Böylelerine insan demek bile gelmiyor içimden, ama belki de "insan" böyle bir varlık da aslında iyiler biraz olağanüstü...kimbilir..
O kadar üzülüyorum ki böyle konular okuyunca, bilmiyorum neden ama aldatma olaylarında en çok KADIN HAMİLEYKEN ve EŞ DİĞER KADINA : KARIM KELİMESİNİ KULLANDIĞINDA sanki aldatılmışım gibi içimden birşeyler kopuyor..
Bu nasıl bir midesizliktir, bu nasıl bir oyunculuktur? Sabah uyan eşine ve bebeğine AŞKLARIIMM BEN GİDİYORUM de, ama gece başka bir kadına KARIM de...
Ben daha o adamın suratına bakar mıyım???
Gitsin KARISINA o zaman yolu açık olsun....
Affet diyemem ben böylesi bir durumda, neyini affedeceksin ki? Sen karnında onunla birlikte yarattığın en güzel parçanızı taşırken, o başka kadınlara karım dediği için MADALYA MI verelim? Aynı şeyi kadın yapsa, adam HEM ELİNDEN ÇOCUĞU ALIR, HEM DE MAHKEMEDE SÜRÜM SÜRÜM SÜRÜNDÜRÜR....Var mı ya? Kadın yapınca adam bildik SIFATLA tekme atar kapıdan kovar, erkek aldatınca, ya canım ne yapacaksın işte erkek bu fıtratında var, affet sürüm sürüm süründür ama affet gitsin....
Olur mu öyle şey ya?
Sürüm sürüm süründür sonra affet ne demek oluyor? Ben senden AYRILAMAM oluyor. Bunu bilen erkek ne yapıyor? Aldatmaya belli bir süre sonra devam ediyor.
Zaten bu olaydan sonra kadının bütün güveni alt üst oluyor, daha bir çok konuşan, sürekli sorgulayan, nerdeydin ne yaptın diyen bir hal alıyor, adam da "" eeeeee yetti be, bırakıp gitseydin o zaman niye affettin?" bile diyebiliyor...diyor!
Bir hikaye okumuştum:
Bir kadın eşine çok güveniyor, hayatta yapmaz diyor, sessiz sakin benim adamım diyor, sonra bir gün arkadaşlarının eşlerinden durumu öğreniyor, ondan sonra eşi de gelip itiraf ediyor, ilk defa oldu bir daha olmayacak söz diyor, yalvarıyor yakarıyor, kadın tamam affettim diyor. Barışıyorlar. Adam çok mutlu, 2 gün sonra kadın geliyor. Tamam ödeştik artık sorun yok diyor, adam ne ödeşmesi diyor...Ben de seni ALDATTIM ödeştik diyor kadın.
Adam affedemiyor...
Kadın da ben de affetmemiştim zaten sana ders vererek ayrılmak istedim diyor.
Boşanıyor..
KESİNLİKLE EN GÜZELİ !
Benim eşim de bilir ki, eğer beni aldatırsa, BİTER! Ben de gider aynısını yaparım, bakalım geri dönmesi affetmesi tekrar o insana sarılıp uyuması vs kolay oluyor muymuşş?????
Tavizimin olmadığını sevgili olduğumuz dönemden beri bilir....