hee sen benden sonra gidicen o zaman ben önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum :) Bakarız duruma göre ben memnun kalmazsam eğer sen diğerine gidersin :))ben 20 yada 21 inde giderim kesin :) zaten tahlillerim var onların çıkmasını bekliyoru bu arada denk gelirsek artık kısmet :)
hee sen benden sonra gidicen o zaman ben önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum :) Bakarız duruma göre ben memnun kalmazsam eğer sen diğerine gidersin :))
Tamam canım hadi hayırlısı :)evet çok iyi olur bende memnun kalırsam sana söylerim :)
Canim gunaydin, ne yaptin randevu aldin mi pinar hanima?evet çok iyi olur bende memnun kalırsam sana söylerim :)
Canim gunaydin, ne yaptin randevu aldin mi pinar hanima?
Ya benim adetim daha bugun bitti yarin icin hsg raandevusu aldim. Cektirip doktora gidicem. Senin dedigin doktorlari arastirdim. Burcu hanimin muayenesi 90 tl ama 22 hazirana kadar doluymus. Dilek hanim 60 tl o da 18 ine kadar dolu.
Bi tek.nur cansu hanim bu hafta sonuna.bos. muayenesi de 50 tl mis. Ne diyosun nur cansu iyi.midir sence gideyim mi?
merhaba canım bende sana mesaj yazacaktım bugün sen öncelikli davrandın :)
fiyatlarının bu kadar değiştiğini bilmiyordum burcu hanım diğerlerine göre biraz daha pahalı ondan bilgim vardı
cansu hanım çok iyidir çok güzel ilgilenir hastası da aşırı yok sakin yani istediğin zamana randevu bulabiliyorsun ayrıca hastası olarak unutmuyor seni her gittiğinde hatırlıyor ama ondan kaynaklı mı bilmiyorum bende hiçbir gelişme olmadı bayağı gittim kendisine prolaktinim yüksek çıkınca beyin emarı çektir onu yaptır bunu yaptır diye sürekli kendisi yönelndirmişti diğer doktorlar önemsemedi pek ben memnundum yani genel olarak
ben henüz randevu alamadım canım acaba erken mi almak gerek pınar hanıma yoğunluğu var mıdır
Kalplerimiz birmiş :)
Canım Pınar hanım bu hafta da yok yine tüp bebek kliniğinde. Eşin orda çalışıyodu sanırım ni görüşsün normal hasta da bakıyor mu diye.
Fiyatlar da sıkıntı yok. Ben çok gitmek istiyorum ama yolu o kadar ters ki. Ben alibeyköydeyim en az 3 4 vesait yapmam lazım medipole gidemiyorum malesefNe yapıcagımı bilemedim. HSG ve diğer sonucları gösterebilmek için mecbur bezmialemde baska bi dr a göstericem. Bi öğretim üyesi var orda bu c.tesiye bos randevusu var. Bir de cuma aksam polikliniği var erkek bi dr. Hangisine gidiyim bilemedim sen ne dersin bayramdan sonrayı beklemek mi daha iyi yoksa hemen gidip en azından bi skntı var mı diye öğrenmek mi :S
Kafam o kadar karıstı ki HSG sonrası şans yükseliyormuş o yüzden bu ayı ihnal etmek istemiyorum. Olmazsa bezmialeme akşam ya da c.tesi polikliniğine bi gidip göstericem artık yine de beni tatmin etmezse bayram sonrası 18 inden sonra dilek hanım boştu kolan hast den ona randevu alırım yapcak bişe kalmadı :/ Senden baska kimse de dr önerisinde bulunmadı baksana
evet canım kimse yazmadı malesef
eğer hsg de bir sıkıntı var ise doktorun verdiği raporda yazıyor onu doktora gitmeden de anlayabilirsin herşey normal ise de doğal yazıyor rapor da ama yine de içim rahat etsin doktor kontrol etsin dersen bi git bence dediğin gibi hsg den sonra hamile kalma şansın yüksek eğer tıkalı tüp filan var ise hsg de açılabilme ihtimali var o yüzden yükseliyor hamilelik şansı
Evet canım en son bezmialemde öle demişlerdi. Hormonlarda vs bi sorun yok tek hsg kalmıs onu da cektir bakalım demişlerdi. Onu da yarın cektircem işte bakalım :/sen hormon tahlilleri filan yaptırmıştın dimi bir problem çıkmamıştı öyle hatırlıyorum sanki
henüz 7 aylık çok erken değilmi bu kadar test için ayrıca gebe de kalmışsınız bezmialem özel hastane ama haftasonu mesaisi yok orada hangi doktora gittiniz onu sorabilir miyim benimde orada doktor bilgisine ihtiyacım var :)
söylediğiniz civarlarda medipol hastanesini öneririm hatta gidebilirseniz burcu aydın boyama , nur cansu yılmaz hanım var her ikiside benim doktorumdu yaklaşık 1 yıl tedavi oldum her ikisinden de çok memnundum hafta sonu doktor mutlaka oluyor ayrıca gece sabaha kadar hergün bir doktor nöbetçi kalıyor gece de gidebiliyorsunuz randevu alıp
henüz 7 aylık çok erken değilmi bu kadar test için ayrıca gebe de kalmışsınız bezmialem özel hastane ama haftasonu mesaisi yok orada hangi doktora gittiniz onu sorabilir miyim benimde orada doktor bilgisine ihtiyacım var :)
söylediğiniz civarlarda medipol hastanesini öneririm hatta gidebilirseniz burcu aydın boyama , nur cansu yılmaz hanım var her ikiside benim doktorumdu yaklaşık 1 yıl tedavi oldum her ikisinden de çok memnundum hafta sonu doktor mutlaka oluyor ayrıca gece sabaha kadar hergün bir doktor nöbetçi kalıyor gece de gidebiliyorsunuz randevu alıp
Merhaba burcu hanımdan randevu almak çok zor sanırım? 15 gün dolu diyorlar.. her randevu bu şekilde mi? Yoksa bir sonraki randevuyu kendisi veriyormu gittiğimizde? Artı ve eksilerini yazabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?