- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.765
slm arkadaşlar gece eşimin beni rüyamda aldattığını gördüm saat 4 te uyandım telefonunu ilk defa karıştırdım,,,,kocam dediğim adam doğacak kızımın babası kadının birine canım balım karım hitaplarını kullanarak açık seçik msjlar atmış
gece 4 ten beri uyumadım,sabah o işe giderken kalkmadım,az öncede herşeyi öğrendiğimi ona msj attım dönmedi bana
ne yapıcam ben ya ağlamktan gözlerim şişti..pislik herif başkasıyla resmen ilişki yaşıyor ,,artık onun suratını bile görmek istemıorum,,
yok telefonunu almadımkarşı tarafın telefon numarasını aldınız mı???????
annemler ve onun aileside gelecek doğuma alıp kaçıramaz cesaret edemezkeşke bebeğini alıp gideceğine kadar bütün fikirlerini söylemeseydin, bebeği hastanede alıp gitmeye falan kalkışmaz dimi?
Allah sabır versin! Belki benim haddime deği, hani bekara karı boşamak kolaydır derler ya..Ama hiçbir şeyi sırf çocuğun için yapma.Bu hayat bu denli bir fedakarlığa değmez.Hem çocuğunun mutsuz bir ailede büyümesi, kavgalara, aldatmalara, huzursuzluklara tanık olmasından daha hayırlıdır sanırım.Allah herşeyi görüp bilendir, hiç üzülme diyemiyorum, haklısın ama hiç isyan etme.Bir kapı kapandıysa başkaları açılacaktır.Senin en büyük hediyen kızın olacak inşallah.O haysiyetsiz adamı da Allah'a havale ediyorum!
kızlar okadar usta yalancı ki sabah güya beni uyandırmak için aşklarımm ben gidiyorum işe diyordu hiç hissettirmedi
çocuğumu doğurcam alğım gibi annemin memlektine gidicem,,,2 ay doğum iznim bitincede şubatta işime dönecem mecburen güya ücretsiz izin alıp kzımı büytecektim 1 yaşına kadar ,ben eşimden farklı bir ilçede öğretmenlik yapıyorum 2 aylık yavrumla dağ başına köye gidip çalışıcam lanet olsun kızıımın ve benim 1 lira hakkım geçtiyse aallha havale edip haram eiyorum affedemicem artık resmen ilişki yaşıolar flörtte deil bide ona karım diye hitap ediyorrrrrrrrrrrrr
Canım şakamı bu yaaa resmen parçalamak istedim şu an eşini nasıl bir insan bu nasıl
yok telefonunu almadım
annemler ve onun aileside gelecek doğuma alıp kaçıramaz cesaret edemez
afeetmicem zaten
hala msjıma dönmemiş pislik
ailen arkanda olucak mı canım, yani bebeğin var şans ver falan derler mi
cevap vermemesinin sebebi yalan hazırlıyordur
aslında bana düşmez ama affetme o pisliği
nasıl yapar bunu sana
ahhhh bu erkekler
birde karıcım falan demiş yani aldatmanın en acısı aşk yaşıyor
en acısıda bu işte karım bir insanın kaç tane karısı olur yaaa
sorumu bu insanın 1 karısı olur hayvanların cokkk işte...
yok telefonunu almadım
annemler ve onun aileside gelecek doğuma alıp kaçıramaz cesaret edemez
afeetmicem zaten
hala msjıma dönmemiş pislik