- 25 Ocak 2022
- 2.655
- 5.298
Deformite burnun neresinde oluştu tam olarak ilk ay belli miydi sonradan mi olduBen pek plastik ve KBB ayrımı olduğunu düşünmüyorum. İyi doktor her türlü yapıyor. Ben de özellikle nefes problemlerim için böyle düşünerek kbbye ameliyat oldum sonuç görüntü olarak deformite oluşturdu. Yani KBB plastik cerrah diye bakmamak lazım olaya bence.
Ben Tural beyi düşünüyorum inşallah ben olana kadar fiyat artmaz kendisiyle ilgili hiç kötü yorum görmedim. kötü yorum görmemek bir tık tereddüt ettiriyor sizin çevrenizde tural beye ameliyat olan var mı acabaRevizyon çok yüksek fiyat istiyor. İlk ameliyatı bu fiyata yapiyorsa olmak isteyenler hemen olsun bence.
Ya ben bugün aradım görüşmek için en erken Eylül'e tarih verdi çok moralim bozuk. Üniversiteye bu burunla başlamak istemiyorumBen Tural beyi düşünüyorum inşallah ben olana kadar fiyat artmaz kendisiyle ilgili hiç kötü yorum görmedim. kötü yorum görmemek bir tık tereddüt ettiriyor sizin çevrenizde tural beye ameliyat olan var mı acaba
Abartma istersen.Ya ben bugün aradım görüşmek için en erken Eylül'e tarih verdi çok moralim bozuk. Üniversiteye bu burunla başlamak istemiyorum
Yok ama revizyonda bu kadar iyi sonuçlar alması yeterli benim için. İnşallah güzel olur senin için.Ben Tural beyi düşünüyorum inşallah ben olana kadar fiyat artmaz kendisiyle ilgili hiç kötü yorum görmedim. kötü yorum görmemek bir tık tereddüt ettiriyor sizin çevrenizde tural beye ameliyat olan var mı acaba
İlk hafta belliydi hemen anladım zaten ben fazla kıkırdak aldığı için deformite oluşmuş burun ucunu yaparken.Deformite burnun neresinde oluştu tam olarak ilk ay belli miydi sonradan mi oldu
Semer burun gibi gocukluk mu varİlk hafta belliydi hemen anladım zaten ben fazla kıkırdak aldığı için deformite oluşmuş burun ucunu yaparken.
Yıllardır beni kötü hissettiren ve özgüvenimi düşüren bir durum bu benim için. Abarttigim bir şey yok ne yazık kiAbartma istersen.
Hayır tipik mandal burun. Pinch nose deformitesi diye geçiyor.Semer burun gibi gocukluk mu var
Ameliyattan ne kadar sonra ortaya çıktı? Edit: Gördüm şimdi pardon.Hayır tipik mandal burun. Pinch nose deformitesi diye geçiyor.
Sokağa çıkmanı, okula gitmeni engelleyecek kadar kötü olamaz.Yıllardır beni kötü hissettiren ve özgüvenimi düşüren bir durum bu benim için. Abarttigim bir şey yok ne yazık ki
Özelden atabilir misin burnunu sokağa çıkamayacak kadar deforme bir burun mu bakayimYa ben bugün aradım görüşmek için en erken Eylül'e tarih verdi çok moralim bozuk. Üniversiteye bu burunla başlamak istemiyorum
eren taştan da barış çakırda çok iyi seçim yapamıyorum barış bey daha erkene gün veriyor eren beyden eren beyin iyi yorumları daha fazla ama yinede emin olamıyorumBen pek plastik ve KBB ayrımı olduğunu düşünmüyorum. İyi doktor her türlü yapıyor. Ben de özellikle nefes problemlerim için böyle düşünerek kbbye ameliyat oldum sonuç görüntü olarak deformite oluşturdu. Yani KBB plastik cerrah diye bakmamak lazım olaya bence.
çevrenizde barış çakıra ameliyat olan var mı eğri burun nefes problemi için??Ben Tural beyi düşünüyorum inşallah ben olana kadar fiyat artmaz kendisiyle ilgili hiç kötü yorum görmedim. kötü yorum görmemek bir tık tereddüt ettiriyor sizin çevrenizde tural beye ameliyat olan var mı acaba
sizin burnunuzu kim yaptı ilk ameliyat ve barış beyi neden eledin??Ya ben bugün aradım görüşmek için en erken Eylül'e tarih verdi çok moralim bozuk. Üniversiteye bu burunla başlamak istemiyorum
Barış beyi maalesef ki eliyoruz çünkü bütçe sıkıntısizin burnunuzu kim yaptı ilk ameliyat ve barış beyi neden eledin??
Ben daha önce ameliyat olmadim hiç. Barış bey hakkında da birkaç olumsuz yoruma denk gelmiştim o yüzden eledimsizin burnunuzu kim yaptı ilk ameliyat ve barış beyi neden eledin??
Sikayet sitesinde dolu sikayetini okudum hatta suan bile var açıp okuyunFahrettin Yılmaz’ın yaptığı burunlar inanılmaz doğal duruyor.Randevuya gittiğim de bir çok hasta gördüm ve hiçbirinin burnu sırıtmıyordu.Maalesef ki en son konuştuğumda 35 bine yapıyordu.