Tüp Bebek Merkezleri Doktor Halil İbrahim Tekin / Kıbrıs ta tüp bebek yaptıranlar ?

merhabalar sanırım şuan burada ki arkadaşlar karar verme aşamasın da tıpkı benim gibi destek olalım kızlar birbirimize olumlu yada olumsuz
Karar verdinizmi, ben vazgececek olursam gulsen hanimin ilgisizliginden olacak. Eger iyi bir merkez ise, sadece asistan dan dolayi caymak dan üzülürum. Ama kadinla korkarak konusuyrm. Donecegim diyor dinmuyr, ancak iki uc defa sordukdan sonra yanit gelyr

Bende şuan aynı düşüncedeyim üst yetkilisine ulaşabilsek belki biraz etkili olur beni de korkutan tek şey şuan için aynı sıkıntı gülşen hemşirenin ilgisizliği
Biz görüşmeye gittiğimiz de kıbrıs a ilk gynolife a okey demiştik eşimle ama hit te karar kılmıştık tabi orda herşey çok güzel ilgi alaka on numara ona lafım yok ama en son Olduğum operasyonu whatsap dan gönderdim okey banadönüşte yapıldı fakat gynolife daha ilgili davrandı telefon açıp operasyonu olup olmadığımı sordu bunlar insanın kafasını kurcalıyor karşılştırma yapınca

Merhaba hanımlar bende hıt de tadavı olmak ıstıyorum suan en ıyı merkez orası gıbı hıssedıyorum ben aradıgım da mesaj attıgında ege hanmla konusuyorum gayet ılgılı n sorarsam cevap verıyo dıyet listesı attı dıyabet hastasıyım hamılelıkte yukselıyo yaza tedavı olacagız ama sımdıden yapılacak tahlıllerı anında yazda gonderdı dıyet lıstesı attı sımdıden sekerı kontrol altına alalım dıyete adepte oluk kı tedavıde hamıle kalınca zorlanmayın dedı dun yıne mesaj attım fıyat konusunu sormamıstım 5000 euro dedı ıcınde galıba 5 gece 6 gün konaklama hava alanında karsılama varmıs ve gerı kalan embrıyoları dondurmak ıcın ucret ne kadar dedım 2 yıl ucretsız saklaya bılırsınz dedı ben cok sasırdım bız 3 kez denedık dondurmak ıcın 1000 euro ıstıyorlardı bız de donduramadık hıc konaklama zaten 3 bını gecıyor ucak ucretı derken hemen hemen bı tedavı parası daha odemek zorunda kalıyorduk bız cok paralar odedık 3 tedavımde hıc dondurulmus yok hep freş embrıyo ıle oldu kucagıma alsaydm parayada acımıyorum ama belkı halıl beydede sonuc aynı olucak bılemem denemektem baska cerem yok rabbım somumuzu hayır etsın ınsallah

Bırde hanmlar ben söyle düşünuyorum yasadıklarmdan ötürü tecrube edındım ben 2016 yılında aralık ayında arastırma yapmaya basladm karar berdıgımde bu tedavıye bılınçsiz bır sekılde tup bebek ne nasıl olur bılmededn bılgı sahıbı degılken yumurta donasyonu karar verdk hangı merkez olursa kesın gıbı gorduk alıcaz gekıce 9 ay sonra kucagımıza alıcaz oyle sanıyorduk onuma cıkan ılk numara ıle baslamıstm dun gıbı hatırlıyorm o an bır suru kısı ıle konustm ocak ayında baslayacagız dedavıye suan aratırma yapıyorm bılgı alıcam dedım her gorustugum kılınıge kımse bana gerı donmedı karar verınız mı dıye bırtek doguş tup bebek her gun aradı aksamları aradı mesaj attılar hemen ılac lıstesı honderdıler daha esımın hıc sprm testı yok belkı esımde sorun var hıc ıstemeden bana bıeateron cuenzeme supradn oldy verıdler bız dıger merkezlerı zaten unuttuk aramadık bıle cunku bunlar daha baskıcı daha ılgılı geldıler gece arıyo gunduz arıyo sımdı dıyorum kı onlar bu kadar ust uste arayıp bıze bu kadar dusmeselerdı bız belkıde baska doktor arastıracaktk ılgı cekmek ıcın nasıl olsa bunlar bılıncsız dedıler ve basladk sonu güzel olmdı sımdı neden gece gunduz aramıyorsunz kactane bebegım gıttı neden aramıyorsunz yanı hanımlar ne kadar ılgı varsa ben o kadar uzak duruyorum cok ılgı col bılgı verıdler sıkıntı yok dedık sıkıntı varmıs nacızrne yasadıllarımı anlattım ıkı yıldır bende karar veremıyorum

çok ilgi beni de her zaman korkutmuştur ama yine de hastalarını kontrol etmeliler gece gündüz aramasın beni ama takibini de ben ona sormadan yapsın sonuçta çok çok önemli bir konu bizde ki hassasiyetin yarısı onlarda olsun istiyoruz bu çok zor olmamalı :)

Ben ne sordu ısem cavabını aldm ege hanım dı konustugum kısı benım arkadasm halıl beyde tedavı oldu bende 3. Kez dogusta yaptırdm aramızda 1 ay vardı benm buda malesef dustu arladasm kucagına aldı belkıde ondan cesaret buldum tekrar tedavı olmak ıcın asla ıstemıyorm tedavı olmak aynı seylerı yasamak demıstm ama arkadasm hem de en yakın arkadasm kıcagına aldı bebegını bende yasamak ıstıyorum o duyguyu bırde halıl beyde deneyecegım nasıpse olur ınsallah

cok sevındım sızın adınıza ben istanbuldayım 25 subat burda ki ofisinden randevu aldık .Peki hamıle kaldınız mı nasıl gectı surec ilk deneme mı benı bıraz aydınlatabılır mısınız ?
Aaa bende 25 subatta istanbul ofısınden randevu aldım ondan somra da baslıcam inşaAllah

Konu yeni diye yazmak istedim.ilk donasyonum olmadı 2. Ye şu an 24 haftalık hamileyim fakat nadir görülen bir kalp hastalığı ile inanılmaz zor bi dönem geçiriyorum. Gebeliğimi sonlandırmak üzereyim. Donasyon pişmanlıktır heleki h. İbr tekinde yapılan daha fazla pişmalıktır. Ararsınınz 3 gün sonra dönerler asistanından sekreterine kadar ben işimi yaptım gerisini bilmem mantığı çok yanlış ! Yinede siz bilirsiniz

Merhaba Allah bağışlasın ilk denemenizde mi hamile kaldınız

yok hayır ilk 3deneme başka bi merkezdeydi sonra halil beyle tanıştık sagolsun hiç bırakmadı beni hitte 3.denemede oldu ben haşimato hastasıyım engel deyil diyolar drlar ama sanki bi baglantısı var zor oldu ama oldu rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın

Merhaba bayanlar bizde Nisan ayında donasyon düşünüyoruz..Ama aklım çok karışık bir sürü Merkezle görüştüm iyice aklım bulandı..Murat Önal,Hasan Bankeroğlu,Zehra Şekerci,Halil İnrahim Tekin,Elit Hospitaldan Savaş Bey ve Firdevs Uguz..Gel de şimdi karar ver bunların arasından :)

arkadaş halil ibrahim beye gidip olumlu sonuç alanlar varmı? lütfen paylaşırsanız bende gitmeyi düşünüyorumda

Ben bu ay tedavideyim 29 eylülde kıbrıs yolcusuyum,1 ekimde transferi olacak .inşallah olumlu sonuç alırım. Siz ne durumdasınız

Ben bu ay tedavideyim 29 eylülde kıbrıs yolcusuyum,1 ekimde transferi olacak .inşallah olumlu sonuç alırım. Siz ne durumdasınız
Merhaba yollar acıldı mı ben de 12 eylule bılet almıstık 19 eylul trasfer olacaktı ama ıptal oldu tam bıletlerı aldık ertesı gunu 7 gunluk karantına uygulaması geldı o yuzden ıptal oldu tedavımız sız nasıl gıdeceksınz ve karantına kalktımı nasıl olacak merak ettm

Bana 14 eylülde yazdılar bazı şartlar var ama kısıtlamalı olarak şu
Bana 14 eylülde yazdılar başlayabiliriz tedavinize dediler karantina bazı şartlar getirilerek kalktı dediler.30 eylülde orda olacağız uçaktan inince karantina oteline yerlestireceklermis.hastaneye gitmek haricinde dışarı çıkmak yasak zaten.sadece işlemlerimiz için merkeze gidip geleceğiz

Anladm tesekkür ederm bızım kaldı malesef sızde mı halıl beyın merkezın de tedavıye basladınz

Karantına ucretı sızemı aıt olacak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…