Bende eşiyle ne oluyorlar onu anlamaya çalıştım..tıkandım bıraktım :)Senin babaannen eşinin anneannesi
Senin baban eşinin dayısı
Senin halan da eşinin annesi senin de kayınvalide
Ne kadar akraba bir aile.
Hamile olan sensin nerede rahat edeceksen orda kal tabiki.
Eşine anlat ben annemde daha rahat ederim diye ki sana hak veriyormuş o zaman problem yok.
yaşının küçük olduğu ne kadar belli :)) Nerede rahat edeceksen orada kal, lohusa olacaksın sen.Bu kadar da başkalarının ne münasip ne değil sözlerine takılma.Herkes kendine göre uyduruyor çünkü.
Bende eşiyle ne oluyorlar onu anlamaya çalıştım..tıkandım bıraktım :)
Bi evlilikle o akraba baglari oyle oluoSenin babaannen eşinin anneannesi
Senin baban eşinin dayısı
Senin halan da eşinin annesi senin de kayınvalide
Ne kadar akraba bir aile.
Hamile olan sensin nerede rahat edeceksen orda kal tabiki.
Eşine anlat ben annemde daha rahat ederim diye ki sana hak veriyormuş o zaman problem yok.
:)).Eşiyle kuzenmiş de kayınpeder sadece kayınpeder mi acaba? Onda da bir dayılık vardır belki
Bende once annem snra kv dAslinda her dogum yapan kadin kendi evinde rahat eder bu arada esinizde yaninizda olmali ve onada ihtiyac duyuyorsunuz cunku sizin agrilarinizamutlulugunuzaheyecaniniza sahit olmali.once anneniz kalsin sonrada kayinvalideniz
yardimci oluyum hala oglumBende eşiyle ne oluyorlar onu anlamaya çalıştım..tıkandım bıraktım :)
Bende eşiyle ne oluyorlar onu anlamaya çalıştım..tıkandım bıraktım :)
Kardeş çocuklarısınız ama ya... Aklım almıyor,hiçbir zaman da almıcak sanırsam..Bende once annem snra kv d
yardimci oluyum hala oglum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?