Doğuma Hazırlık Doğuramadım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ya bu doğum anı çok mu zor. Korkmaya başladım .35 olduk biz de. Doğum öncesi sancı depil de o doğum anını merak ediyorum :KK43:
Doğum anı zor değil :) Eğer doktorunuzu ebenizi iyi dinleyip yönlendirmelerine uyarsanız, nefes al-ver ya da ıkın-ıkınma direktiflerine uyarsanız bebeğin içinizden çıkış anı gerçekten kolay. Balık gibi kayıp çıkıyor gerçekten ve yaşadığınız bütün stres, ağrı, korku artık kişinin kendisine göre her ne yaşadıysa bıçak gibi kesiliyor. Zor denen kısmı sancı kısmı. Ki ben de o da çok zor olmadı. Vaktiniz varken naçizane tavsiyem, bol bol nefes çalışmanız. İnanın çok faydasını görürsünüz.

Doğunca bitecek mi sanki canım bu daralmalar daha beter olacak benim de 15 aylık bebeğim var hamileyim valla korkuyorum Doğum sonrasından deliricem diye 🤦‍♀️🤦‍♀️

Selam kızlar,

Ben 38+5 günlük hamileyim. Nasipse ikinci kızımı bekliyorum. Ama hala doğuramadım. Daha vaktin var diyenler olacak biliyorum ama inanılmaz darlandım kendimi çok depresif hissediyorum bazen. Eşim sürekli şaka da olsa doğur artık diye diye beni de etkiledi.

Kızım 13 ünde 2 yaşını dolduracak geceleri zaten uyuyamadığım yetmiyomuş gibi ona koşturmak ta yoruyo bu halde artık. Sabrımın sonlarındayım. Sinir küpü geziyorum. Ne yapsamda doğursam diye dolanıyorum resmen.

Felaket bir çatı ağrım var yattığım yerde dönemiyorum bile bazen. Ayağa kalktığıöda iki büklüm oluyorum yürüyemiyorum. Eğer doğurmazsam pazartesi kontrolüm var artık doktora yalvarıcam bu gidişle. Bana bi akıl verin doğumu normal yollarla nasıl hızlandırabilirim nasıl başlatabilirim.
E bebek doğduğunda daha fazla yoğrulacaksınız uykusuzluk yorgunluk allah yardımcınız olsun.

Doğum anı zor değil :) Eğer doktorunuzu ebenizi iyi dinleyip yönlendirmelerine uyarsanız, nefes al-ver ya da ıkın-ıkınma direktiflerine uyarsanız bebeğin içinizden çıkış anı gerçekten kolay. Balık gibi kayıp çıkıyor gerçekten ve yaşadığınız bütün stres, ağrı, korku artık kişinin kendisine göre her ne yaşadıysa bıçak gibi kesiliyor. Zor denen kısmı sancı kısmı. Ki ben de o da çok zor olmadı. Vaktiniz varken naçizane tavsiyem, bol bol nefes çalışmanız. İnanın çok faydasını görürsünüz.
Çok sağolun 🥰🥰

Eveeeettt bu vakit olmuş ben buraya yazıyorum. Çünkü saat 2 civarından beri karnımın genelinde çok hafiff bi ağrı var böyle adet ağrısı gibi. Uyudum uyamdım hala aynı. Bi anlam veremedim. Bide son 3 gündür falan beni öldüren o çatı ağrım ve erken haftalarda bile sirekli olan kasılmalardan eser kalmadı. Hani bebek hareket etmese bişey oldu sanıcam. Ara ara olan sancılarımda kaçtı.
Şuan ki ağrı yoğunlaşırsa eşimi uyandırıcam ama çok hafif. Yinede rahatsız edici. 39+3ten selamlar. Uykuda kaçtı😵

Eveeeettt bu vakit olmuş ben buraya yazıyorum. Çünkü saat 2 civarından beri karnımın genelinde çok hafiff bi ağrı var böyle adet ağrısı gibi. Uyudum uyamdım hala aynı. Bi anlam veremedim. Bide son 3 gündür falan beni öldüren o çatı ağrım ve erken haftalarda bile sirekli olan kasılmalardan eser kalmadı. Hani bebek hareket etmese bişey oldu sanıcam. Ara ara olan sancılarımda kaçtı.
Şuan ki ağrı yoğunlaşırsa eşimi uyandırıcam ama çok hafif. Yinede rahatsız edici. 39+3ten selamlar. Uykuda kaçtı😵
Cnm ne yaptin sanci geldimi

Benim dün fena kasılmalarım vardı ve inceden belimde ağrılar girip çıktı 3 saat sürdü gidip gelmeler duş aldım geçmedi hazirlndm dedim bakım artacakmi o şekilde uyumuşum..
Şuanda Sırtımda ince bir sizi var ama bilmiyorum hastayım da boğazlarım enfeksiyon az iyilesin öyle doğsun diyorum

Benim dün fena kasılmalarım vardı ve inceden belimde ağrılar girip çıktı 3 saat sürdü gidip gelmeler duş aldım geçmedi hazirlndm dedim bakım artacakmi o şekilde uyumuşum..
Şuanda Sırtımda ince bir sizi var ama bilmiyorum hastayım da boğazlarım enfeksiyon az iyilesin öyle doğsun diyorum
Canim bence sen dakika tut. Eger sancilarin 10dk.dan daha siksa gitmeyi dusunebilirsin. Dogum sancilari ne yaparsan yap gecmez cunku, yalanci sancidan o sekilde ayrilir.

İnşallah öyledir. Bugün içimde bi huzursuzluk var. Bebek de hareket etmedi. Kontrolüm yarındı ama şuan gidiyoeum. Umarım sıra bulabilirm.
Acilden alırlar diye düşünüyorum. Haftan dolayısıyla pek bekletmezler seni, görünürsün mutlaka. Gerçi mesajı yazalı epey olmuş, gittin mi ne dedi doktor??

Acilden alırlar diye düşünüyorum. Haftan dolayısıyla pek bekletmezler seni, görünürsün mutlaka. Gerçi mesajı yazalı epey olmuş, gittin mi ne dedi doktor??
Bu sefer doğurdun galiba 🙂Allahın izniyle
Doğurdun mu canm merak ettim doktora gitmişsin
Hayır kızlar malesef doğuramadım. Eşimin telefonunu kullandığımdan her zaman giriş yapamıyorum.

Şöyleki sancı falan çıkmadı yine. Bebek kanala da girmemiş ancak boynuna kordon dolanmak üzereymiş. Çok kafama takıldı. Akşama kadar sersem gibi gezdim. Normal doğuma engel değil dedi. Ama ben deli gibi sezeryan korkum olduğu için içim içimi yiyo. Doğru düzgün hareket de etmiyo.

Ya kordon boynuna geçerde zarar verirse. Ya anlayamazsam da bebeğe bişey olursa. Ay çok korkuyorum ya.:KK43::KK43::KK43:

Hayır kızlar malesef doğuramadım. Eşimin telefonunu kullandığımdan her zaman giriş yapamıyorum.

Şöyleki sancı falan çıkmadı yine. Bebek kanala da girmemiş ancak boynuna kordon dolanmak üzereymiş. Çok kafama takıldı. Akşama kadar sersem gibi gezdim. Normal doğuma engel değil dedi. Ama ben deli gibi sezeryan korkum olduğu için içim içimi yiyo. Doğru düzgün hareket de etmiyo.

Ya kordon boynuna geçerde zarar verirse. Ya anlayamazsam da bebeğe bişey olursa. Ay çok korkuyorum ya.:KK43::KK43::KK43:
Kordon boynuna 2 defa dolanmış doğan okadar çok bebek varki
Aklına kötü şeyler getirme lütfen
ALLAHIM sağlıkla sıhhatle kavuştursun inşaAllah

Kazasız belasız sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.

X