- 20 Temmuz 2007
- 2.318
- 397
- 38
-
- Konu Sahibi xx_pitircik_xx
ben ara öğün yapıyorum o yüzden çok yemiyorum heralde.ama çok kaçırdığım dönem 1 ayda 2 kilo aldım hemen farkediyo tartıda.frenledm bende.su 2 lt içiyorum ben günlük.ama geçen gün cips çekti canım ki normal zamanda da yiyen biri değilim öyle birden çekti.zararlı diye bi iki alır nefsimi köreltirim dedim ,bi baktım paket bitmişarada kaçıyo napalım canım bebek istiyo :) ama ikimizinde dert etcek bi durumu yok canım bende kendimi bildim bileli 50-51 kiloyum hep hiç üstüne çıkmadım o yüzden rahatım çabuk veririrz doğumdan sonra.
32. hafta 8 kilo süper bence hiç üzülme mutlu ol.ben 18. haftadayım 6 kilo aldım senin yarı haftan nerdeyse senin kadar aldım.ama ben takmıyorum bebişim büyüsünde sağlıklı olsunda başka hiçbişey istemiyorum8 kilo aldim ben de
Ama baslangic kilosu da onemli ben zaten 70 le basladim. Kilolu baslayanlarin az almasi lazim diye biliyorum.32. hafta 8 kilo süper bence hiç üzülme mutlu ol.ben 18. haftadayım 6 kilo aldım senin yarı haftan nerdeyse senin kadar aldım.ama ben takmıyorum bebişim büyüsünde sağlıklı olsunda başka hiçbişey istemiyorum
hiç takma kafana başlangıç kilonda çok değil aldığın kiloda.bebişe gitmiştir hem sen öyle düşün keyfini çıkarAma baslangic kilosu da onemli ben zaten 70 le basladim. Kilolu baslayanlarin az almasi lazim diye biliyorum.
34. haftadayım 3,7 kılo aldım ama son haftalar bıraz daha hızlı alınıyor bebekte kılo aldıgı ıcın ve sanırım annedekı kan oranıda yukselıyormus
valla ozel bı caba harcamadım canım hamıle kalmadan once zaten saglıklı beslenerek kılo vermeye calısıyordum zaten ve 25 kılo vermıstım zaten hamılelıgımın ılk zamanları bulantılı gectı oldukca sonrasındada onceden nasıl beslenıyorsam o sekılde beslendım ıkı kısılık yemedım yemek saatlerıme dıkkat etttım ama su 30 haftadan berı tatlıya acayıp duslestım ve yeme saatlerıme dıkkat etmeden yemege basladım ve kılo almaya basladım :)seni tebrik etmek istiyorum müsadenle :):) süper valla nasıl başardın ya
ilaç kullanıyor musunBen 50 kilo ile hamile kaldım şu an 63-64 kiloyum hamur işi tatlı tüketmiyorum sabah kahvaltıda yediğim iki dilim ekmek ama kilo nereden geliyor anlamıyorum bende Kabızlık sorunu yasıyorum şu aylarda sanırım o da etkiliyor umarımvefirim bu kiloları
daha neler geçenlerde sağlık ocağından brosur almıştım gebelikte 10-14 kilo alimi normalmis 14 üzeri iyi değilmiş içini ferah tut kilon gayet normal48 le hamile kaldım şu an 58 kiloyum az önce doktordan geldim çok kızdı dikkat etmiyorsun dedi fazla kilo almışsın bundan sonra sadece ayda 1 kilo alman lazım dedi ben dikkat etmeme rağmen yinede kilo alıyorum cevizi çok tüketiyorum hergün bir avuç o kilo yapar mı acaba ayyy moralim çok bozuldu stresten iştahım bile kapandı((Bu arada boyun 1 58 Sizde durumlar nasıl bayanlar birbirimize yardımcı olalım nasıl beslenmeli neler yapmalıyız sağlıklı gebelik için herkes fikirlerini söylerse birbirimize yardımcı olabiliriz...
evet vitamin ilacı ve omega 3 kullanıyorum sadece kan ilacı almıyorum aşırı yemekte yemiyorum birde yesem durumum ne olacak merak ediyorum :)i
ilaç kullanıyor musun
ben de o dediklerini tüketmiyorum ama vitamin kan ilaçları çok kilo yapıyor
O İKİSİ ÇOK KİLO YAPIYORevet vitamin ilacı ve omega 3 kullanıyorum sadece kan ilacı almıyorum aşırı yemekte yemiyorum birde yesem durumum ne olacak merak ediyorum :)