Karar verdinizmi, ben vazgececek olursam gulsen hanimin ilgisizliginden olacak. Eger iyi bir merkez ise, sadece asistan dan dolayi caymak dan üzülürum. Ama kadinla korkarak konusuyrm. Donecegim diyor dinmuyr, ancak iki uc defa sordukdan sonra yanit gelyrmerhabalar sanırım şuan burada ki arkadaşlar karar verme aşamasın da tıpkı benim gibi destek olalım kızlar birbirimize olumlu yada olumsuz
Ben ne sordu ısem cavabını aldm ege hanım dı konustugum kısı benım arkadasm halıl beyde tedavı oldu bende 3. Kez dogusta yaptırdm aramızda 1 ay vardı benm buda malesef dustu arladasm kucagına aldı belkıde ondan cesaret buldum tekrar tedavı olmak ıcın asla ıstemıyorm tedavı olmak aynı seylerı yasamak demıstm ama arkadasm hem de en yakın arkadasm kıcagına aldı bebegını bende yasamak ıstıyorum o duyguyu bırde halıl beyde deneyecegım nasıpse olur ınsallahçok ilgi beni de her zaman korkutmuştur ama yine de hastalarını kontrol etmeliler gece gündüz aramasın beni ama takibini de ben ona sormadan yapsın sonuçta çok çok önemli bir konu bizde ki hassasiyetin yarısı onlarda olsun istiyoruz bu çok zor olmamalı :)
Aaa bende 25 subatta istanbul ofısınden randevu aldım ondan somra da baslıcam inşaAllahcok sevındım sızın adınıza ben istanbuldayım 25 subat burda ki ofisinden randevu aldık .Peki hamıle kaldınız mı nasıl gectı surec ilk deneme mı benı bıraz aydınlatabılır mısınız ?
Merhaba Allah bağışlasın ilk denemenizde mi hamile kaldınızmerhaba cnm ben denedim şu anda 4yaşına yeni girmiş bi kızım var rabbim bagışlasın herkesinkini benimkinide öncelikle halil beyi iyi tanırım ilk başlarda bende buradan okudugum zamanlar soguk deniyordu evet aslında soguk demiyelim biraz fazla ciddi bi dr ,arkadaşlar bizim için önemli olan drun işinde uzman olması tabiki emriyologlarının iyi olması çok şükür hitinde ekibi güzel rabbim kısmet ederse tekrar deniycez sormak istedikleriniz olursa seve seve cvplarım allah emanet olun..
Merhaba Allah bağışlasın ilk denemenizde mi hamile kaldınız
türkiyede normal doğum doktorları yapıyor diye biliyorumHIT'i yumurta donasyonu için tercih edersek Türkiye'de anne adayının takiplerini kim yapıyor acaba?
Merhaba yollar acıldı mı ben de 12 eylule bılet almıstık 19 eylul trasfer olacaktı ama ıptal oldu tam bıletlerı aldık ertesı gunu 7 gunluk karantına uygulaması geldı o yuzden ıptal oldu tedavımız sız nasıl gıdeceksınz ve karantına kalktımı nasıl olacak merak ettmBen bu ay tedavideyim 29 eylülde kıbrıs yolcusuyum,1 ekimde transferi olacak .inşallah olumlu sonuç alırım. Siz ne durumdasınız
Bana 14 eylülde yazdılar bazı şartlar var ama kısıtlamalı olarak şuMerhaba yollar acıldı mı ben de 12 eylule bılet almıstık 19 eylul trasfer olacaktı ama ıptal oldu tam bıletlerı aldık ertesı gunu 7 gunluk karantına uygulaması geldı o yuzden ıptal oldu tedavımız sız nasıl gıdeceksınz ve karantına kalktımı nasıl olacak merak ettm
Bana 14 eylülde yazdılar başlayabiliriz tedavinize dediler karantina bazı şartlar getirilerek kalktı dediler.30 eylülde orda olacağız uçaktan inince karantina oteline yerlestireceklermis.hastaneye gitmek haricinde dışarı çıkmak yasak zaten.sadece işlemlerimiz için merkeze gidip geleceğizMerhaba yollar acıldı mı ben de 12 eylule bılet almıstık 19 eylul trasfer olacaktı ama ıptal oldu tam bıletlerı aldık ertesı gunu 7 gunluk karantına uygulaması geldı o yuzden ıptal oldu tedavımız sız nasıl gıdeceksınz ve karantına kalktımı nasıl olacak merak ettm
Anladm tesekkür ederm bızım kaldı malesef sızde mı halıl beyın merkezın de tedavıye basladınzBana 14 eylülde yazdılar bazı şartlar var ama kısıtlamalı olarak şu
Bana 14 eylülde yazdılar başlayabiliriz tedavinize dediler karantina bazı şartlar getirilerek kalktı dediler.30 eylülde orda olacağız uçaktan inince karantina oteline yerlestireceklermis.hastaneye gitmek haricinde dışarı çıkmak yasak zaten.sadece işlemlerimiz için merkeze gidip geleceğiz
Karantına ucretı sızemı aıt olacak acabaBana 14 eylülde yazdılar bazı şartlar var ama kısıtlamalı olarak şu
Bana 14 eylülde yazdılar başlayabiliriz tedavinize dediler karantina bazı şartlar getirilerek kalktı dediler.30 eylülde orda olacağız uçaktan inince karantina oteline yerlestireceklermis.hastaneye gitmek haricinde dışarı çıkmak yasak zaten.sadece işlemlerimiz için merkeze gidip geleceğiz