- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dupalac şurubu 3 sise bitirdik günde 3 kasık, ben bir kapak içince gün boyu çıkamıyorum tuvalettenOğlum 6 yaşında hala kabız. Bebekliğinden beri ben de dediğiniz herseyi uyguladım. Buna rağmen çocuğunu kı ranırken görmek mahvediyor insanı. En son doktor bağırsakları tembel ömür boyu bu sorunu yaşayacak. Dikkat et popo çatlağı,bağırsaklarda çatlak olmasın demişti. Duphalacı düzenli kullan ve gerekince malesef lavman....
Mamayı günde 1 kereye düşürdük,yatmadan istiyor kendisi mamayı kestigim dönemde oldu yine çözüm yokDevam sütü de dahil her türlü paketli gıdayı kesip denediniz mi?
Rezene çayı, bol su, zeytinyağı, sıcak (kaynar değil) hakiki ballı su kakayı yumuşatıyor.
Bir de bol hareket. Evde oturarak oyun değil de yürüyüş, koşma gibi hareketler.
İnşallah şifa bulur minik.
Ne yazıkki 3 ay emdi sayılmaz sağarak verdim , mememi almadı bir türlü. Rota aşısı yaptırdım, ev yapımı değilde marka vermek doğrumu kefirdanem kefiri veriyorum organik olduğuna inandığım bir markaDupalac lavman fitil vermeniz uzun vadede kabızlım problemini artırır ev yapımı kefiri düzenli kullanmanızı öneririm bende sürekli kabızdım hazır gıdaları keserek ve ev yapımı yoğurt ve kefirle çözdüm birde şuan emiyormu yoksa tamamen bitti mi ilk altı ay sadece anne sütü alması bağırsakların yapısı için çok önemli birde rota virüsü aşısı yaptırdınız mı
Kadir Tugcu'ya sordunuz mu?Mamayı günde 1 kereye düşürdük,yatmadan istiyor kendisi mamayı kestigim dönemde oldu yine çözüm yok
Bir anne KK da paylaşmış.Dupalac şurubu 3 sise bitirdik günde 3 kasık, ben bir kapak içince gün boyu çıkamıyorum tuvaletten
Bi makalede okumuştum rotanın kabızlık yaptığını ben birinden almıştım kefir mayasını kendim yaptım paketli gıdalara çok güvenesim gelmiyor ama kefirdanemi duymuştum bi grupta öyle mayalayanlarda vardıNe yazıkki 3 ay emdi sayılmaz sağarak verdim , mememi almadı bir türlü. Rota aşısı yaptırdım, ev yapımı değilde marka vermek doğrumu kefirdanem kefiri veriyorum organik olduğuna inandığım bir marka
Günde 4 kere nerdeyse dolu 4 kapak kullanıyorduk biz. Ve bir yıla yakın kullandık. Sonra biraz daha iyiydiDupalac şurubu 3 sise bitirdik günde 3 kasık, ben bir kapak içince gün boyu çıkamıyorum tuvaletten