- 3 Nisan 2011
- 1.848
- 1.530
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğumu çok sağlıklı bi şekilde yaptım allaha şükür sağlıklı şirin mi şirin bi kızım var şimdi 9.5 aylık...soranlar olacak merak edenler olacak..
ayrılmadık aynı evde yabancı gibi yaşadık ben ücretsiz izin kullandım 1 yıl hep evdeydim o iş yerinde dahada yükseldi yani o dedim kocam denen şahıs
ne mı oldu tabiki aldatmaya devam etti ...yapan hep yapar ..hiç karışmadım hiç umrumda olmadı evde ona sofra bile kurmadım,,sadece akşam eve geç geldi sabah erken çıktı ama ilişkimiz bitti şimdi kızımıda alıp başka ilçede olan görev yerime gittim yerleştim resmen ele güne karşı evliyiz ama biz bittikk tabi...
anladığım tek şey bir kadın mutluysa güzeldir... iş hayatı başka kadınlar gözünü burumuşşş kızını bile sevmeye gezdirmeye vakit ayırmayan bencil biri
ben mi ne oldumm şimdi sadece anneyim ..ilgi sevgi aşk kadar uzağımda kaldıkı
Bu konu ne kadar çalkantılı bir konuydu.
Eşinin sana arkadaşlarıyla kurduğu tezgaha inanma demiştik,
ve maalesef boşan diyenler olarak yine haklı çıktık.
Şimdi de durma, boşan.
Zaten kızını tek başına büyütmüşsün, adam da devam etmiş.
Hiç bekleme, kendi de ne hali varsa görsün...
Böyle karakterde birinden çocuk yapmış olmanız da ayrı bir düşündürücü. Keşke önceden anlayıp yapmasaydanız diyeceğim ama olan olmuş. Kurtulmakta sizin elinizde
insan oğlu bu ne zaman neyapacağı bilinmıyor malesef kestiremıoruz herşey hamile kalmamla başladı çocuk doğurmamla devam ett..hele çocuk doğduktan sonra erkekler daha farklı gözle bakıoo kadınlık gitmiş annelik gelmiş gibi...doğmdan sonra hç doğum yapmamış gibi fiziğim hiç bozulmadı fizik güzellik bunlar değil herşey onun karakterinde yapacak adam herşekilde yapıooo
Bu konu ne kadar çalkantılı bir konuydu.
Eşinin sana arkadaşlarıyla kurduğu tezgaha inanma demiştik,
ve maalesef boşan diyenler olarak yine haklı çıktık.
Şimdi de durma, boşan.
Zaten kızını tek başına büyütmüşsün, adam da devam etmiş.
Hiç bekleme, kendi de ne hali varsa görsün...
Hoş ben senin yine de boşanacağını düşünmüyorum ya neyse...
Hiç kendini suçlamana gerek yok.
İnan bana bu adam hamileliğinden önce de yapmıştır bir şeyler de yakalanmamıştır.
Çünkü karakteri bozuk.
Yoksa sen hamilesin ya da anne oldun diye değil...
Hiç kendini suçlamana gerek yok.
İnan bana bu adam hamileliğinden önce de yapmıştır bir şeyler de yakalanmamıştır.
Çünkü karakteri bozuk.
Yoksa sen hamilesin ya da anne oldun diye değil...
sen istediğini düşün...sen böyle bi durumla karşılaşırsan hemen boşan doğurmak üzereyken .
çocuğuma babalık yapmayan adam boşanırsam çocuğu elimden alıp annesigile baktıracakmış o biraz sıkar iş boşanmayla bitmior bak sorun sorunu doğuruyor ....
Daha önce bu soru sorulmuşsa ve cevaplamışsa özür dileyerek soruyorum size tezgah kuranların eşleriyle sonradan görüştünüz mü? Hadi erkekler arkadaşlarına yardım ediyor da kadın kadına niye etmiyor anlamıyorum
benim kızımla ilgilenmem lazım ..herkese iyi geceler
ahlaksız adamlada olmaz o halde 2.evlilik yap evlenmede gecikme sonra 2 çocuğunuda doğursun 2 beraber büyür 2 adamın gelmişini,geçmişini iyice araştır .çokta parasız adama düşme bunlara dikkat et ,sana bol şans dleyeceğim bundan dolayıda hayata küsme ama ne yapacağına hemen karar ver