Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şuan ssk'da bile çalışmıyor dogumu çınarlıda yapıyor die biliyorum orasıda tamamen özele giriyor çoğu kişiden duydum bu paracı mevzusunu ne yapacagımı şaşırdım doktor-hastane bile deiştirmeyi düşünüyorum artık cuma günü kontrolum var o zaman soracam enine boyuna ne kadardır nerde yaptırıyor başka hastaneye kaça gidiyor kafam karışıtı iice :/
ıyı bır doktor ama bıraz paracı tahır bey buca ssk da calısıyor olmasına ragmen gorumcemı orda sezeryanla dogumunu gerceklestırdı 2 sene once bıcak parası 700 tl aldı bıde her ay muhaynanesıne gittiği halde ama ıyı bır doktormudur evet oyle oldugu soylenıyor
konu açılalı epey olmuş ama şansımı denemek isitiyorum :s doğum yaptınızmı acaba,benim doktorumda tahir bey ve doğumu hiç konuşmadık bu ayki kontrolümde sorucam.varsa bilgisi olan varsa yazabilirmi acaba .
cuma benimde kontrolüm var :)
yaaa saat kaçta ben son hastasıyım eşim anca yetişebilio![]()
benim 2 de :) ben nst için gideceğim
senin az kalmış oğluşuna kavuşmana ben heyecandan duramazdım herhalde :) bugün yarın haberini bekliyorum ben ona göre hadi bi avazda bi avazda![]()