İstanbul burun estetiği için doktor önerisi, hangi doktoru seçmeliyim? (Acil)

Alı
Ahmet İslam derim, çünkü hakkında hiç şikayet yok ve harika işler çıkarıyor. Bana kalırsa sağlık sorununuz yoksa asla ama asla ameliyat olmayın. Dünyanın en kötü burnu bile estetikli en iyi burundan daha iyidir . Yine de olacaksanız inşallah çok iyi sonuç alırsınız. Şimdiki aklım olsa asla olmazdım, yaşayan ölüye döndüm. Sadece burun değil, tüm yüzüm değişti resmen . Berbat bi hale geldim
Alışabildiniz mi

Arkadaşlar istanbul’da kime ameliyat olunur bilmiyorum ama kime olunmamalı biliyorum. Bende yanlış doktor seçimi kurbanıyım burnumu mahvetti doktor üstelik revizyon olacak durumumda yok. Heveslerle yattığım ameliyat masası mutsuzluk sebebim olacakmış meğer
bu ben miyim acaba diye düşündüm bir an.

Kesinlikle yukarıdaki arkadaşlara katılıyorum ameliyatta o burun kötü çıktığında o kadar zor bir psikolojik süreci var ki 1 sene beklemek zorundasınız ve yaşadığınız kötü deneyimden sonra bir daha başka doktora güvenemez hale geliyorsunuz . Benim 1.yılımın dolmasına 4 ay var beklemesi o kadar zor ki tüm psikolojim mahvoldu . Üstelik işinde iyi geçinen ünlü ve kongrelere katılan birine oldum ismi erdem tezel sorumu okuyabilirsiniz meğer bunlara bakmamak gerekiyormuş doktor seçimi yaparken

X