- 21 Ocak 2019
- 2.099
- 2.692
- 33
- Konu Sahibi CilekRecelim
Hurma ye sürekli hem açılma yapıyormuş hem doğumu kolaylaştırıyomuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Halk arasında bilinir siz biliyor musunuz birşey dicem nişan derler adına tıpa görevi gören bir mukus benzeri biraz kanlı akıntı oluyor o geldiği zaman orası boşmuş gibi hava alıyormuş gibi hissediliyor kendiliğinden gelen birşey ve o gelince anla ki sadece 1 günün var demek hazırlığını yap diyeSelam kızlar,
Ben 38+5 günlük hamileyim. Nasipse ikinci kızımı bekliyorum. Ama hala doğuramadım. Daha vaktin var diyenler olacak biliyorum ama inanılmaz darlandım kendimi çok depresif hissediyorum bazen. Eşim sürekli şaka da olsa doğur artık diye diye beni de etkiledi.
Kızım 13 ünde 2 yaşını dolduracak geceleri zaten uyuyamadığım yetmiyomuş gibi ona koşturmak ta yoruyo bu halde artık. Sabrımın sonlarındayım. Sinir küpü geziyorum. Ne yapsamda doğursam diye dolanıyorum resmen.
Felaket bir çatı ağrım var yattığım yerde dönemiyorum bile bazen. Ayağa kalktığıöda iki büklüm oluyorum yürüyemiyorum. Eğer doğurmazsam pazartesi kontrolüm var artık doktora yalvarıcam bu gidişle. Bana bi akıl verin doğumu normal yollarla nasıl hızlandırabilirim nasıl başlatabilirim.
Ayyy çatlicam ya gerçekten. Bende bugün bi kendimce bir parti vererek Allah ne verdiyse manyak gibi oynicam belki dayanamaz da iner kanalaBen vakti zamanında 38. Haftadan sonra önerilen herseyi denedim, sıcak küvet, sarap, özel doğum çayları , cinsel ilişki, koşmak sport zıplamak yürümek
Hiç bi moka yaramadı, 41. Hafta bitimi doşurdum türkiyede normalde 38. Haftada sezeryanla gebelik sonlanıyor , ben resmen üzerine bi ay daha gebelik yaşamıştım
Hatırladıkça gülüyorum hala, 38. Hafta bittiği gün doğum beklemeye başlamıştım
Yedim yemem mi 1 kilo hurma 3 günde bittitakviye lazımHurma ye sürekli hem açılma yapıyormuş hem doğumu kolaylaştırıyomuş
Gelmiyo işte gözüm yollarda kaldı. Her lavaboya girdiğimde leylek gibi boynumu kırıp bakıyorum. O vicdansız da gelmiyoHalk arasında bilinir siz biliyor musunuz birşey dicem nişan derler adına tıpa görevi gören bir mukus benzeri biraz kanlı akıntı oluyor o geldiği zaman orası boşmuş gibi hava alıyormuş gibi hissediliyor kendiliğinden gelen birşey ve o gelince anla ki sadece 1 günün var demek hazırlığını yap diye
Ay bende ne nişan ne su hiçbişi gelmediydi valla. Nişan baya 6 cm açıklıkta gelmişti. Su da 10 santim açıklıkta hala patlamadığından doktor patlatmıştıGelmiyo işte gözüm yollarda kaldı. Her lavaboya girdiğimde leylek gibi boynumu kırıp bakıyorum. O vicdansız da gelmiyo
Alla alla bende çok etken hemen doğuruyosun hurmayla sanıyordum ilginç valla hayırla kurtul canımYedim yemem mi 1 kilo hurma 3 günde bittitakviye lazım
Gelir merak etme geleceği zaman vardır oğlansa 10 gün daha ekle kızsa tam 9 aydır ama geç döllenme olduysa 6-7 gün oynar, 3 günde bir doktora git sancılarına ve bebeğin kalp atışına bakarlar 20 dk cihazla. Doktor söyler zaten şu gün kesin diye, kontrolü ihmal etme❤Gelmiyo işte gözüm yollarda kaldı. Her lavaboya girdiğimde leylek gibi boynumu kırıp bakıyorum. O vicdansız da gelmiyo
Canım inan sanki şuan beni tarif ediyorsun benim kızımda 3 yaşını doldurcak ama gece kalkıyorum hala seninle aynı durumdym 38e daha yeni girdim ama biranönce doğsun istiyorumSelam kızlar,
Ben 38+5 günlük hamileyim. Nasipse ikinci kızımı bekliyorum. Ama hala doğuramadım. Daha vaktin var diyenler olacak biliyorum ama inanılmaz darlandım kendimi çok depresif hissediyorum bazen. Eşim sürekli şaka da olsa doğur artık diye diye beni de etkiledi.
Kızım 13 ünde 2 yaşını dolduracak geceleri zaten uyuyamadığım yetmiyomuş gibi ona koşturmak ta yoruyo bu halde artık. Sabrımın sonlarındayım. Sinir küpü geziyorum. Ne yapsamda doğursam diye dolanıyorum resmen.
Felaket bir çatı ağrım var yattığım yerde dönemiyorum bile bazen. Ayağa kalktığıöda iki büklüm oluyorum yürüyemiyorum. Eğer doğurmazsam pazartesi kontrolüm var artık doktora yalvarıcam bu gidişle. Bana bi akıl verin doğumu normal yollarla nasıl hızlandırabilirim nasıl başlatabilirim.
Allah yardimciniz olsun konuyla çok alakasız ama hafizmisiniz gerçektenHurma yiyorum kasılmalar akşamları fena şekilde.. birazda eşim ilgisiz sanki bu sıra.. yada bana öyle geliyor.. kizim da hiç durmuyor yerinde hep cani skliyor.. depresyondym nasıl cikacam bilmiyorum ..
Sürekli bi ağlama isteğiyle dolup taşıyorummmm 39 oldum vaktine de başlatmasın artıkAy bende ne nişan ne su hiçbişi gelmediydi valla. Nişan baya 6 cm açıklıkta gelmişti. Su da 10 santim açıklıkta hala patlamadığından doktor patlatmıştı
34. Haftada ay ya suyum azalırsa, ya sızıntı olursa, ya kese yurtılırsa diye düşünür uyuyamazdım 41. Haftada koca bi iğneyle patlatılınca ne malca şeyleri kafama takıp yormuşum kendimi dedim yaaa
Vakti gelince doğar yaaavv yapmayın bu kadar stres.
Bende canım istesede erken olur diye yemiyodum. Yiyincede fayda göremedim belki doğum anında görürüm inşallah faydalarıteşekkür ederimAlla alla bende çok etken hemen doğuruyosun hurmayla sanıyordum ilginç valla hayırla kurtul canım
Kız. Cuma gittim en son sancı falan çıkmadı haftada 1 gidiyorum. İlginç olan şu ki fazlaca kasılmam olurdu erken haftalardan beri. Şimdi oda yokGelir merak etme geleceği zaman vardır oğlansa 10 gün daha ekle kızsa tam 9 aydır ama geç döllenme olduysa 6-7 gün oynar, 3 günde bir doktora git sancılarına ve bebeğin kalp atışına bakarlar 20 dk cihazla. Doktor söyler zaten şu gün kesin diye, kontrolü ihmal etme❤
Bugün öksürük başladı kızımda. Uykular haram yani. Hani olurda gece falan doğuma gidersem aklım kızımda kalır, onu düşünmekten doğuramam da.Canım inan sanki şuan beni tarif ediyorsun benim kızımda 3 yaşını doldurcak ama gece kalkıyorum hala seninle aynı durumdym 38e daha yeni girdim ama biranönce doğsun istiyorum
Ayın 10u olarak görünüyor tarihin, bence haftaya falan belirtileri olur üzülme ❤Kız. Cuma gittim en son sancı falan çıkmadı haftada 1 gidiyorum. İlginç olan şu ki fazlaca kasılmam olurdu erken haftalardan beri. Şimdi oda yok
Sabahtan beri daha yeni hareketlendi bebikim. Artık gelse de koklasam bi10 gün çatlamadan bekleyebilirim umarımAyın 10u olarak görünüyor tarihin, bence haftaya falan belirtileri olur üzülme ❤
Aynı bende öyleyim. Bide tuvalet ihtiyacım varken sancı da vuruyoAllah bi avazda kurtarsın songunler wc gitmekten gina gelmisti bana
Evet cnm Elhamdulilllah Rabbim inşallah o kelama layık ederAllah yardimciniz olsun konuyla çok alakasız ama hafizmisiniz gerçekten