Arkadaşlar, 7 aylık evliyiz. 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim.
Doktora gittik eşim iki kez test yaptırdı değerleri gayet iyi.
Bana da tüm tahliller yapıldı herhangi bir sorun yok dedi dr.
Tek yapılmayan şey rahim filmi kaldı.
Bugün adet oldum. Adet bitiminde hsg çektiricem.
Bu zamana kadar Bezmialem hastanesinde gittim dra.
Ama özel bi doktor a gitmek istiyorum.
Hem ilgi açısından hem de çalıştıgım için hafta sonları gidebilmek açısından özel hastane ya da özel dr arıyorum.
Yaptırılacak çok fazla bir testim kalmadı artık. Sonuçlarımı toparlayıp doktora göstermem kaldı.
İstanbul Avrupa yakası, Eyüp, Gaziosmanpaşa, Fatih, Şişli bu civarlarda,
Memnun kaldığınız muayene fiyatları çok yüksek olmayan doktor önerilerinizi yazabilir misiniz?
Yaşım 32 o yüzden bekleme süremiz 6 aydı. Ben 2.ay gidip bi skntı var mı diye baktırdım yok dediler. Kimyasal gebeliğimde değerim çok yükselmedi. Bezmialemde son gittiğim dr kimyasal gebeliği ciddiye almadı bile değer yükselmemiş dedi. Ama nedenini söylemedi. Neticede bi gebelik oluştu ama saymadı onu. İlgi çok fazla yok. Bezmialemde cumartesi günleri var muayene. Ama ücretli en az 75 tl. Ben de oraya verene kadar 100 verim özeli deniyim bir de dedim.henüz 7 aylık çok erken değilmi bu kadar test için ayrıca gebe de kalmışsınız bezmialem özel hastane ama haftasonu mesaisi yok orada hangi doktora gittiniz onu sorabilir miyim benimde orada doktor bilgisine ihtiyacım var :)
söylediğiniz civarlarda medipol hastanesini öneririm hatta gidebilirseniz burcu aydın boyama , nur cansu yılmaz hanım var her ikiside benim doktorumdu yaklaşık 1 yıl tedavi oldum her ikisinden de çok memnundum hafta sonu doktor mutlaka oluyor ayrıca gece sabaha kadar hergün bir doktor nöbetçi kalıyor gece de gidebiliyorsunuz randevu alıp
Yaşım 32 o yüzden bekleme süremiz 6 aydı. Ben 2.ay gidip bi skntı var mı diye baktırdım yok dediler. Kimyasal gebeliğimde değerim çok yükselmedi. Bezmialemde son gittiğim dr kimyasal gebeliği ciddiye almadı bile değer yükselmemiş dedi. Ama nedenini söylemedi. Neticede bi gebelik oluştu ama saymadı onu. İlgi çok fazla yok. Bezmialemde cumartesi günleri var muayene. Ama ücretli en az 75 tl. Ben de oraya verene kadar 100 verim özeli deniyim bir de dedim.
Bezmialemde arkadaşım çalışıyor hemşire. Onun tavsiyesini söyliyim. Acıbadem hastanesinden gelmiş Pınar Hanım var. Yeni sayılır bezmialemde. Arkadaşım onu tavsiye etmişti. Halime hanıma ve Osman beye gittim memnun kalmadım. Eyüp poliklinikte Gül hanıma gittim memnun kalmadım. Ben de dr bulamazsam Pınar hanımı denicem.
Nerde oturuyosun?
Canım 13,30 a kadar oluyor geneldeben güngörende oturuyorum canım yaklaşık 2.5 yıldır aralıksız tedavi görüyorum hem eşim hem ben 3 yıllık evliyim hiç hamile kalmadım ben eşimin iş sebebi ile hastane değiştiriyorum önceden medipolde çalışıyordu tedavim hep orada oldu doktorlar gayet ilgili medipolü seviyorum ancak eşim bezmialeme geçiş yaptığı için mecburen bende oraya gidiyorum hastaneye o yüzden doktor önerisi sordum 20 haziranda randevu alacağım oradan kadın doğuma.
cumartesi günü saat kaça kadar ordalar bilgin varmı acaba
Canım 13,30 a kadar oluyor genelde
Canım muayene ücretleri nasıl ? Bilgin var mı?anladım canım teşekkürler
eğer medipole gidersen memnun kalırsın diye düşünüyorum sana tavsiyem ilgileri güzel yani
birde bayrampaşa kolan hastanesinde dilek acar diye bir uzman var kendisi işinin ehlidir onuda tavsiye ederim eğer bezmialemden de sonuç alamazsam bende dilek acara gideceğim.
Canım muayene ücretleri nasıl ? Bilgin var mı?
Ya 35 45 dedigin rakamlar hic bise degil..kolan hastanesi hangisi sisli deko international olan mi? Bi de medipol hangisi?kolan hastanesi dilek hanıma ilk kontrole gittiğimde 45 tl ödemiştim canım ama üzerinden 1 yıl geçti fiyat değiştimi bilmiyorum
medipolde 35 tlydi ona da zam gelmiş 45 tl olmuş canım
Ya 35 45 dedigin rakamlar hic bise degil..kolan hastanesi hangisi sisli deko international olan mi? Bi de medipol hangisi?
Valla çok iyiymiş. HSG çektireyim önce Pınar hn a bi gidicem bezmialeme bakalımo ne dicek duruma göre memnun kalmazsam da senin dediğin yerleri değerlendiricem bakalım
Valla canım acıbadem hastanesinden gelmiş kadın. İlgisini bilmiyorum ama iyi dedi arkadaşım. Ben de denemedim daha önce.bende söylediğin kişiden randevu alacağım büyük ihtimal bezmialemden ilgilimiymiş kendisi?
bende hsg çektirdim betatom bahçelievler de oradanda memnun kaldım yeni sistem makina olduğu için narkozsuz yaptırdım çok hafif bir sancı oldu normal muayene gibi yani
Valla canım acıbadem hastanesinden gelmiş kadın. İlgisini bilmiyorum ama iyi dedi arkadaşım. Ben de denemedim daha önce.
Betatom u bende çok duydum fiyatı da 300 dediler ama bana uzak kalıyo biraz. Hekimoğlu var fındıkzadede 350 dedi ona gidicem sanırım. Onun da yorumları iyiydi.
Hadi bakalım hangimiz önce gidersek bilgi verelim Pınar hn la ilgili.
Az önce bi kutu daha ovü testi sipariş ettim. HSG den sonra gebelik şansı yüksekmiş ya bari yumurtlama günlerini kaçırmıyım dedim :/
Rabia Hanım uzmanmış baktım şimdi. Pınar hn doçent. Rabia bu hafta tüp bebekteymiş mesela. Her zaman da tutmuyo ki bazen tüp bebek kliniğinde oluyolar o hafta yalan oluyo. Olabilir aslında Sen öyle duyduysan Rabia hn da deneyebiliriz. Ben de çalışıyorum o yüzden c.tesi günleri mesai dısı gidiyorum genelde. Boşuna da para veriyorum. Uzmanlardan almıyolar cünkü mesai içi fark.Evet canım ovulasyon testleri çok işe yarıyor hayırlısı bakalım kim önce giderse haber verelim :) ben 20 haziran için randevu alacağım aslında biri daha varmış rabiye hanım adında ikisi arasında kararsız kaldım rabiye hanım çok ilgiliymiş artık bakarım o gün hangisi müsaitse ona giderim bende çalıştığım için her zaman müsait olamıyorum :)
Rabia Hanım uzmanmış baktım şimdi. Pınar hn doçent. Rabia bu hafta tüp bebekteymiş mesela. Her zaman da tutmuyo ki bazen tüp bebek kliniğinde oluyolar o hafta yalan oluyo. Olabilir aslında Sen öyle duyduysan Rabia hn da deneyebiliriz. Ben de çalışıyorum o yüzden c.tesi günleri mesai dısı gidiyorum genelde. Boşuna da para veriyorum. Uzmanlardan almıyolar cünkü mesai içi fark.
Çalışınca bu işler cok zor oluyo ya
Valla canım ben tahminime göre c.tesiye kadar adetim biterse c.tesi hsg yi çektirip önümüzdeki hafta içi gitmeyi düşünüyorum :/aynen ya inanılmaz zor ayrıca ben cumartesi gnü de çalışıyorum yarım gün o yüzden mecburen hafta içi izin alıp gitmek zorunda kalıyorum bazen öyle bir durum oluyor ki haftada 2 gün hastane için gitmek zorundayım neyse hayırlısı ile bebeğim gelsinde gerisi önemli değil :) rabiye diye yazıyor burada infertiliteye bakıyormuş çok duydum ismini sen ne zaman gidiyorsun benden önce mi ?
Bi de ayni gun denk gelirmisiz :)))o zaman hemen hemen denk gelir 1 2 gün oynar kim önce giderse haber verelim mutlaka :)
Bi de ayni gun denk gelirmisiz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?