Doğumunu Tahir Özgüder'le yapan arkadaşlar memnun kaldınız mı?

Seray03

oğluşumuzu bekliyoruz...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2008
887
1
118
42
İzmir
Kızlar doktorum Tahir bey. Ocak sonunda doğum yapacağım. Doğumunuzu hangi hastanede yaptınız ve memnun kaldınız mı? Her hastaneye gelirim diyor fakat ortağı olduğu için Çınarlı'ya yönlendiriyor biraz. Bir de doğum için ne kadar ödediniz?

Teşekkürlerr...

konu açılalı epey olmuş ama şansımı denemek isitiyorum :s doğum yaptınızmı acaba,benim doktorumda tahir bey ve doğumu hiç konuşmadık bu ayki kontrolümde sorucam.varsa bilgisi olan varsa yazabilirmi acaba .

ıyı bır doktor ama bıraz paracı tahır bey buca ssk da calısıyor olmasına ragmen gorumcemı orda sezeryanla dogumunu gerceklestırdı 2 sene once bıcak parası 700 tl aldı bıde her ay muhaynanesıne gittiği halde ama ıyı bır doktormudur evet oyle oldugu soylenıyor

şuan ssk'da bile çalışmıyor dogumu çınarlıda yapıyor die biliyorum orasıda tamamen özele giriyor çoğu kişiden duydum bu paracı mevzusunu ne yapacagımı şaşırdım doktor-hastane bile deiştirmeyi düşünüyorum artık cuma günü kontrolum var o zaman soracam enine boyuna ne kadardır nerde yaptırıyor başka hastaneye kaça gidiyor kafam karışıtı iice :/

Arkadaşlar bende doğumu bekliyorum artık. Bana çınarlıda doğum için 2400 tl. fiyat verdi. Artık dr. değiştirmek içinde çok geç bu saatten sonra ki. Kimseye güvenemem. Mecbur ödücem o parayı. Pahalımı evet dışarıya göre pahalı. Ama benim yapcak bişeyim yok artık. Normal ya da sezeryan fark etmiyor aynı ücreti istiyor ve bize şunu yaptı son ana kadar fiyat vermedi konuşuruz yeni yasa çıkcak sistem değişcek yeni yılda fiyat değişcek dedi durdu. Çok memnunum çok iyi bir doktor gerçekten ama paracı olduğu doğru ne yazık ki.

cuma benimde kontrolüm var :)

1 yılı geçti sskdan ayrılalı artık yanlızca özelde çalışıyor

Bu arada tahir bey çınarlının ortaklarından biri arkadaşlar sitesine bakarsanız ortaklar arasında adı yazıyor doğumu oraya yönlendiriyor çoğunlukla

Şuan daha erken diyip fiyat konuşmaz büyük ihtimalle müşteri kaçırmamak için öyle yapıyormuş :) çınarlı için bana verdiği fiyat 2.400 herşey dahil dedi ama yinede orda ekstra bişey çıkarırlarmı hiçbir fikrim yok. doğumdan sonra sizinle paylaşırım

selam kızlaar,
bende tahir beyin eskiden beri hastasıyım. doğumumu da o yapmıştı. tanıdığım en iyi doktordur tek kelimeyle. bu paracı yargısı neden oluştu anlayamadım çünkü onun standartlarına bilgisine ve yeteneğine göre istediği para piyasaya göre gayet uygun gelmişti bana. 3 yıl önce doğumumu çınarlıda yapmıştım 1800 ödemiştim ve aldığım hizmetten çook memnun kalmıştım. o zaman bucada da çalışıyodu ama ben özelde yapmayı istemiştim. belkide hayatımda bir kere yaşayacağım birsey, içim çok rahat olsun istemiştim açıkçası.
muayene ücretide en uygun olan doktorlardan biridir. her istediğinde ulaşabilmen ve her istediğini çekinmeden sorabilmende çok önemli. bi çok doktor bu rahatlığı sağlayamıyor.
benim ilk hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı. o zaman gittiğim doktorun vizitesine tahir beyinkinin 2 katını ödüyodum. ama tahir beyin bana sağladığı guveni asla sağlayamamıştı o doktor. düşükten sonrada bir sürü doktor denedim. tahir beyin fiyatlarının uygun olmasından dolayı onu tercih etmiştim iyikide etmişim.
hiç aklınızı karıştırmayın bence.
bide bildiğim kadarıyla ssk anlaşmalı özel hastanelere de gidiyomuş, emin değilim ama sormakta fayda var.

senin az kalmış oğluşuna kavuşmana ben heyecandan duramazdım herhalde :) bugün yarın haberini bekliyorum ben ona göre hadi bi avazda bi avazda

inşallah gelir bir avazda :) normal doğum bekliyorum o yüzden zaman belli değil henüz

Tahir beyde dogum yaptım gördüğüm en en en iyi teknik bilgiye sahip en insancıl doktor benim için kendisi...24.haftada gördüğü Bebeğim de cene geriligi konusunu ondan başka hiçbir perinatolog bilemedi çok detaycı ve çok şüpheci yaklaşır ve sonunda da haklı çıkar...doğumu da o titizlikle yapıyor, paracı konusuna katılmıyorum bizim özel durumumuzda yüksek meblağlar ödendiğini düşünerek siz uygun olunca verin zaten cok odeme yaptiniz bu ara diyecek kadar insan kendisi...canimiz ciğerimiz abimiz cok çok seviyorum kendisini...bir daha gebelik düşünsem gözü kapalı giderim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…