Gebeliğe Hazırlık DOKTOR ÖNERİSİNDE BULUNABİLECEKLER...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben 20 yada 21 inde giderim kesin :) zaten tahlillerim var onların çıkmasını bekliyoru bu arada denk gelirsek artık kısmet :)
hee sen benden sonra gidicen o zaman ben önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum :) Bakarız duruma göre ben memnun kalmazsam eğer sen diğerine gidersin :))

evet çok iyi olur bende memnun kalırsam sana söylerim :)
Canim gunaydin, ne yaptin randevu aldin mi pinar hanima?
Ya benim adetim daha bugun bitti yarin icin hsg raandevusu aldim. Cektirip doktora gidicem. Senin dedigin doktorlari arastirdim. Burcu hanimin muayenesi 90 tl ama 22 hazirana kadar doluymus. Dilek hanim 60 tl o da 18 ine kadar dolu.
Bi tek.nur cansu hanim bu hafta sonuna.bos. muayenesi de 50 tl mis. Ne diyosun nur cansu iyi.midir sence gideyim mi?

Başka kimse yok mu yahu doktorundan memnun olup tavsiye edebilecek

Bu cumartesi için doktora gitmem lazım arkadaşlar bir kaç öneriye daha ihtiyacım var yardımcı olun lütfen

merhaba canım bende sana mesaj yazacaktım bugün sen öncelikli davrandın :)
fiyatlarının bu kadar değiştiğini bilmiyordum burcu hanım diğerlerine göre biraz daha pahalı ondan bilgim vardı
cansu hanım çok iyidir çok güzel ilgilenir hastası da aşırı yok sakin yani istediğin zamana randevu bulabiliyorsun ayrıca hastası olarak unutmuyor seni her gittiğinde hatırlıyor ama ondan kaynaklı mı bilmiyorum bende hiçbir gelişme olmadı bayağı gittim kendisine prolaktinim yüksek çıkınca beyin emarı çektir onu yaptır bunu yaptır diye sürekli kendisi yönelndirmişti diğer doktorlar önemsemedi pek ben memnundum yani genel olarak

ben henüz randevu alamadım canım acaba erken mi almak gerek pınar hanıma yoğunluğu var mıdır

Kalplerimiz birmiş :)

Canım Pınar hanım bu hafta da yok yine tüp bebek kliniğinde. Eşin orda çalışıyodu sanırım ni görüşsün normal hasta da bakıyor mu diye.
Fiyatlar da sıkıntı yok. Ben çok gitmek istiyorum ama yolu o kadar ters ki. Ben alibeyköydeyim en az 3 4 vesait yapmam lazım medipole gidemiyorum malesef Ne yapıcagımı bilemedim. HSG ve diğer sonucları gösterebilmek için mecbur bezmialemde baska bi dr a göstericem. Bi öğretim üyesi var orda bu c.tesiye bos randevusu var. Bir de cuma aksam polikliniği var erkek bi dr. Hangisine gidiyim bilemedim sen ne dersin bayramdan sonrayı beklemek mi daha iyi yoksa hemen gidip en azından bi skntı var mı diye öğrenmek mi :S

Kafam o kadar karıstı ki HSG sonrası şans yükseliyormuş o yüzden bu ayı ihnal etmek istemiyorum. Olmazsa bezmialeme akşam ya da c.tesi polikliniğine bi gidip göstericem artık yine de beni tatmin etmezse bayram sonrası 18 inden sonra dilek hanım boştu kolan hast den ona randevu alırım yapcak bişe kalmadı :/ Senden baska kimse de dr önerisinde bulunmadı baksana

evet canım kimse yazmadı malesef
eğer hsg de bir sıkıntı var ise doktorun verdiği raporda yazıyor onu doktora gitmeden de anlayabilirsin herşey normal ise de doğal yazıyor rapor da ama yine de içim rahat etsin doktor kontrol etsin dersen bi git bence dediğin gibi hsg den sonra hamile kalma şansın yüksek eğer tıkalı tüp filan var ise hsg de açılabilme ihtimali var o yüzden yükseliyor hamilelik şansı

sen hormon tahlilleri filan yaptırmıştın dimi bir problem çıkmamıştı öyle hatırlıyorum sanki

Ya evet canım ben de öyle düşünüyorum. Hsg yi çektirdiğimde ben okucam evet ama tüm sonuclarımı toparlayıp genel olarak baktırmak istiyorum. Belki yumurtlama takibi yapar belki yumurtam tam büyümüyodur vs ne bileyim yani komple bi değerlendirme alıp iyi de bi dr bulursam hep onla devam edim istiyorum. Ama sanırım yine bezmialeme kaldım :/

sen hormon tahlilleri filan yaptırmıştın dimi bir problem çıkmamıştı öyle hatırlıyorum sanki
Evet canım en son bezmialemde öle demişlerdi. Hormonlarda vs bi sorun yok tek hsg kalmıs onu da cektir bakalım demişlerdi. Onu da yarın cektircem işte bakalım :/

Merhaba burcu hanımdan randevu almak çok zor sanırım? 15 gün dolu diyorlar.. her randevu bu şekilde mi? Yoksa bir sonraki randevuyu kendisi veriyormu gittiğimizde? Artı ve eksilerini yazabilirmisiniz

Merhaba burcu hanımdan randevu almak çok zor sanırım? 15 gün dolu diyorlar.. her randevu bu şekilde mi? Yoksa bir sonraki randevuyu kendisi veriyormu gittiğimizde? Artı ve eksilerini yazabilirmisiniz

aşırı yoğun kendisi ona gittiğiniz zaman mutlaka bekliyorsunuz
randevu almak çok zor
güler yüzlü bi doktor ama çok yoğun olduğu için hastalarıyla ilgilenemiyor

Uzuuuun zamandir yazmak istiyorum benim gibi baskasi bu kadinin tuzagina dusmesin diye.Medipol Esenler Hastanesi Doktoru Burcu Aydın Boyamaya gecen sene methini milletin ballandira ballandira anlatmasina kanarak gittik.Neden çocuğumuz olmuyor diye kontrol etmesi için neyse 8 aydır çocuğumuz olmamıştı sayesinde bi sekiz ay kaybettik.Şöyle ki biz o zamanlar bilincsiz doktor ne dese onu yapıyoruz esim saat sabah beşte hastaneye gidiyor kapisina ismimizi yaziyor eve geliyor sonra biraz uyuyup beni alip tekrar gidiyor bana her ay ilaçlar(klomen catlatma ignesi bir de en son kanser hastalarininda kullandigi ilaci veriyor) ve bir turlu bizim cocugumuz olmuyor neyse 8.ay tekrar gittigimizde bizi ikinci ve ucuncu defa cagiriyor ve benim karnima baktiginda tepkisi şu Aaaaa sen diger kadinlara göre bir hafta geç yumurtluyormussun e beee pislik bunu ilk aydan takip etsen bize aylarca zulum etmesen o kadar ilaclari catlatma ignelerini bir hafta once vurdurtmasan yalandan bana eziyet etmesen ne olurdu.Hakkimi asla helal etmiyorum.o kadar da ablacim balim cigerime takilmayin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…