Annemin de çok kanaması oluyordu doktora gittik. Rahim duvarı kalın dediler ve biyopsi yaptılar. Çok şükür temiz çıktı.
İçinizi ferah tutun ve bir doktora görünün bakalım. Belki doktor bakacak ve önemli bir problem olarak görmeyecek.
Geçmişler olsun.
Oyle bir yapim varki en kotusunu dusunuyorum. Internetten baktim (yanlis biliyorum) rahim kanseri belirtilerinin aynilari var annemde.Annemin de çok kanaması oluyordu doktora gittik. Rahim duvarı kalın dediler ve biyopsi yaptılar. Çok şükür temiz çıktı.
İçinizi ferah tutun ve bir doktora görünün bakalım. Belki doktor bakacak ve önemli bir problem olarak görmeyecek.
Geçmişler olsun.
Mumkun degil. Aile hekimine bile zor goturdum.Bence acile gidin hemen burada kim ne dese boş...
Yahu acil ne alaka?Bence acile gidin hemen burada kim ne dese boş...
Annemde de öyleydi. İnternete kalırsak zaten baş ağrısı yazıyorum beyin tümörü, mide bulantıma mide kanseri öyle yani. İnternetten araştırılmamalı diye düşünüyorum böyle derinlemesine.Oyle bir yapim varki en kotusunu dusunuyorum. Internetten baktim (yanlis biliyorum) rahim kanseri belirtilerinin aynilari var annemde.
Ama olur mu sağlık bu en iyisini doktorlar bilir.Mumkun degil. Aile hekimine bile zor goturdum.
Daha 43 yasinda. Ama yasadiklarindan dolayi erken girebilir diye dusunmustum ben ama kist cikinca haliyle panikledim.Doktor değilim. Anneniz menopoza giriyor olabilir mi? Belki rahimde myom vardır ki bu korkulacak birşey değil sanırım. Bu kadar paniklemeyin bence. Pazartesiye kadar en azından başka bir yerde ultrason yaptırabilir az çok bilgi sahibi olabilirsiniz. Geçmiş olsun.
Kanama ne durumda bir bilgimiz yok bilgimiz olsa bile buna yorum yapacak bilgi yok en kötü pratisyen hekim bile buradan daha sağlıklı yönlendirir bence.Yahu acil ne alaka?
İnsanları boşuna endişelendiriyorsunuz. Jinekologun görmesi gerek acildeki pratisyen hekimler ne yapabilir?
Insallah dediginiz gibidir cok tesekkurler.Annemde de öyleydi. İnternete kalırsak zaten baş ağrısı yazıyorum beyin tümörü, mide bulantıma mide kanseri öyle yani. İnternetten araştırılmamalı diye düşünüyorum böyle derinlemesine.
Daha muayene bile olmamışsınız. İçinizi ferah tutun.
Yalnız kanama derken bildiğimiz regl kanamasının sadece miktarının biraz fazla olanı..Kanama ne durumda bir bilgimiz yok bilgimiz olsa bile buna yorum yapacak bilgi yok en kötü pratisyen hekim bile buradan daha sağlıklı yönlendirir bence.
Aile doktoru bile yorum yapmamış olabilir dememiş demek ki bu kadar önemsemeyecek birşey değil.Yalnız kanama derken bildiğimiz regl kanamasının sadece miktarının biraz fazla olanı..
Yok hic yapilmadi. Oyle bir yapiya sahip ki doktora goturmek icin yalvariyorum resmen. Bugun aile hekiminede zorla gittik ama bu sefer kurtulusu yok pazartesi ne gerekiyorsa yapilir insallah. Bu arada yazdiklariniz icin cok tesekkurler icim biraz olsun rahatladi.Hemen paniğe kapılmayın lütfen.Ben araştırmıştım.Uzun süreli kanamanın birçok sebebi olabiliyor.Bunlarin cogu da tedavi edilen sorunlar.Miyom polip hormonal bozuk lar birçok sebep olabilir kotu olmayan.Rahim duvarında kalinlasma olduğunda da kanama uzun olabilir.Ama buda herzaman kotu birşey değil.Onunda tedavisi var.Lutfen moralinizi bozmayın.Annenize vajinal ultrasyon yapılmış miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?