Doktor odasında minimum 10 hasta!

Bende bursadayım, aynı dertten muzdaripim.. 3 kişi giriyoruz.. Biri ultrason jelini silip çıkmaya hazırlanırken, diğeri ultrason da, diğeri de sekreterin yanında.. Dışarda bekleyip sıramı gelince içeri girmek, ne oluyorsa.. Değişmez birşey..

İnsanlarda sira bekleme gibi bi huy yok
Doktoru goren hurra iceri daliyor disari cikin dedigimizde bön bön yuzumuze bakiyolar sonra da neden iceride 10 kisi var
Millete laf etmesen odada tikis pikis kalir yine de cikmazlar
Once insanlar kurallara uysunlar sonra ztn duzen gelir

Evet, 1 uzmana görünmek için 3 hafta bekliyorsun
Özel hastane diye bir şey zaten yok. Parasını versen de sağlık hizmeti alamıyorsun
Doktor kalitesi iyi değil
Onkoloji doktoru çok az, 3 ay sonraya randevu veriyorlar, kanserden ölen insan sayısı çok
Ben çocuğum olursa burda büyütmeyi hiç düşünmüyorum, sağlık hizmeti yüzünden
cherry Sen ne zaman doncen turkiyeye sende sevmiyosun anlasilan

kanal tedavisi 1000 liraya yapilmaz ki turkiyede. implant olur olsa olsa.

Implant nerede 1000 liraya yapiliyormus burada. Euro üzerinden hesaplaniyor. En son 2000 euro idi.

Üniversite hastanelerinde randevu için verilen tarihler 6 ay 1 yıl dişin kendinden düşer zaten. Eşim devlet hastanesinde 10 dk içinde dolgu ve kanal yaptırdı agiz kokusu yapti ve diş 1 yıl içinde kırıldı. Çünkü kullanilan malzeme kalitesiz 10 dakikada da ne kanalı yaptılar bilmem. Diş tedavisi Turkiye de berbat. Para biriktirip özele gidiyoruz.

3 büyük şehirden birinin cok gelişmiş bi ilcesinde olmama ragmen bizim devlet hastanesinin kadin doğum bölümlerinde de durum ayni. ben hep ozele gittigim icin şok olmuştum. özelde hasta iceri girince kapiyi bile kilitliyorlar kimse girmesin diye, devlette giren çıkan belli değil ve içeride en az 5-10 hasta var. Zaten bu sebepten olsa gerek genelde karindan ultrasonla bakiyorlar sanirim. Bi daha hic devlete gidesim gelmiyor...

ahahah şaka gibi, bizzat kuzeni bakırköy gibi tırt bir yerde muayenehanesi olan biri olarak yazıyorum; dolgu 600 tl, kanal 1000 tl, implant da 1000 euro.. lütfen Türkiyeye gelin, en son özel acil de kıytırık bir seruma 400 lira verdik yaşasın beleş sağlık sistemi :)

Implant nerede 1000 liraya yapiliyormus burada. Euro üzerinden hesaplaniyor. En son 2000 euro idi.

Üniversite hastanelerinde randevu için verilen tarihler 6 ay 1 yıl dişin kendinden düşer zaten. Eşim devlet hastanesinde 10 dk içinde dolgu ve kanal yaptırdı agiz kokusu yapti ve diş 1 yıl içinde kırıldı. Çünkü kullanilan malzeme kalitesiz 10 dakikada da ne kanalı yaptılar bilmem. Diş tedavisi Turkiye de berbat. Para biriktirip özele gidiyoruz.
burda bir kanal en az bin dolar dusunun. belki bin besyuzdur. implanti tahmin edemiyorum . turkiyenn heryeri ayni degildir

ahahah şaka gibi, bizzat kuzeni bakırköy gibi tırt bir yerde muayenehanesi olan biri olarak yazıyorum; dolgu 600 tl, kanal 1000 tl, implant da 1000 euro.. lütfen Türkiyeye gelin, en son özel acil de kıytırık bir seruma 400 lira verdik yaşasın beleş sağlık sistemi :)
nasil ya kanal orda bin tlmi? heryer mi Boyle yani

Istanbul un gobeginde meshur kadin dogum hastanelerin birine gitti arkadaşım. Aynen dendiği gibi sekreter basinda bir sürü kişi. Ayni odada perde çekilmiş muayene yerleri hık mık etsen herkes duyar. Mahremiyet ile aranda bir kumaş perde var sadece. Bencede rezillik doğum yapan kadınların acıdan bağırmasına edilen lafları hiç katmıyorum bile.

Bir de et beniniz sivilceniz neyim varsa devlet hastanelerinde kalabalik olduğu icin lokal uyusmasını beklemeden canli canlı kesiyorlar, kurbanlik dana gibi sira ile diziliyorsunuz igneniz vuruluyor Allah icin hizmet hizli, uyusmasini bekleyemiyorlar tabi çünkü yoğunluk var. Ay uyh dediginizde de azar işitiyorsunuz çünkü put gibi durmalisiniz ki yanlis bir yeriniz kesilmesin. 10 dakikada işlem tamam :KK53:

Istanbul un gobeginde meshur kadin dogum hastanelerin birine gitti arkadaşım. Aynen dendiği gibi sekreter basinda bir sürü kişi. Ayni odada perde çekilmiş muayene yerleri hık mık etsen herkes duyar. Mahremiyet ile aranda bir kumaş perde var sadece. Bencede rezillik doğum yapan kadınların acıdan bağırmasına edilen lafları hiç katmıyorum bile.

Bir de et beniniz sivilceniz neyim varsa devlet hastanelerinde kalabalik olduğu icin lokal uyusmasını beklemeden canli canlı kesiyorlar, kurbanlik dana gibi sira ile diziliyorsunuz igneniz vuruluyor Allah icin hizmet hizli, uyusmasini bekleyemiyorlar tabi çünkü yoğunluk var. Ay uyh dediginizde de azar işitiyorsunuz çünkü put gibi durmalisiniz ki yanlis bir yeriniz kesilmesin. 10 dakikada işlem tamam :KK53:
oyledir mutlaka ama gene de doktora ulasmak daha kolay . cherry almanyada sanirim anlattiklarina bakilirsa orasi dshs kotu .gelismis ulkelerde Pek gelisememis .

yani Hakkari, Şırnak nasıl bilemiyorum ama bu fiyat İstanbul'da sokak arası muayenehane.. siz kaç yıldır gelmiyorsunuz bilmiyorum da 500 e bisiklet bile alamazsınız İstanbulda..
Allah kimseyi hastanelere dusurmesin ne denirki zor maddi manevi zor

Ablacım Almanya zengin zengin diyorlar alakası yok valla

İnsanlar berbat evlerde yaşıyor. Evler döküntü
Maaşlar düşük
Yemekler berbat
Meyve sebzenin tadı yok
Hayat standardı düşük
Maaşın 1/3ü vergi
İnsanlar giyinmiyor, kendine bakmıyor şofben elektrik yakıyora sebep duş yapmıyor
Bunun neresi zenginlik anlamadım gitti. Burda hayat bk gibi bence:bicak:
Miss birkac yorum daha yazarsan deport edileceksin bence:deli:

Sayet turkiyede saglik hizmetini elestiriyorsaniz ya batida gelismis ama berbat saglik sistemi olan ulkelerde bulunmadiniz, ya da oradayken saglik probleminiz olmadi.

En az 3 cocuk demesini biliyorlar ama dogum sayisinin en yuksek oldugu ile ikinci bir hastane yapamiyorlar. Artik nufus planlamasi olmazsa olmaz ama biz ne yapuyoruz??? Her eve 3 cocuk diyoruz. :olamaz:
Yok kız hastaneye ne gerek var onun yerine cami yapıyoruz 1 mahallede 3 cami var bi şehirde 1 hastane okul kaç tanedir acaba :KK64: neyse önemli değil kadınlar bence evde de rahatlıkla doğurabilir ne gerek var hastaneye :KK53:

Kapı kilitleyip tek tek hasta almak bu kadar zor olmamalı izmirdeyim bazı hastanelerde teke tek alıyorlar bazısı dediğiniz gibi topluca :KK14: ama olsun türkiye uçuyor her konuda ameriga da bizi kıskanıyordu dimi :rapci:

Son düzenleme:
X