- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi themis1990
-
niye ki? yasal hakkını kullanmasın mı?Ney tek kalp damar dr u var ve oda izinlimiolamaz böyle bişey
Senin kafan güzel heralde fethiye devlet hastanesi diyor sanki küçük bir kasaba ayrıca ben yasal hakkını kullanmasın mı dedim bir hastanede tek kalp damar drumu olur yani sanarsın diyetisyenciniye ki? yasal hakkını kullanmasın mı?
zaten çocuğun ilk hastade kalbi durmuş, muhtemelen uzman olsa da aynı sonuç olurdu.
her devlet hastanesinde her bölümün uzmanı olması bile saçma bir şey.
küçücük ilçe hastanesinde beyin cerrahı, kalp damar cerrahı ameliyat mı yapabilecek?
devletin saçma sapan politikaları, oy alma isteği yüzünden öyle sırf.
Senin kafan güzel heralde fethiye devlet hastanesi diyor sanki küçük bir kasaba ayrıca ben yasal hakkını kullanmasın mı dedim bir hastanede tek kalp damar drumu olur yani sanarsın diyetisyencisizin saçma dediğiniz şey yüzünden insanlar ölebiliyor ve dr da olsa aynı sonuç olurdu demenizde ayrı bir olay.
katılıyorum bibi böyle önemli bir bölümde tek doktor mu olur???Senin kafan güzel heralde fethiye devlet hastanesi diyor sanki küçük bir kasaba ayrıca ben yasal hakkını kullanmasın mı dedim bir hastanede tek kalp damar drumu olur yani sanarsın diyetisyencisizin saçma dediğiniz şey yüzünden insanlar ölebiliyor ve dr da olsa aynı sonuç olurdu demenizde ayrı bir olay.
kafam çok güzel yav he he. üslubunuza dikkat edin hanımefendi.Senin kafan güzel heralde fethiye devlet hastanesi diyor sanki küçük bir kasaba ayrıca ben yasal hakkını kullanmasın mı dedim bir hastanede tek kalp damar drumu olur yani sanarsın diyetisyencisizin saçma dediğiniz şey yüzünden insanlar ölebiliyor ve dr da olsa aynı sonuç olurdu demenizde ayrı bir olay.
Aynenkatılıyorum bibi böyle önemli bir bölümde tek doktor mu olur???
büyük ihmal bence hadi bu ağır yaralıydı zaten kurtarılamayakcaktı farz edelim
kimse yüzde yüz emin olmaz da belki zamanında müdahale edilseydi ufacık bir umut doğacaktı yavrucağa
bu miniğin dışında aynı gün bir başkası da zamanın da müdahale edilmediğinden doktor kıtlığından yaşamını yitirebilirdi
mesele doktorun izin yapması değil böyle hayati bir bölümde tek doktorun olması o bölümün başı boş bırakılması
Aşağıda oldunuzu görüyordum bayağıdır hah dedim uzun bir metin geliyor dr hanımdan veyahut yakınından, pikikafam çok güzel yav he he. üslubunuza dikkat edin hanımefendi.
birincisi ben genel konuştum.
ikincisi Fethiye'de olsa tek doktor olabilir, olmayacak bir şey değil, yeterli diye başka doktor atamazlar, tayin isteyip giderler, başka yere görevlendirmeye verirler filan falan.
ilçe devlet hastanesi için bir tane cerrah yeterlidir.
işin içinde olmadığınız için bilmiyorsunuz tabi ki, her ilçeye bir hastane, her hastaneye her branş uzmanı olması hatalı bir olaydır, populist tavırlar bunlar.
zaten ilçe devlet hastanesinde ne ameliyatı olacak ki? hangi ilçede yapılıyor?
ekipman yok, malzeme yok, kalifiye yardımcı sağlık personeli yok, postop yoğun bakım yok.
büyük şehirlerde bile anca araştırma hastanelerinde büyük ameliyatlar yapılıyor.
büyük arter kesisiyse o çocuk her türlü merkeze sevk edilecekti zaten, kaldı ki edilmiş ve muhtemelen yapılacak her şey yapılmış.
ve de gerçekleri söylüyorum uzman olsa bile muhtemelen çocuk yine kaybedilecekti.
ayrıca doktor yoktu öldü demek yerine, 3 yaşında çocuğun olduğu evde cam sehpanın ortada ne işi vardıyı konuşsak daha mantıklı.
aile ihmali var.
Aşağıda oldunuzu görüyordum bayağıdır hah dedim uzun bir metin geliyor dr hanımdan veyahut yakınından, piki
bak ama şimdi sen beni ezdin işin içinde değilimneyse tartışmaya gerek yok sizce hiç birşeye de gerek yok zaten fuzuli
Bu ne demek her ilçede hastane olmasın her branştan doktor olmasın ne olsun peki?her ilçeye bir hastane, her hastaneye her branş uzmanı olması hatalı bir olaydır, populist tavırlar bunlar.
Tamamda beni alıntılayan sendin. Ben dr tatil yapmasın da demedim ben ilk kez duydum böyle önemli bir dalda tek dr olmasını ve onunda yerine bakacak başka dr olmamasınıezmekle alakası hiç yok, o amaçla da yazmadım, sadece gerçekten bu işin içinde olmayanlara çoğu şeyin olması gerekenden farklı olduğunu bilmiyor hepsi bu.
ayrıca farkındaysanız bibibella agresif tavır sergileyen ben değilim, tartışmıyorum da.
her şeyi çok bilen sağlık bakanlığı ve kamu hastaneleri yöneticileri çok düşünselerdi o zaman geçici görevlendirme yapmayı sanki ben yapmadım yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?