Doğuma Hazırlık Doğuramadım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Allah yardımcınız olsun valla benimde şuan 15 aylık kızım var 4 aylık hamileyim simdi bile pesinden koşturmak zor geliyor son zamanlarımı düşünemiyorum Hayırlısıyla sağlıklı bir sekilde gelsin bebeğiniz

Allah yardımcınız olsun valla benimde şuan 15 aylık kızım var 4 aylık hamileyim simdi bile pesinden koşturmak zor geliyor son zamanlarımı düşünemiyorum Hayırlısıyla sağlıklı bir sekilde gelsin bebeğiniz
Teşkkür ederim. Allah sizide sağ salim kavuştursun.

Allah razı olsun. Doğumdan sonrasını merak ediyorum açıkçası.. Aralıkları az ya bebişlerimizin aklınıza gelirsem yazarmısınız ?
Tabiki. 4 gözle bekliyorum bende bi an önce deneyimlemek istiyorum. Bugün fazlaca sancım (!) olduğunu düşünerek hastaneye gittim ağlayarak döndüm artık ne sancı ne açılma çıkmadı. Ama benim canım çekildi resmen. Ayın 10 una kadar vakit var daha sabırlı ol dedi ebe ama ne fayda

Selam kızlar,

Ben 38+5 günlük hamileyim. Nasipse ikinci kızımı bekliyorum. Ama hala doğuramadım. Daha vaktin var diyenler olacak biliyorum ama inanılmaz darlandım kendimi çok depresif hissediyorum bazen. Eşim sürekli şaka da olsa doğur artık diye diye beni de etkiledi.

Kızım 13 ünde 2 yaşını dolduracak geceleri zaten uyuyamadığım yetmiyomuş gibi ona koşturmak ta yoruyo bu halde artık. Sabrımın sonlarındayım. Sinir küpü geziyorum. Ne yapsamda doğursam diye dolanıyorum resmen.

Felaket bir çatı ağrım var yattığım yerde dönemiyorum bile bazen. Ayağa kalktığıöda iki büklüm oluyorum yürüyemiyorum. Eğer doğurmazsam pazartesi kontrolüm var artık doktora yalvarıcam bu gidişle. Bana bi akıl verin doğumu normal yollarla nasıl hızlandırabilirim nasıl başlatabilirim.
36 haftadan sonra okadar çok şey yaptığım halde kızım 40+2 de geldi . 😹😂

36 haftadan sonra okadar çok şey yaptığım halde kızım 40+2 de geldi . 😹😂
Ben vakit geçtikçe ve nst de hiç sancı da çıkmayınca bişeyler ters gider de son anda falan sezeryan olurum diye korkuyorum. Tabiki öncelik bebeğimin sağlığı ama sezeryanden çok fena korkuyorum

• Beğen
Reactions: H E
Tabiki. 4 gözle bekliyorum bende bi an önce deneyimlemek istiyorum. Bugün fazlaca sancım (!) olduğunu düşünerek hastaneye gittim ağlayarak döndüm artık ne sancı ne açılma çıkmadı. Ama benim canım çekildi resmen. Ayın 10 una kadar vakit var daha sabırlı ol dedi ebe ama ne fayda
Banada tadını çıkar diyorlar hamileliğin düşünme sonrasını diyorlar ama öyle olmuyor. Gücümü geri istiyorum şimdiki kızımada layıkıyla bakmak istiyorum. Okadar halsizlestirdiki hamilelik beni... Sizin çok az kalmış İnşallah cabucak geçer ve sağlıklı kolay bir dogum yaşarsınız. Ben bir de sezeryan olucam Allah yardımcımız olsun. Kolay toparlanalım bebişlerimiz için insallah

Banada tadını çıkar diyorlar hamileliğin düşünme sonrasını diyorlar ama öyle olmuyor. Gücümü geri istiyorum şimdiki kızımada layıkıyla bakmak istiyorum. Okadar halsizlestirdiki hamilelik beni... Sizin çok az kalmış İnşallah cabucak geçer ve sağlıklı kolay bir dogum yaşarsınız. Ben bir de sezeryan olucam Allah yardımcımız olsun. Kolay toparlanalım bebişlerimiz için insallah
Amin inşallah. Ben adım atarken bile canım yanıyo şuan. Bu çatı ağrısı mıdır nedir mahvediyo beni

Ben vakit geçtikçe ve nst de hiç sancı da çıkmayınca bişeyler ters gider de son anda falan sezaryen olurum diye korkuyorum. Tabiki öncelik bebeğimin sağlığı ama sezaryenden çok fena korkuyorum
Bende 9 gün önce aynıı senın gibiydim .
ağladım sızladım . Doktorum 40+5 e kdar beklerim dedi .
hep dua ettim Allahım nolur Normal doğum olsun diye.
Pilatesler , kegel egzersizleri , ilişki , merdicen çıkma , hergün 10 bin adım , hurma , ananas çömerek yer silme 😂😂
hiç doğurmucam dediğim gün hafif hafif sancılarım geldi . Son ana kadar doğurcağımı düşünmedim 😂
O yüzden hiç acele etme en azından 40 haftaya kadar .
Hem gelişimleri tam oluyor

Bende 9 gün önce aynıı senın gibiydim .
ağladım sızladım . Doktorum 40+5 e kdar beklerim dedi .
hep dua ettim Allahım nolur Normal doğum olsun diye.
Pilatesler , kegel egzersizleri , ilişki , merdicen çıkma , hergün 10 bin adım , hurma , ananas çömerek yer silme 😂😂
hiç doğurmucam dediğim gün hafif hafif sancılarım geldi . Son ana kadar doğurcağımı düşünmedim 😂
O yüzden hiç acele etme en azından 40 haftaya kadar .
Hem gelişimleri tam oluyor
Bana da işte 40 ı tamamlayana kadar acele etme daha var günün dediler şuan tam 39 um yani 1 haftam var. Bakalım nasıl geçecek günler.

Aynen öyle kardeşim.. ben hafizim demeye çekinirim acaba o kelama layık miyim diye düşünürüm.. diyorum işte ezberledik layık olurz inşallah diyorum maşallah size de
aynen öyle ezberledik inşallah kurana uygun oluruz :)

Maşallah :) başka bir yerde muhabbet edelim bir ara buraya böyle damladim ben hafız yazısını görünce 😄 tanisalim sevinirim 😊

Doğurmak isteyenlerde sağlıkla kucaklarina alsınlar inşallah 😍
Evettt topiğimiz var gelmek ister misin orda da konuşmuş oluruz hem 😍

X