Kalplerimiz birmiş :)
Canım Pınar hanım bu hafta da yok yine tüp bebek kliniğinde. Eşin orda çalışıyodu sanırım ni görüşsün normal hasta da bakıyor mu diye.
Fiyatlar da sıkıntı yok. Ben çok gitmek istiyorum ama yolu o kadar ters ki. Ben alibeyköydeyim en az 3 4 vesait yapmam lazım medipole gidemiyorum malesef
Ne yapıcagımı bilemedim. HSG ve diğer sonucları gösterebilmek için mecbur bezmialemde baska bi dr a göstericem. Bi öğretim üyesi var orda bu c.tesiye bos randevusu var. Bir de cuma aksam polikliniği var erkek bi dr. Hangisine gidiyim bilemedim sen ne dersin bayramdan sonrayı beklemek mi daha iyi yoksa hemen gidip en azından bi skntı var mı diye öğrenmek mi :S
Kafam o kadar karıstı ki HSG sonrası şans yükseliyormuş o yüzden bu ayı ihnal etmek istemiyorum. Olmazsa bezmialeme akşam ya da c.tesi polikliniğine bi gidip göstericem artık yine de beni tatmin etmezse bayram sonrası 18 inden sonra dilek hanım boştu kolan hast den ona randevu alırım yapcak bişe kalmadı :/ Senden baska kimse de dr önerisinde bulunmadı baksana