Doktor olan veya bilgisi olan ne olur yazsin kalbim bogazimda atiyor

Daha 43 yasinda. Ama yasadiklarindan dolayi erken girebilir diye dusunmustum ben ama kist cikinca haliyle panikledim.
Kistler içi sıvı olan oluşumlardır ve hiçbir zaman kötüye dönüşmezler. Yani "kist"lerden korkmayın. Ama kanama sebebi olur mu bilmem. Dediğim gibi en kötü ihtimal bir radyolog ultrason yapsın raporda ne olduğunu yazar.

Aile doktoru bile yorum yapmamış olabilir dememiş demek ki bu kadar önemsemeyecek birşey değil.
Şaka yaptığınızı düşünmek istiyorum. Cidden diyorum ki şaka falan herhalde.

Ne alaka önemsememek? Jinekologa gidin dedik işte Allah Allah..

Uykusuzluk bazı kişilerde yan etki yapıyor galiba. İyi geceler hanımefendi.. :olamaz:

Menapoza giriyor olabilir. Myom olabilir. Uzun sure adet olmadığı icin rahmi cok kalinlasmis ve o yuzden cok kaniyor olabilir. Korkulacak bir sey olma ihtimali bu yaşta düşük. Genital bolgeyle bacağının kesiştiği yerde gördüğünüz kitleye anlam veremedim. Neresi olduğunu da tam cikaramadim. Kasiktaysa enfeksiyona bagli bir lenf nodu olabilir. Yok daha asagilardaysa yag bezesi ya da enfekte kist gibi bir seydir diye düşünüyorum. Orda kötü bir sey pek olmaz.

Yok hic yapilmadi. Oyle bir yapiya sahip ki doktora goturmek icin yalvariyorum resmen. Bugun aile hekiminede zorla gittik ama bu sefer kurtulusu yok pazartesi ne gerekiyorsa yapilir insallah. Bu arada yazdiklariniz icin cok tesekkurler icim biraz olsun rahatladi.
Rica ederim.Lutfen üzülmeyin.Kadin hastalıklarıyla alakalı birçok sorun cok kolay tedavi edilebilir durumlardan kaynaklanıyor.Hatta annemde de oldugu icin biliyorum.Yuzde sekseni ciddi olmayan sorunlar.Doktor oyle soylemisti.Vede onemli birsey çıkmamıştı.Kotu şeyleri aklınızdan çıkarmaya çalışın.Insallah iyi sonuçlar alacaksınız.Cok geçmiş olsun.

Uykusuzluk bazı kişilerde yan etki yapıyor galiba. İyi geceler hanımefendi.. :olamaz:
Ben hastalik sonucu babasini kaybetmis biri olarak fazla evhamliyim belki biliyorum ama odum kopuyor ona birsey olmasindan. En mutlu anlarimda, annemin herhangi bir saglik sorunu olmadigi zamanlar bile ya anneme birsey olursa kaygisini yasiyorum. Elimde degil iste.

Uykusuz değilim şakada yapmıyorum jinekoloğa gitme fikri zaten konu sahibinin aklına gelmiştir çok şükür herkes akıl fikir sahibi sizin basite indirdiğiniz şey o kadar da önemsiz olmayabilir bence sabah erkenden hastaneye gitmeliler kadın hastalıkları önemli bir konu yok benim annemde öyle olmuştu yok şunun belirtisi tavsiye üzerine ilaç alıp içen insan kafası bu başka birşey değil sizde iyi geceler.

Rica ederim.Lutfen üzülmeyin.Kadin hastalıklarıyla alakalı birçok sorun cok kolay tedavi edilebilir durumlardan kaynaklanıyor.Hatta annemde de oldugu icin biliyorum.Yuzde sekseni ciddi olmayan sorunlar.Doktor oyle soylemisti.Vede onemli birsey çıkmamıştı.Kotu şeyleri aklınızdan çıkarmaya çalışın.Insallah iyi sonuçlar alacaksınız.Cok geçmiş olsun.
Cok tesekkurler. Allah razi olsun

Ben hastalik sonucu babasini kaybetmis biri olarak fazla evhamliyim belki biliyorum ama odum kopuyor ona birsey olmasindan. En mutlu anlarimda, annemin herhangi bir saglik sorunu olmadigi zamanlar bile ya anneme birsey olursa kaygisini yasiyorum. Elimde degil iste.
Korkmayın Allahın izniyle birşey olmaz ama gidebildiğiniz en kısa sürede doktora gidin kadın doğuma yani içinizde acaba kalmadan rahatlamış olursunuz.

Menapoza giriyor olabilir. Myom olabilir. Uzun sure adet olmadığı icin rahmi cok kalinlasmis ve o yuzden cok kaniyor olabilir. Korkulacak bir sey olma ihtimali bu yaşta düşük. Genital bolgeyle bacağının kesiştiği yerde gördüğünüz kitleye anlam veremedim. Neresi olduğunu da tam cikaramadim. Kasiktaysa enfeksiyona bagli bir lenf nodu olabilir. Yok daha asagilardaysa yag bezesi ya da enfekte kist gibi bir seydir diye düşünüyorum. Orda kötü bir sey pek olmaz.
Insallah. Cok tesekkurler

Korkmayın Allahın izniyle birşey olmaz ama gidebildiğiniz en kısa sürede doktora gidin kadın doğuma yani içinizde acaba kalmadan rahatlamış olursunuz.
Cok haklisiniz. En erken randevu tarihi pazartesi maalesef. O zamana kadar beklemek zorundayiz.

Cok tesekkurler. Allah razi olsun
Rica ederim.Icinizi ferah tutun.Zaten kist önemli birşey değil.Kanamayla alakalı da dediğim gibi büyük ihtimal kotu birşey cikmiycak.Goruceksiniz Insallah..Sonucunuzu bizimle de paylaşım lütfen.Iyi geceler

Rica ederim.Icinizi ferah tutun.Zaten kist önemli birşey değil.Kanamayla alakalı da dediğim gibi büyük ihtimal kotu birşey cikmiycak.Goruceksiniz Insallah..Sonucunuzu bizimle de paylaşım lütfen.Iyi geceler
Insallah iyi cikar ve sonucu burda paylasirim. Size de iyi geceler

acile gidin beklemeyin kanaması var kistide vardı derseniz bakarlar zaten. menopoz olabilir, kistle ilgili olabilir...

Hadi ya erken gidip sıra almak yok mu orada?
Vardir muhakkak ama ben aradim sabah erkenden gideriz diye dusunmustum, adam pazartesi diyince hangi kafayi yasiyordum bilmiyorum ama tamam dedim. E randevu alinmis. Cesaretin varsa deki "anne yarin erken kalkip gidelim". Yok.. mumkun degil.

Vardir muhakkak ama ben aradim sabah erkenden gideriz diye dusunmustum, adam pazartesi diyince hangi kafayi yasiyordum bilmiyorum ama tamam dedim. E randevu alinmis. Cesaretin varsa deki "anne yarin erken kalkip gidelim". Yok.. mumkun degil.
Doktordan mı korkuyor yoksa çekiniyor mu anlamadım ?

Sizin için baktım şimdi.En büyük sebep hormonal bozuklar bunun dışında yumurtalikta işlevsel bozukluk.Kist bunlar da kanama yapıyor.Onceden yazdığım gibi miyom ve polip de sebep olabiliyor.Yani birçok sebep var.Ve büyük oranı kolayca ilacla tedavi edilenlerden oluşuyor.Lutfen üzülmeyin.Sizi iyi anliyorum.Bende annem için endişelenmistim.Ama emin olun büyük olasılık bunlardan birisi

Doktordan mı korkuyor yoksa çekiniyor mu anlamadım ?
Ben ne kadar kaygili ve endiseliysem, o da bir o kadar rahat ve sakindir. Hatta sinir oluyor benim bu hallerime. Benimki asiri olabilir ama o da biraz fazla rahat ve bu huyunu hic sevmiyorum.

Back