Doktor olan veya bilgisi olan ne olur yazsin kalbim bogazimda atiyor

Kuark__

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mart 2018
100
149
18
34
Merhaba. Sirf bu konu icin uyelik actim. Annemde 3 aydir adet duzensizligi var ve adet donemi cok uzun suruyor. Bugun 11. Gun hala kanamasi var. Bacagiyla genital bolgesinin birlestigi yerde kist var. Bugunde cok fazla karin ve bel agrisi oldugunu soyluyor. Gunduz bilgi almak icin aile hekimine gittik kendisi kistin sorun olmadigini ama kanamasinin onu dusundurdugunu soyledi. Hemen goturmek istedim kadin hastaliklari doktoruna ama pazartesi gunune randevu verdiler. Ben pazartesine kadar nasil sabredecegim? Bu kotu birsey olduguna isaret midir?

Cevap yazacak bir kisi bile yok mu?

Annemin de çok kanaması oluyordu doktora gittik. Rahim duvarı kalın dediler ve biyopsi yaptılar. Çok şükür temiz çıktı.

İçinizi ferah tutun ve bir doktora görünün bakalım. Belki doktor bakacak ve önemli bir problem olarak görmeyecek.

Geçmişler olsun.

Bence acile gidin hemen burada kim ne dese boş...

Oyle bir yapim varki en kotusunu dusunuyorum. Internetten baktim (yanlis biliyorum) rahim kanseri belirtilerinin aynilari var annemde.

Doktor değilim. Anneniz menopoza giriyor olabilir mi? Belki rahimde myom vardır ki bu korkulacak birşey değil sanırım. Bu kadar paniklemeyin bence. Pazartesiye kadar en azından başka bir yerde ultrason yaptırabilir az çok bilgi sahibi olabilirsiniz. Geçmiş olsun.

Oyle bir yapim varki en kotusunu dusunuyorum. Internetten baktim (yanlis biliyorum) rahim kanseri belirtilerinin aynilari var annemde.
Annemde de öyleydi. İnternete kalırsak zaten baş ağrısı yazıyorum beyin tümörü, mide bulantıma mide kanseri öyle yani. İnternetten araştırılmamalı diye düşünüyorum böyle derinlemesine.

Daha muayene bile olmamışsınız. İçinizi ferah tutun.

Daha 43 yasinda. Ama yasadiklarindan dolayi erken girebilir diye dusunmustum ben ama kist cikinca haliyle panikledim.

Yahu acil ne alaka?

İnsanları boşuna endişelendiriyorsunuz. Jinekologun görmesi gerek acildeki pratisyen hekimler ne yapabilir?
Kanama ne durumda bir bilgimiz yok bilgimiz olsa bile buna yorum yapacak bilgi yok en kötü pratisyen hekim bile buradan daha sağlıklı yönlendirir bence.

Hemen paniğe kapılmayın lütfen.Ben araştırmıştım.Uzun süreli kanamanın birçok sebebi olabiliyor.Bunlarin cogu da tedavi edilen sorunlar.Miyom polip hormonal bozuk lar birçok sebep olabilir kotu olmayan.Rahim duvarında kalinlasma olduğunda da kanama uzun olabilir.Ama buda herzaman kotu birşey değil.Onunda tedavisi var.Lutfen moralinizi bozmayın.Annenize vajinal ultrasyon yapılmış miydi

Insallah dediginiz gibidir cok tesekkurler.

Sizi tedirgin etmek istemedim ama sağlık bu benceyle olacak birşey değil Allah korusun istenmeyen bir durum olsa buradaki akıl veren sorumlu olur.

Kanama ne durumda bir bilgimiz yok bilgimiz olsa bile buna yorum yapacak bilgi yok en kötü pratisyen hekim bile buradan daha sağlıklı yönlendirir bence.
Yalnız kanama derken bildiğimiz regl kanamasının sadece miktarının biraz fazla olanı..

Yok hic yapilmadi. Oyle bir yapiya sahip ki doktora goturmek icin yalvariyorum resmen. Bugun aile hekiminede zorla gittik ama bu sefer kurtulusu yok pazartesi ne gerekiyorsa yapilir insallah. Bu arada yazdiklariniz icin cok tesekkurler icim biraz olsun rahatladi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…