Doktor 43 yaşındasın %5 şansın var dedi

Bazen doktorlar gerçekçi olmak adına acımasız olabiliyorlar.Beni de halkalı Acıbadem de nadiye hanım çok üzdü yumurta sayın az pek umutlu olma benzeri şeyler söyledi.Sonra Maslakta yiğit hoca ile çok soft ve başarılı bir süreç geçirdik.Eğer İstanbul’a gelme şansınız varsa Maslak Acıbadem Prof Yiğit Çakıroğlu ile görüşün

Şu anda hamleyim çok şükür. Ben Halil İbrahim tekinde pozitifi buldum hayırlı olsun sizin de iyi bir doktor bulmanıza sevindim

43 yaşında kuzenm kendi kendine hamile kaldı. Yengem 40 yaşında doğurdu.. acil doktor değiştir vakit kaybedip karalar bağlama süreç uzun olablir ben mayıstan beri transfer olamadımmmm yaşım 31 hızlandır doktor değişm sürecini

Bende benzer şeyler yazmaya geldim. Çok çok yakından tanıdığım bir kişi 45 yaşında kendiliğinden bebeğini kucağına aldı ne bir tedavi ne bişey oldu. Nasipte varsa olcak sakın moralinizi bozmayın. S sudeenazz

Bana da doktorlar bunu Cok dedi . 43 yasimda önce bir düsük yasadim, bir kac ay sonra tekrar naturel hamile kaldim, kizim su anda 8.5 aylik kocanizin degerleri iyiyse sansiniz yuzde bes falan degil daha fazla

Neden olamadınız ?
Ben dondurulmuş olacağım haziranda toplandı 6. Gün donduruldu sonra 2 regl bekledik estrofem başladık transfer öncesinde doktorum hsg filmi ve rahim usg de bişeyden şüphelendi içi rahat etmedi histeroskopi yapıcam bakıcam dedi meğer solucan gibi sağ solda rahmde polip varmş 10 gün önce onu aldı şimdide onun iyleşmesini bekliyoruz böylece 4 aydır transfer olmamış oldum. Hsg sonuc raporum temiz bu arada filmden gördü polibi

Geçmiş olsun

Bende 41 yaşındayım ve hiç bir sebep olmamasına rağmen benimde olmadı 10 kez tüp bebek denedim 3 kez dış gebelik tüp bebek yaptırdım o bile dış gebelik oldu ümidinizi kaybetmeyin ayrıca hiç bir Dr histeroskopi yapmadan emin konuşmaz bu Dr u değiştirin 18 sene içinde bir çok Dr a gittik en sonunda bana uygun olanı beni anlayanı benim için her türlü tedaviyi bana sunan Dr u buldum ve onda devam ettim ha olmadı o ayrı konu ama beni hormonlarımı en iyi tanıyan ve care arayan bu Dr um oldu en sonunda beni Kıbrısa bile gönderdi ve orda hamile kaldım bu yaz başı ilk kez pozitifi gördüm ama düşük yaptım herşey nasip ben bu sayfaya sayısız yorum yapan biri olarak sizin de yazınızı okudum yorum yapmak istedim bir Dr öncelikle tüm hormon testlerini yapar hemen arkasından rahim filmi çeker eşin tahlillerini ister değerlendirip ona göre tedaviyi planlar siz doğru Dr u bulun bence Kıbrısa gittiğimde ben orda gördüm ki yaşın hiç bir önemi yok çünkü bizden büyükler bile oraya gelmişti orda ümidim bir kez daha oldu nasip ya ben ona inanıyorum Allah bizde bir evlat görecekse onu mutlaka veriyor nasibimiz de yoksa eğer imtehan ediyor.. Rabbimize sığınalım ve şükredelim sağlıklı olduğumuz için

Sizin amh yuksekmis zaten ama buna rağmen neden az yumurta bulundu ki
Evet amh gayet güzel maşallah demekki doğru dozda ilaç verilmemiş yumurta büyütmek çatlatmak için bu değerde 15 üzeri rahat yumurta çıkar benim 0.8 benden bile en son 9 yumurta alınmıştı

Şu anda hamleyim çok şükür. Ben Halil İbrahim tekinde pozitifi buldum hayırlı olsun sizin de iyi bir doktor bulmanıza sevindim
Hayırlı olsun donosyonu mu denediniz Halil beyde herkes kıbrısta onu dedi ama bende başka Dr a gittim orda hamile kaldım fakat düşük yaptım sağlıcakla kucağınıza alın sevgiler

Hayırlı olsun donosyonu mu denediniz Halil beyde herkes kıbrısta onu dedi ama bende başka Dr a gittim orda hamile kaldım fakat düşük yaptım sağlıcakla kucağınıza alın sevgiler
Benimki kendi yumurtam donasyon deneyenler de başarılı oluyor diye duydum

40 yasindayim amh 0.43, doktor şansin %10 dedi. Sürekli deneyeceksin başka yapacagin birsey yok dedi. Prp yaptirdim, yumurta kalitesini arttirici ilaclar kullandim. İlk denememde tuttu benimki. Moral bozmamak gerek. Moral veren doktor yerine işinde başarili doktor aramak gerekir bence. Moraliniz herseye bozuluyor bu surecte zaten. Durumu kabullenip hemen ise koyulmak gerek. Bol şans.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…