- 23 Aralık 2019
- 11
- 0
- 33
Ciddi misinBenimki tamamen hayal kırıklığı oldu. Gülşen hanımla her seferinde sanki zorla ağzından laf alır gibi tavırları vardı. Benim tüm sonuçlarım perşembe günü çıktı, doktor bey İstanbulda olduğu için bana dün dönüş yapıldı. Gülşen hanım bir reçete atmış tedaviye başlıyoruz diye. O tedaviye ne zaman başlanacak hangi ilaç ne zaman kullanılmaya başlanacak hiç bir bilgi vermemiş. Ben yurt dışına çıkıyorum bana ulaşamayabilirsiniz yazmış bir de... Boşu boşuna 1 aydır Gülşen hanımla iletişim halindeyim. Çok moralim bozuldu bu kadar ilgisizlik olamaz. İlgileniyormuş gibi görünüp nasıl ilaçlarla ve tedavi hakkında açıklama yapmaz Ya aklım almıyor gerçekten....
Ne aşamadasınız devam ettiniz mi bıraktınız mı ?Benimki tamamen hayal kırıklığı oldu. Gülşen hanımla her seferinde sanki zorla ağzından laf alır gibi tavırları vardı. Benim tüm sonuçlarım perşembe günü çıktı, doktor bey İstanbulda olduğu için bana dün dönüş yapıldı. Gülşen hanım bir reçete atmış tedaviye başlıyoruz diye. O tedaviye ne zaman başlanacak hangi ilaç ne zaman kullanılmaya başlanacak hiç bir bilgi vermemiş. Ben yurt dışına çıkıyorum bana ulaşamayabilirsiniz yazmış bir de... Boşu boşuna 1 aydır Gülşen hanımla iletişim halindeyim. Çok moralim bozuldu bu kadar ilgisizlik olamaz. İlgileniyormuş gibi görünüp nasıl ilaçlarla ve tedavi hakkında açıklama yapmaz Ya aklım almıyor gerçekten....
BıraktıkNe aşamadasınız devam ettiniz mi bıraktınız mı ?
Ben Halil İbrahim beyde donasyon yaptırdım.su anda transferden sonra 5.günüm benimle de Gülşen hanım ilgilendi ama gayet iyiydi her sorduğum soruya cvp verdi sakın beni hastane çalışanı vs sanmayın asla öyle değilim.normal bi vatandaşım 5000 Euro ödedik ama otel ücreti alınmadı ayrıca hava alanından bizi gelip aldılar otelden de hastaneye tekrar götürüldük.insallah sonucum olumlu çıkarsa da size yazıcam.halil beyde iyi bir doktor ve merkeze gittim gördüm dünyanın her yerinden geliyorlar arkadaşlar eğer düşürseniz buraya gidin derim benim kendi düşüncemCiddi misinben de senden dönüş göremedim sana yazacaktım gittin mi diye yazmışsın şimdi gördüm. Telefonda çok ilgili davranıyorlardı. Orda herhangi bir ödeme sözleşme vs yaptınız mı tedaviye başlamayla alakalı? Böyle olabileceğini hiç düşünmemiştim şimdi nasıl devam ediyorsunuz neye karar verdiniz?
merhaba cnm ben denedim şu anda 4yaşına yeni girmiş bi kızım var rabbim bagışlasın herkesinkini benimkinide öncelikle halil beyi iyi tanırım ilk başlarda bende buradan okudugum zamanlar soguk deniyordu evet aslında soguk demiyelim biraz fazla ciddi bi dr ,arkadaşlar bizim için önemli olan drun işinde uzman olması tabiki emriyologlarının iyi olması çok şükür hitinde ekibi güzel rabbim kısmet ederse tekrar deniycez sormak istedikleriniz olursa seve seve cvplarım allah emanet olun..Merhaba bende Halil İbrahim beyde tedaviye başladım Gülşen hanım ilgileniyor benimle çok gerginim Halil İbrahim Tekin de donasyon deneyenler yazarsa çok sevinirim.
Evetmerhabalar sanırım şuan burada ki arkadaşlar karar verme aşamasın da tıpkı benim gibi destek olalım kızlar birbirimize olumlu yada olumsuz
merhaba gıttınız mı acaba kıbrısa ?Bu konuda benı de bılgılendırırmisiniz bende düşünüyorum ve kararsızımKızlar bende çok kararsız kaldım ama halil beyin merkezine doğru bir düşüncem oluşuyor
Merhaba halil beyin merkezine gittik ve çok memnun kaldık diyebilirimmerhaba gıttınız mı acaba kıbrısa ?Bu konuda benı de bılgılendırırmisiniz bende düşünüyorum ve kararsızım
cok sevındım sızın adınıza ben istanbuldayım 25 subat burda ki ofisinden randevu aldık .Peki hamıle kaldınız mı nasıl gectı surec ilk deneme mı benı bıraz aydınlatabılır mısınız ?Merhaba halil beyin merkezine gittik ve çok memnun kaldık diyebilirim
İlk denememiz daha 5 gün oldu transferimiz olalı süreç baya iyi geçti hemşireler ve hasta bakıcılar iyi ilgilendilercok sevındım sızın adınıza ben istanbuldayım 25 subat burda ki ofisinden randevu aldık .Peki hamıle kaldınız mı nasıl gectı surec ilk deneme mı benı bıraz aydınlatabılır mısınız ?
cok sevındım sızın adınıza ben istanbuldayım 25 subat burda ki ofisinden randevu aldık .Peki hamıle kaldınız mı nasıl gectı surec ilk deneme mı benı bıraz aydınlatabılır mısınız ?
Memnunmusunuz? Bende halil ibrahim beyin istanbuldaki merkezine gitmeyi dusunuyrm. Yanlis gulsen hmm bana cok ilgisi gibi hissettiriyr. Sizin dusuncenizi alabilirmiyimMerhaba bende Halil İbrahim beyde tedaviye başladım Gülşen hanım ilgileniyor benimle çok gerginim Halil İbrahim Tekin de donasyon deneyenler yazarsa çok sevinirim.
merhaba cnm ben denedim şu anda 4yaşına yeni girmiş bi kızım var rabbim bagışlasın herkesinkini benimkinide öncelikle halil beyi iyi tanırım ilk başlarda bende buradan okudugum zamanlar soguk deniyordu evet aslında soguk demiyelim biraz fazla ciddi bi dr ,arkadaşlar bizim için önemli olan drun işinde uzman olması tabiki emriyologlarının iyi olması çok şükür hitinde ekibi güzel rabbim kısmet ederse tekrar deniycez sormak istedikleriniz olursa seve seve cvplarım allah emanet olun..