Doktor olan veya bilgisi olan ne olur yazsin kalbim bogazimda atiyor

Sizin için baktım şimdi.En büyük sebep hormonal bozuklar bunun dışında yumurtalikta işlevsel bozukluk.Kist bunlar da kanama yapıyor.Onceden yazdığım gibi miyom ve polip de sebep olabiliyor.Yani birçok sebep var.Ve büyük oranı kolayca ilacla tedavi edilenlerden oluşuyor.Lutfen üzülmeyin.Sizi iyi anliyorum.Bende annem için endişelenmistim.Ama emin olun büyük olasılık bunlardan birisi
Cok, cok tesekkurler vaktinizi ayirdiginiz icin. hakkinizi helal edin. Umarim siz gibi ben de guzel haberler alirim.

Ben ne kadar kaygili ve endiseliysem, o da bir o kadar rahat ve sakindir. Hatta sinir oluyor benim bu hallerime. Benimki asiri olabilir ama o da biraz fazla rahat ve bu huyunu hic sevmiyorum.
Doğrudur bende rahat biriyimdir demek ki annenizin çok bir sıkıntısı yok siz yüreğinizi ferah tutun benim babamda vefat etti annemi kaybetme ihtimalini bende düşünemiyorum sizi anlıyorum bugünün kıymetini bilip mutlu olalım hayat endişeyle geçmiyor...

Doğrudur bende rahat biriyimdir demek ki annenizin çok bir sıkıntısı yok siz yüreğinizi ferah tutun benim babamda vefat etti annemi kaybetme ihtimalini bende düşünemiyorum sizi anlıyorum bugünün kıymetini bilip mutlu olalım hayat endişeyle geçmiyor...
Inanin gercekten oyle. Bizim gibi binlerce kisi ayni durumda. Babalarimizin yoklugunu annelerimize daha cok tutunarak hissetmemeye mi calisiyoruz bilmiyorum ama bu duskunluk bazen bizi de annemizi de yipratabiliyor.

Cok, cok tesekkurler vaktinizi ayirdiginiz icin. hakkinizi helal edin. Umarim siz gibi ben de guzel haberler alirim.
Helal olsun.Hicbisey yapmadım.Insallah alacaksınız.Ben inanıyorum.Pazartesiye kadar beklememek için gidip rica edin isterseniz aradan alsınlar.Yada acil den giriş yapın.Sizin iciniz rahat olsun diye düşündüm.Yada özel bir hastaneye gitseniz.Birde senelik olarak smear testi yapılıyor kontrol amaçlı onuda yaptırın iciniz rahat etsin.

Helal olsun.Hicbisey yapmadım.Insallah alacaksınız.Ben inanıyorum.Pazartesiye kadar beklememek için gidip rica edin isterseniz aradan alsınlar.Yada acil den giriş yapın.Sizin iciniz rahat olsun diye düşündüm.Yada özel bir hastaneye gitseniz
Annemi ikna edebilmem mumkun degil. O kadar rahat ki... ozele gidemiyoruz maalesef...

Annemi ikna edebilmem mumkun degil. O kadar rahat ki... ozele gidemiyoruz maalesef...
Benim annem de oyle duygu somurusuyle ikna ediyorum.Ama yazdığım gibi göreceksiniz yuzde seksen hatta daha buyuk olasilik hormonal durumlar miyom vede kist hiç üzülmeyin.Allah saglikli uzun ömürler versin ailecek hepinize.

Benim annem de oyle duygu somurusuyle ikna ediyorum.Ama yazdığım gibi göreceksiniz yuzde seksen hatta daha buyuk olasilik hormonal durumlar miyom vede kist hiç üzülmeyin.Allah saglikli uzun ömürler versin ailecek hepinize.
Amin. Yazilanlari okuduktan sonra rahatladim, sinirlerim bosaldi aglamaya basladim. Annem tehdit ediyor boyle yaparsan gitmem hastaneye diyor:)

Amin. Yazilanlari okuduktan sonra rahatladim, sinirlerim bosaldi aglamaya basladim. Annem tehdit ediyor boyle yaparsan gitmem hastaneye diyor:)
Canım benim ya kiyamam sana seni okadar iyi anliyorumki.Senin uzulmeni de istemez.Anne kalbi.Butun anneler aynı demekki.Benimki de oyle :)Hemen tehdide başlar.Sen içini ferah tut canım.Insallah annenin önemli hiçbirşeyi yok.Bak göreceksin.Bircok bayan da var bu problemler ve ilacla düzeliyor.Sen kendini uzme artık herşey iyi olacak Insallah

Canım benim ya kiyamam sana seni okadar iyi anliyorumki.Senin uzulmeni de istemez.Anne kalbi.Butun anneler aynı demekki.Benimki de oyle :)Hemen tehdide başlar.Sen içini ferah tut canım.Insallah annenin önemli hiçbirşeyi yok.Bak göreceksin.Bircok bayan da var bu problemler ve ilacla düzeliyor.Sen kendini uzme artık herşey iyi olacak Insallah
Insallah cok tesekkur ederim. Mesajlariniz ve kendimi iyi hissettirdiginiz icin...

Insallah cok tesekkur ederim. Mesajlariniz ve kendimi iyi hissettirdiginiz icin...
Rica ederim canım.Söylediklerimin hepsi doğru bilgiler.Ben araştırmayı çok severim.Zaten doktor da bunları söylemişti.Icin rahat olsun.Iyi haberlerini bekliyorum.Ve de oyle olacak göreceksin.:)

Rica ederim canım.Söylediklerimin hepsi doğru bilgiler.Ben araştırmayı çok severim.Zaten doktor da bunları söylemişti.Icin rahat olsun.Iyi haberlerini bekliyorum.Ve de oyle olacak göreceksin.:)
Meraba. Gece aglayarak annemi bu sabah doktora gitmeye ikna ettim. Gittik, beni iceriye almadilar. Annemin anlattigina gore bayagi bir incelemiş, ultrason çekmiş ve doktor çok fazla iltihabı olduğunu, rahminin büzüştügünü söylemiş galiba annem tam hatırlamıyor. Bu durum hiç hoşuma gitmedi demiş doktor. Ayrıca smear testi yaptı, taa Martin 22 sinde cikacak sonuç. Kötü bir şeyden mi şüphelendi acaba? omrumde ilk kez gordugum antibiyotik ilaçlar vermis.

Yaşı kaç
menapoza girebilir mi ?
o dönemlerde ani ve yoğun kanamalar olabiliyor.
bende Annemden biliyorum
Geçmiş olsun

Antibiyotiklerin çok farklı grupları var daha önce görmemiş olmanız sizi korkutmasın. Smear sonucunu bekleyin. Muhtemelen histerektomi yapılır, rahmi alınır yani. Bu çok kötü bısey sayılmaz. Kötü huylu bısey çıkmaz inşallah, siz dua edin içinizi rahat tutun inşallah..

Antibiyotiklerin çok farklı grupları var daha önce görmemiş olmanız sizi korkutmasın. Smear sonucunu bekleyin. Muhtemelen histerektomi yapılır, rahmi alınır yani. Bu çok kötü bısey sayılmaz. Kötü huylu bısey çıkmaz inşallah, siz dua edin içinizi rahat tutun inşallah..
İnanın rahmi alınsa bile (Allah onu da gostermesin insallah) sukredecegim. Ben "ya kanserde, ya ilerlemişse" diye korkuyorum.

Back