Ağzını burnunu kırmak mi..Doktor hatalı evet konu sahibinin eşi gidip kızabilirdi..Şikayet de etsin bence ama şiddeti tasvip etmeniz çok yanlış..Ondan sonra biri böylelerinin ağzını burnunu kırsa birileri "doktora karşı şiddet artıyor" oluyor. Ama iyiki eşinizi tutmussunuz. Başı belaya girirdi. Türkiyede nasıl şikayet edilir bilmiyorum. Geçmiş olsun.
olayda elimdeki egzama için doktora gittim o göbeğindeki piercing olduğu sürece ellerin gecmez dedi. Ne alaka göbegimle elim dedim. Benim tercihim piercingsiz bi göbek, daha çekici metal sevmiyorum falan filan baya boş konuşup elime bakmamıştı.Bazen şiddeti hakediyorlar:)))
Bazen hasta yakını da şiddeti hakediyor o zaman..Şiddet tasvip edilir mi ya..olayda elimdeki egzama için doktora gittim o göbeğindeki piercing olduğu sürece ellerin gecmez dedi. Ne alaka göbegimle elim dedim. Benim tercihim piercingsiz bi göbek, daha çekici metal sevmiyorum falan filan baya boş konuşup elime bakmamıştı.Bazen şiddeti hakediyorlar:)))
Bazen hasta yakını da şiddeti hakediyor..
Tebrik ederim sizi..Ben de doktorum ama kimse size öyle bagiramaz..Sikayetinizi edin hakkınızı savunun..Baya taciz eder gibimi söyledi çok saçma yaa. Şiddeti haketme kısmına katılmıyorum hukuk yoluyla çözmek daha doğru. Her ne kadar pek bı hak hukuk olmasada.
Ağzını burnunu kırmak mi..Doktor hatalı evet konu sahibinin eşi gidip kızabilirdi..Şikayet de etsin bence ama şiddeti tasvip etmeniz çok yanlış..
Aaa terbiyesize bak. Göbeğimle döverdim onu ben. Metal sevmiyormuş, ay çok iğrenç konuşmuşolayda elimdeki egzama için doktora gittim o göbeğindeki piercing olduğu sürece ellerin gecmez dedi. Ne alaka göbegimle elim dedim. Benim tercihim piercingsiz bi göbek, daha çekici metal sevmiyorum falan filan baya boş konuşup elime bakmamıştı.Bazen şiddeti hakediyorlar:)))
siz doktorsunuz galiba ahahahahhOlayın boyle olmadigina o kadar eminim ki
Komik mi ?siz doktorsunuz galiba ahahahahh
Hemen genelleyin zatenDevlet hastaneleri boyle malesef
hak hukuk diyorsunuz da adamı şikayet etmeyen hasta kalmadı hiçbir şey olduğu yok.Sürekli insanları aşağılıyor kuzenime ne kadar şişkosun aynı annen gibisin vs demişti. Kimse kimseyle böyle konuşamazBaya taciz eder gibimi söyledi çok saçma yaa. Şiddeti haketme kısmına katılmıyorum hukuk yoluyla çözmek daha doğru. Her ne kadar pek bı hak hukuk olmasada.