Tüp Bebek Merkezleri Doktor Halil İbrahim Tekin / Kıbrıs ta tüp bebek yaptıranlar ?

Biben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2018
69
23
merhabalar
Doktor Halil İbrahim Tekin (kıbrıs) de tüp bebek işlemi yaptıran memnun kalan/kalmayan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba sizde mi kıbrısta tüp bebek yaptırmaya karar verdiniz? Bende Halil İbrahim beyi buldum ancak olumlu yorumlarda var olumsuz olanlarda. Nasıl karar verdiniz? Bana da yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba sizde mi kıbrısta tüp bebek yaptırmaya karar verdiniz? Bende Halil İbrahim beyi buldum ancak olumlu yorumlarda var olumsuz olanlarda. Nasıl karar verdiniz? Bana da yardımcı olabilir misiniz?
Merhabalar ben de henüz netleştiremedim açıkçası, çok araştırdım olumlu yorumları var telefonla asistanıyla görüştüm olabildiğince hızlı dönüş yapıyorlar o açıdan biraz daha sıcak baktım ama. Yine de netleştiremedim
Sizin daha önce denemeniz oldu mu?
Bizim ilk denememiz olacak onun için de araştırıyoruz hala
Süz ön görüşme vs yaptınız mı?

Bizimde ilk denememiz olucak. 2 yıllık evliyiz. Asistanı Gülşen hanım mı? Biz onunla iletişim kurduk. Çeşitli testler istedi, yaptırdım ancak bazılarının sonucu henüz çıkmadı. Çok kararsızım ya uykularım kaçmaya başladı artık. Bi sürü merkez ve bir sürü olumsuz şeyler var.

Olumsuz şeyler düşünme en önemli şey yüksek moral ve inanç enerjiyi yüksek tutmak gerekiyor Bi de öyle şeyler okudum ki yani kaderde kısmette sıkıntı yaşamak varsa zaten nerede yaptırırsan yaptır karşına çıkacak onun için acabalarla kendini yemeye gerek yok
%90biz de netleştirdik gibi zaman ayarlamaya çalışıyoruz sen bizden önce gideceksin sanırım yaz bana da lütfen
bende pco var adetim çok düzensiz zamanı belli değil eşim de işi dolayısıyla her an yanımda değil onun için şu gün diyemiyoruz bi türlü

Mutlaka yazarım çünkü fikir alınması gereken zor bir süreç daha önce yaptıran birileriyle görüşme fırsatın oldu mu?

Mutlaka yazarım çünkü fikir alınması gereken zor bir süreç daha önce yaptıran birileriyle görüşme fırsatın oldu mu?
Çok mutlu olurum
Halil İbrahim Tekin hastası kimse denk gelmedi ya
Her doktor için illaki olumlu da olumsuz da yorumlar oluyor kafan karıştırmamak lazım aslında
Herkes bebek hayaliyle emek para harcıyor olmayınca tabi ki doktor gözümüzde ilk hatalı
Ama herkesin bünyesi yapısı farklı sana uyan işlem bana uymayabiliyor
Allah karşımıza hayırlı sonuçlar alabileceğimiz doktorlar çıkarsın inşallah
Bi de sen hangi şehirdesin gidiş geliş konaklama vs konuştunuz mu? Benim tarih net olmadığı için bu konuları konuşmadık hiç

Ben Hakkari de Ebe olarak çalışıyorum buraya atandım. Gidiş geliş için uçak biletlerine baktık 200 TL civarı izmirden veya İstanbuldan. Hastanenin konaklama için ayarladığı fiyatı sorduğumuzda net rakamı hatırlamıyorum ama günlük 800 TL falan yapıyordu. Kendimiz tekrar araştırıcaz kalacağımız yeri. Henüz benim bir kaç sonucum çıkmadığı için beklemedeyiz. Sizin görüştüğünüz hasta danışmanının ismi neydi? Bir de sanırım doktordan daha çok embriyolog önemli tüp bebek işlemlerinde.

İsmini hatırlayamıyorum Asistanıydı ama. Evet embriyolog da çok önemli doktorun izleyeceği prosedür de. Umarım güzel sonuçlarla dönersin Mutlaka buraya da yaz bizim gibi araştırmaya çalışanlara bilgi olur gerçekten zor bi süreç stresli gergin dönemlerden geçiyoruz, geçmeye de devam edeceğiz ister istemez hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

HIT'i yumurta donasyonu için tercih edersek Türkiye'de anne adayının takiplerini kim yapıyor acaba?

HIT'i yumurta donasyonu için tercih edersek Türkiye'de anne adayının takiplerini kim yapıyor acaba?
Yumurta donasyonuyla alakalı prosedür nasıl bilemiyorum ama tüp bebekte test kontrol vs. Kendi doktorunuzda yaptırıp sonuçları gönderiyorsunuz diye biliyorum

Dünya tüp bebek merkezini denemeyin ben orayı deneyimledim malesef sonuç olumsuz fakat açıklama istediğinizde doktor Berk beyin azarlamasından başka bir şeye ulaşamıyorsunuz

Dünya tüp bebek merkezini denemeyin ben orayı deneyimledim malesef sonuç olumsuz fakat açıklama istediğinizde doktor Berk beyin azarlamasından başka bir şeye ulaşamıyorsunuz
Kıbrısta tüp bebek işlemi mi yaptırdınız? Donasyon mu? Bir de Ne kadar oldu size ortalama maliyeti?
İnsan zaten gergin oluyor bide böylesi olumsuzluklar insanı iyice geriyor

bende dogus tup bebek merkezi ile anlastim.5700 dolar ucak biletleri dahil testleri yaptirdim. ama daha karar vermedim? cok korkuyorum. siz hangi asamadasiniz.

bende dogus tup bebek merkezi ile anlastim.5700 dolar ucak biletleri dahil testleri yaptirdim. ama daha karar vermedim? cok korkuyorum. siz hangi asamadasiniz.
Doktorunuz kim ?
Süreç nasıl devam edecek kaç defa gidip gelmeniz gerekecekmiş?
Biz henüz tarihi netleştiremediğimiz için herhangi bir işleme başlamadık
Ama B Burcuilhami yakın zamanda bailayacak sanırım

Kızlar bende çok kararsız kaldım ama halil beyin merkezine doğru bir düşüncem oluşuyor

Merhaba bende Halil İbrahim beyde tedaviye başladım Gülşen hanım ilgileniyor benimle çok gerginim Halil İbrahim Tekin de donasyon deneyenler yazarsa çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…