doktor fotoğrafıma shop mu yapmış acaba

gistihe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2023
1
0
21
bir buçuk ay önce burun ameliyatı oldum. eski burum önden genişti. doktora defalarca sizden en büyük isteğim önden daraltmanız çok rahatsız oluyorum dedim. bant çıktıktan sonra şok geçirdim eski burnumdan daha genişti resmen. şuan ödem biraz indi ama hala çok geniş geliyor. ameliyat sonrası fotoğrafta minicik görünüyor shop olduğunu düşünmeye başladım artık
44A5CD7C-8E55-4BCF-99E3-59B592CD9364.jpeg

Eklentiler

• 5A67235A-AA8A-40FC-AD20-CC92A3AB0E92.jpeg
    5A67235A-AA8A-40FC-AD20-CC92A3AB0E92.jpeg
    100,4 KB · Görüntüleme: 345
  • EEAB59D2-F535-4723-96B0-63D467A2F983.jpeg
    EEAB59D2-F535-4723-96B0-63D467A2F983.jpeg
    148,2 KB · Görüntüleme: 340
bir buçuk ay önce burun ameliyatı oldum. eski burum önden genişti. doktora defalarca sizden en büyük isteğim önden daraltmanız çok rahatsız oluyorum dedim. bant çıktıktan sonra şok geçirdim eski burnumdan daha genişti resmen. şuan ödem biraz indi ama hala çok geniş geliyor. ameliyat sonrası fotoğrafta minicik görünüyor shop olduğunu düşünmeye başladım artık Eki Görüntüle 3300268
Kız ne güzel.olmus doğal.iner daha küçülür. Acele etme çok güzel

Aynı durumu yaşıyoruz.Ama doktor ve etrafımda ameliyat olanlar genişliğin ödemden olduğunu söylüyor bu yüzden takmıyorum artık .

bir buçuk ay önce burun ameliyatı oldum. eski burum önden genişti. doktora defalarca sizden en büyük isteğim önden daraltmanız çok rahatsız oluyorum dedim. bant çıktıktan sonra şok geçirdim eski burnumdan daha genişti resmen. şuan ödem biraz indi ama hala çok geniş geliyor. ameliyat sonrası fotoğrafta minicik görünüyor shop olduğunu düşünmeye başladım artık bend
bir buçuk ay önce burun ameliyatı oldum. eski burum önden genişti. doktora defalarca sizden en büyük isteğim önden daraltmanız çok rahatsız oluyorum dedim. bant çıktıktan sonra şok geçirdim eski burnumdan daha genişti resmen. şuan ödem biraz indi ama hala çok geniş geliyor. ameliyat sonrası fotoğrafta minicik görünüyor shop olduğunu düşünmeye başladım artık Eki Görüntüle 3300268
Bende de kalin burun vardi ayni sekilde daraltmak icin ameliyat oldum . Fakat benimki cok daha kalindi suan birbucuk ay oldu hala kalin duruyor

Canim bence ameliyat masası haliyle çok farklı ya düştü ya da Dr böyle yaptı. Burun genel olarak kötü değil ama ilk yapılmış haliyle de aynı değil. Dr la görüş bence o kadar para vermissindir sonucta.

X