Doktor 43 yaşındasın %5 şansın var dedi

Nasıl yani amh kaçtı neler kullandınız okadar yumurta toplandıkaçtan kaça cikti hangi hastane

Nasıl yani amh kaçtı neler kullandınız okadar yumurta toplandıkaçtan kaça cikti hangi hastane
Amh 3.69 du en son.Acıbadem Maslak hastanesinde Prof yiğit Çakıroğlu doktorum,benim düşüklerim olduğu için genetik tanılı tüp bebek yaptık,ancak 5. Güne gelen iyi kalite embriyolarımdan sağlıklı gelen olmadı.Ekim sonu tekrar başlıyoruz kısmetse

Sizin amh yuksekmis zaten ama buna rağmen neden az yumurta bulundu ki

Sizin amh yuksekmis zaten ama buna rağmen neden az yumurta bulundu ki
17 yumurta çok iyi bir sayıydı aslında ama pgt sonucu olumsuz geldi.Genetik testlerimiz yapıldı,rahim filmi çekildi bir sorun yok.3tane de spontane hamileliğim var düşükle sonuçlandı

17 yumurta çok iyi bir sayıydı aslında ama pgt sonucu olumsuz geldi.Genetik testlerimiz yapıldı,rahim filmi çekildi bir sorun yok.3tane de spontane hamileliğim var düşükle sonuçlandı
Anladım maşallah cok iyi yumurtaniz var.kendiliginden gebelik oluşuyorsa yine oluşur önemli olan neden devam etmediğini bulmak sanırım.pgt nedir onu bilmiyorum

Anladım maşallah cok iyi yumurtaniz var.kendiliginden gebelik oluşuyorsa yine oluşur önemli olan neden devam etmediğini bulmak sanırım.pgt nedir onu bilmiyorum
Pgt(genetik tanılı tüp bebek)embriyo oluştuktan sonra dondurup, biyopsi alarak genetik yapısını,kromozom sayısını kontrol ediyorlar.Düşüklerden dolayı yapılmalı dedi gittiğim tüm doktorlar,devam etmeme sebebini sağlıksız embriyo olarak düşdü yiğit hoca.Tekrar deneyeceğiz bakalım inş normal embriyo gelir bu defa İsteyen herkese hayırlısı ile nasip olur inşallah

Canım nerde yaşıyorsun.eyer İstanbul'da yaşıyorsan sana bı doktor ismi vericem.ona gidersin

Amin amin rabbim dizinde kucaginizi tez zamanda saglicakla doldursun inşallah.bende yumurta büyütüyorum şuan iğneler kullanıyorum iki adet yumurta görüldü muayenede inşallah her şey yolunda giderse iki embriyo oluştuğu anda transfer olacağım

İnşallah sağlıkla hayırlısı ile transfer olup ikizlerinizi kucağınıza alın

Ne berbat bi doktor bu ya, öyle şey mi olur, tek bi folikülden bile bebek doğuyor. Senin 6-7 varmış. Benim değerlerim sana çok yakın. Amh benim daha bile düşüktü. Evet 3 opu iki transfer ama oldu. Tek denemede de olur. Ama sakın bu doktorla yapma. Git doğru düzgün başarılı anlayışlı bi doktora. Kimdi ki bu?

Canım nerde yaşıyorsun.eyer İstanbul'da yaşıyorsan sana bı doktor ismi vericem.ona gidersin
İstanbul ve Ankara da yaşıyorum İstanbul da çalışıyorum hafta sonu eşimin yanına Ankara ya gidiyorum sevinirim kimi önerirsiniz? 2 gündür her yeri arıyorum fiyat ve fikir alıyorum

İstanbul ve Ankara da yaşıyorum İstanbul da çalışıyorum hafta sonu eşimin yanına Ankara ya gidiyorum sevinirim kimi önerirsiniz? 2 gündür her yeri arıyorum fiyat ve fikir alıyorum
Canın ünraniyede Saime şirin diye bı doktor.tepe tıp merkezinde görev yapıyor.cok iyi bir doktor.bi araştır istersen çok yardımcı oluyor.

Tayfun bağış sizin yaşınız kaç

Ya nasil rahim filmine gerek yok dedi aklim almadi 14 yildir tedavi goruyodum defalarca rahim filmi cekildim rahmimin T seklinde oldugunu gecen sene ogrendik biz hsgde gorulmuyodu ultrasonda gorulmuyodu anestezili hsgde görüldü.. baska bi doktora daha gidin bence siz. doktorunuzu kesinlikle degistirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…