Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa ne sacma bise ahmet hocayi uzun zamandir instdan takip ediom herkes cok övüo suan şoka girdim evt dogal tedavi verdigini kendide soluo ama o ne ole gizemli siyah poşet falan bide bi ton para aliolar yazik degilmi yaa..Ben 1.5 sene önce gittim. Muayene ücreti 900₺ idi ozaman onun harici smear testi vs aldı toplamda 5000₺ ödedik diye hatırlıyorum. Doğal tedavi veriyorum size dedi bir numara verdi bunu arayın ilacı alın dedi biz eczacı sandık fakat bir ağaç altında şapkalı (kendini gizlemiş ) bir adam geldi elinde siyah poşeti bize verip 4000₺ aldı ne siz beni gördünüz ne ben sizi dedi numarasını sildirdi. Sanki yasa dışı bir şey almışız gibi hissettim sonuç hüsran ..
Bide tedavi olarak ne verdi. Yani ne yediniz ne ictiniz ne vardi o posetteBen 1.5 sene önce gittim. Muayene ücreti 900₺ idi ozaman onun harici smear testi vs aldı toplamda 5000₺ ödedik diye hatırlıyorum. Doğal tedavi veriyorum size dedi bir numara verdi bunu arayın ilacı alın dedi biz eczacı sandık fakat bir ağaç altında şapkalı (kendini gizlemiş ) bir adam geldi elinde siyah poşeti bize verip 4000₺ aldı ne siz beni gördünüz ne ben sizi dedi numarasını sildirdi. Sanki yasa dışı bir şey almışız gibi hissettim sonuç hüsran ..
Kuvvet macunu verdi aktarda 150₺ idi aynısı birde beslenme tablosu verdi akşam 18:00 sonrası yemek yemen yasak dedi günde 1 dilim ekmek dedi doktora dedim ben açlıktan ölebilirimBide tedavi olarak ne verdi. Yani ne yediniz ne ictiniz ne vardi o posette
Ben onu duydum da Halil Korkut Daglar hocaya gittimArkadaşlar merhabalar mersin medikal parkta Doktor Ahmet yıldızbakana giden var mı muayene ücreti ne kadar ilgi alakası nasıl yardımcı olur musunuz
2100 geçen hafta arkadaşım gittiArkadaşlar merhabalar mersin medikal parkta Doktor Ahmet yıldızbakana giden var mı muayene ücreti ne kadar ilgi alakası nasıl yardımcı olur musunuz
Sadce muayene ucretimi 2100 ? Yok artik yaaa2
2100 geçen hafta arkadaşım gitti
Evet öyle dedi cok pahalı o adam şehir hastanesinde ilgili doktorlar varSadce muayene ucretimi 2100 ? Yok artik yaaa
Macun vermiş mi acaba2
2100 geçen hafta arkadaşım gitti
Klomen filan kullndırmıştı her haldeMacun vermiş mi acaba
Bugün gittim bahsettiğin adamdan ilacı da aldım ama gizlenmeyi bırakmış galiba gizli gizli gelmedi yanımıza ondan aldığım ilaçları da araştırdım sıkıntılı görünmüyor bakalım bende merak ediyorum sonuçları siz o zaman 4000 vermişsiniz bide bugün 4000 verdik üstelik doktorun muayene ücreti 2000 olmuşBen 1.5 sene önce gittim. Muayene ücreti 900₺ idi ozaman onun harici smear testi vs aldı toplamda 5000₺ ödedik diye hatırlıyorum. Doğal tedavi veriyorum size dedi bir numara verdi bunu arayın ilacı alın dedi biz eczacı sandık fakat bir ağaç altında şapkalı (kendini gizlemiş ) bir adam geldi elinde siyah poşeti bize verip 4000₺ aldı ne siz beni gördünüz ne ben sizi dedi numarasını sildirdi. Sanki yasa dışı bir şey almışız gibi hissettim sonuç hüsran ..
Kız bana bir dilim ekmek bile yok dedi sen yine iyisinnnn macun vermedi banaKuvvet macunu verdi aktarda 150₺ idi aynısı birde beslenme tablosu verdi akşam 18:00 sonrası yemek yemen yasak dedi günde 1 dilim ekmek dedi doktora dedim ben açlıktan ölebilirim
Merhaba bende çok merak ediyorum giymeyi düşünüyorum ama verdiği doğal ilaçlar nedir tam olarakBugün gittim bahsettiğin adamdan ilacı da aldım ama gizlenmeyi bırakmış galiba gizli gizli gelmedi yanımıza ondan aldığım ilaçları da araştırdım sıkıntılı görünmüyor bakalım bende merak ediyorum sonuçları siz o zaman 4000 vermişsiniz bide bugün 4000 verdik üstelik doktorun muayene ücreti 2000 olmuş
Ben online randevuya baktım muayene ücreti 2100₺ yaziyorSadce muayene ucretimi 2100 ? Yok artik yaaa
Merhabalar gebe kaldınız mı acaba Ahmet hoca sayesindeBugün gittim bahsettiğin adamdan ilacı da aldım ama gizlenmeyi bırakmış galiba gizli gizli gelmedi yanımıza ondan aldığım ilaçları da araştırdım sıkıntılı görünmüyor bakalım bende merak ediyorum sonuçları siz o zaman 4000 vermişsiniz bide bugün 4000 verdik üstelik doktorun muayene ücreti 2000 olmuş