• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumun hemen ardından boşanma

Arkadaşlar inanın bana bunların hepsi psikolojik regl'de olmadığımız için herşey gözümüze batıyo ve alınganlık yapıyoruz hemen karar vermeyin azıcık sabredin yuva kolay kurulmuyo hormonlarımız çok dengesiz uykusuzluk hayatımız monotonlaştı eski günleri özlüyoruz belki normalde bizi sinirlendirmeyen şeylere sinirleniyoruz.

ben 5 aylık hamileyken ayrı yasamaya basladım sımdı bebegım 1 aylık etrafın bebege yazık tekrar dene baskılarına aldırıs etmeden bosanıyorum sonucta aynı yastıga etraftakıler bas koymayacak.. cocuga gercekten ıyı bı baba olacagını bılsem belkı denerdım ama oglum ıcın de bence en ıyısı onu arada bır gormesı :((

4 aydır sürekli boşanma konusunu düşünüyorum. Bir türlü kurtulamadım. Sanki doğumdan sonra gerçekleri görmüş gibiyim. Dayanamıyorum ya Allah yardımcımız olsun.

niye böyle oluyor acaba.. aynen bnde doğumdan sonra gerçekleri gördüm sanki...

ya bu erkeklere ne oluyor bunca fedakarlığı onlar için yapmıyormuyuz benim eşim o yetmedi int chat yapmaya başladı sanki çocuk olunca gezilmez mutlu olunmaz.hayattan zevk almayı bilmiyorlar yuvalarını cehenneme çevriyolar çok muşey istiyoruz tatlı dil güler yüz,bunu yapmak çok mu zor bende çok mutsuzum.rabbim dirlik dzen huzur mutluluk versin hepimize boşansak ne olcak bu salak için okulumdan vazgeçmiştim çoook pişmanın çoooook bide hakediyo gibi 2 de evlat verdim keşkelerle dolu bi hayat işte ahhhhhhhhhhhh keşşşkeee keşşşşşşşşşşkeee

ay çok doğru sööylemişşin erkekler bebeğe gösterilen ilgiyi kıskanıyorlar birde çok kolaydır onlar için çocuk bakmak ama kucaklarında yarım saatten fazla tutamazlar. duygularını nasıl dışa vuracaklarını şaşıryorlar.

Biz de suç böyle adamlara çocuk veriyoruz. Biz hayatı paylaşmak içinevleniyoruz.Onların %99 unun aklınasadece ihtiyaçlarının karşılanması geliyor

Back