Doktor Bülent Tıraş hocada tedavi olanlar gelin konuşalım hadi hangi aşamdasanız

Ben yıllarımı bu yolda harcadım.
Lütfen iyice araştırmadan doktor seçme, ilk görüşmeler ücretsiz. Gidin üşenmeyin doktoru tanıyın araştırın iyice.
Mesela Bahçeci tüp bebek doktoru Cem Celik vardır. İnstagram da su kadar pozitif bu kadar pozitif imkansız o kadar pozitif. Kolay hasta seçiyorlar zorlu hasta almiyorlar.
Benim önce ameliyatim yapilmasi gerekiyordu. Zorlu bi operasyon bana dedi ki senin ameliyatını yapamam.
Bu da en iyi doktorları.
Sinir etmişti beni senin cocugun olmaza getirmisti lafi.
Ameliyat oldum 2 cocugum oldu dogal yolla…

Ben bir doktora kefil olurum oda önce insanlığına kefilim. Op dr Emre Karatekelioglu 10 numara insan, mesleğini asla insanı maddi sömürü olarak kullanmayan, ve hastasını asla tedavi uzatarak yormaz.
Gidin birde Emre beyle konuşun.

Burada ben o bu yazıyor diye karar vermeyin. Gidin, araştırın, tanıyın karar verin.
Çok doğru kesinlikle gidip yüz yüze de görüşmek gerekiyor yiğit Çakıroğlu benim doktorum çok naif ve insani tarafı gerçekten çok iyi kendinizi iyi hissettiğiniz doktorla devam etmek çok önemli tabi alanında iyi olması da önemli ,burada belki fikir edinmek için araştırılabilir.

Çok doğru kesinlikle gidip yüz yüze de görüşmek gerekiyor yiğit Çakıroğlu benim doktorum çok naif ve insani tarafı gerçekten çok iyi kendinizi iyi hissettiğiniz doktorla devam etmek çok önemli tabi alanında iyi olması da önemli ,burada belki fikir edinmek için araştırılabilir.
Aynen araştır git konuş insanlığına bak, önce gülüp tedavi başladığında suratsız ya da cabuk cabuk davranan hekimler var. Burada herkes tecrübesini cevresindekilerin yaşadıklarını yalansız yazıyor.
İstanbulda gitmedigim doktor kalmadı zamanında, biraz mantıksız insan olsam %80ni travma oluştururdu.
Yanlız devamlı çatal yat genatal bölgeni aç bende travma oldu. Yıllarca sürdü , birde üzerine ameliyatlar.

Kadiri Mutlak bu yolla mücadele eden herkesin kucağını hayırlı evlatlarla doldursun.

Aynen araştır git konuş insanlığına bak, önce gülüp tedavi başladığında suratsız ya da cabuk cabuk davranan hekimler var. Burada herkes tecrübesini cevresindekilerin yaşadıklarını yalansız yazıyor.
İstanbulda gitmedigim doktor kalmadı zamanında, biraz mantıksız insan olsam %80ni travma oluştururdu.
Yanlız devamlı çatal yat genatal bölgeni aç bende travma oldu. Yıllarca sürdü , birde üzerine ameliyatlar.

Kadiri Mutlak bu yolla mücadele eden herkesin kucağını hayırlı evlatlarla doldursun.
🥹hiç kolay süreçler değil herkes bir taraftan özel hayatlarıyla bir taraftan hastane doktor hemşire psikolojisi ile yürütmeye çalışıyor bu süreçleri .amin inşallah Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Amh 0.03 benim en fazla 1 yada 2 yumurta görünüyor ultrasonda tabi yaş(40) faktörü de var kalite sıkıntısı da vardır diye düşünüyorum 8. Ayda hala doğal yolla olmadığını görünce tüp bebeğe başladık .
Bende 34 yaşında doğal yolla olmadı 1 sene başladım buda 3 cu transferım bende eşimde morfolojı 0

🥹hiç kolay süreçler değil herkes bir taraftan özel hayatlarıyla bir taraftan hastane doktor hemşire psikolojisi ile yürütmeye çalışıyor bu süreçleri .amin inşallah Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Umarım bu denemeniz son olur❤️
Pozitif haberlerini bekliyorum..

Siz tedaviye 2025 yılında mı başladınız bide İlaçlara ne kadar ödediniz acaba vitaminlerle beraber ?
2025 Şubat ayında bu ücreti ödedim , iğnelere 36 bin ödedim 7 gün kullandım ,vitaminler 7 bin i buluyor hepsi bittikçe alıyorum yine bir vitaminin içinde 30 kapsül oluyor .

2025 Şubat ayında bu ücreti ödedim , iğnelere 36 bin ödedim 7 gün kullandım ,vitaminler 7 bin i buluyor hepsi bittikçe alıyorum yine bir vitaminin içinde 30 kapsül oluyor .
Aa iğnelerin fiyatı iyi tutmuş sizde. Acıbademe giden bir arkadaşım vardı aralık ayında yumurta büyütme iğnelerine 80bin ödemişti pcostu. Bizde bu ay gideceğiz kısmetse. Bize de hemşirenin söylediği 70-80 civarı vitaminler olmadan 🙄

Aa iğnelerin fiyatı iyi tutmuş sizde. Acıbademe giden bir arkadaşım vardı aralık ayında yumurta büyütme iğnelerine 80bin ödemişti pcostu. Bizde bu ay gideceğiz kısmetse. Bize de hemşirenin söylediği 70-80 civarı vitaminler olmadan 🙄
Ben adetin 2. Günü kontrole gittiğimde 8,9 ve 12 mm folükül görünmüştü yani büyüklüğü biraz fazlaydı o yüzden de az iğne kullandım

Ben adetin 2. Günü kontrole gittiğimde 8,9 ve 12 mm folükül görünmüştü yani büyüklüğü biraz fazlaydı o yüzden de az iğne kullandım
Bu arada sadece 1 tane toplanabildi ,bende ilaçları dediğiniz tutarlarda tahmin etmiştim

İlaçları hastaneden mi aldınız yoksa civardaki eczanelerden bulabildiniz mi. Kimisi hiçbir yerde bulamıyoruz mecbur hastaneden alıyoruz diyorlar. Kimisi çevredeki eczanelerde var diyor

İlaçları hastaneden mi aldınız yoksa civardaki eczanelerden bulabildiniz mi. Kimisi hiçbir yerde bulamıyoruz mecbur hastaneden alıyoruz diyorlar. Kimisi çevredeki eczanelerde var diyo
Ben İstanbul dışında olduğum için bulunduğum ilden temin ettim ,bulmak zor olmadı fakat çatlatma iğnesi ovitrelle saatli bir iğne o şuan piyasada yok diyor eczaneler firma cevap vermiyor vs durumlar yaşadım onu Şansa bulmuştum .

Ben İstanbul dışında olduğum için bulunduğum ilden temin ettim ,bulmak zor olmadı fakat çatlatma iğnesi ovitrelle saatli bir iğne o şuan piyasada yok diyor eczaneler firma cevap vermiyor vs durumlar yaşadım onu Şansa bulmuştum .
Bir de size bir şey soracağım. Bizde il dışından geleceğiz İstanbula. Acaba orda kalabileceğimiz anlaşmalı bir yerleri varmı hastanenin. Veya sizin bildiğiniz yakın yerler.

Back
X