Sevgili
@Mune Bir müddet konumu taşımazsanız çok sevinirim , doğru yere açtığımdan emin değilim..
Sevgili kk ailesi öncelikle herkese huzurlu sağlıklı mutlu bir hayat diliyorum.
Benim 17 aylık bir kızım var allah bağışlasın evlatlarımızı, dileyen isteyen herkese nasip olsun inşallah..
Benim kızım 3 ay kadar emdi sonrasında mama ile devam ettik ,6 . Ayından sonrada kuralına göre ek gıdaya geçtik. Yaşına girince de devam sütüne devam ettik ,gece yatmadan ,sabah 5,6 civarı uyandığında. Şuan 17 aylık sadece gece uyumadan önce veriyorum .
Problem olan kısma geliyorum , kabız, kabız oğlu kabız..
-Pirinç, makarna,ekmek,muhallebi ,patates , muz,süt, vs vs , kabız yapabilecek ne varsa herşeyi tamamen kestik yada minimuma indirdik .
Öte yandan kabızlığa çözüm olabilecek
-Gün kurusu,incir ,hurma,komposto,doğal meyve suyu,bol sıvı,kefir,ayran,yoğurt,probiyotik takviyesi,sebze yemekleri ,karnibahar ,brokoli ,kabak ıspanak ve akla gelebilecek her türlü sebze çorba
-Dupalac surup,fitil,lavman
Özetle akla gelebilecek herşeyi denedim . Yok kabız hala kabız, akşam ve sabah lavman yaptım inleye inleye ağladı ağlamaktan helak oldum , ciğerim sökülüyor doğru olan herşeyi yaptım mı, yapmadigim ne var ?? Doktora gidiyorum verilmesi gerekenler,verilmemesi gerekenleri sayıyor tamamda biliyorum zaten ?
Lütfen doktor arkadaşlar ,aynı sorunu yaşayan tecrübeli anneler bana bir şeyler önerin doktorsa doktor , yiyecekse yiyecek , atladigim birseymi var ,çok üzgünüm hala ağlıyorum gözleri kıpkırmızı oldu annee dedikçe ben eriyorum . Çok değerli yorumlarınızı bekliyorum
( Kızım kopyala yapıştır derecede bana benziyor , ah be çocuk tipin çekti bağırsakların neden çekti?? Bende böyleymişim annem kafamı bacak arasına kıstırıp makat bölgeme yardım ederek yaptirirmis 3,4 yaslarindayken bile )