyada dertlerine çare bulamadığından yakınıp tatile geldiklerinde türkiyede doktor geziyorlar. İnanılmaz itici ve saygısız tavırları var. İlçe hastanesinde saçma bir durum için almanca olarak resmi rapor istemek, olmayınca bağırıp çağırmak gibi saçmalıklar. Umarım bu grup türkiye’de yeterince çalışan türk doktorları yerine, Almanyadaki doktorları ziyaret ederlerOndan sonra biri böylelerinin ağzını burnunu kırsa birileri "doktora karşı şiddet artıyor" oluyor. Ama iyiki eşinizi tutmussunuz. Başı belaya girirdi. Türkiyede nasıl şikayet edilir bilmiyorum. Geçmiş olsun.
konuya dan diye dahil olucam ama ben Bi soru soracam diye doktorun bana etmediği hakaret kalmadı kapıda soruyu sorarken bağırarak çıkın dışarı hayvanmisiniz dedi cevap verince üstüne terbiyesiz de dedi gerisini siz düşünün... Doktorlara saygım sonsuz kesinlikle doktor değil hiç kimseye saygıda kusur etmem ama böyle çirkinleşen doktorlarda cezasını çekmeli hasta doktor ilişkisi bu olmamalı..Olamaz . Neden olsun? Hastaya bombos yere bagirip cagirmanin kimseye bir artısı yok.
Inanin hastanede öyle isteklerle karsilasiyorum ki artik hic bir hasta /hasta yakini bana durust gelmiyor.konuya dan diye dahil olucam ama ben Bi soru soracam diye doktorun bana etmediği hakaret kalmadı kapıda soruyu sorarken bağırarak çıkın dışarı hayvanmisiniz dedi cevap verince üstüne terbiyesiz de dedi gerisini siz düşünün... Doktorlara saygım sonsuz kesinlikle doktor değil hiç kimseye saygıda kusur etmem ama böyle çirkinleşen doktorlarda cezasını çekmeli hasta doktor ilişkisi bu olmamalı..