- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 77
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bnm olayın böle sonuçlanmasına çok sevindim bende bi anneyim üstelik yeni doğum yaptım şükür kızım 2 aylık olacak ve ben şunu anladımki şu hayatta bnm kalbim yalnızca kızımla atar bu öle bi duyguki ancak yaşayan anlar sende nasipse kısa zaman sonra tadacaksın allahın izni ile.. sana tavsiyem şu an başka hiç bir şeyi kurcalama sadece yavrunu düşün ona bi zarar gelmesin bebeğin doğunca sana herşeyi unutturacağından eminim sadece onu düşüneceksin ona odaklanacaksın ... doğuma kadar bebeğin için ne gerekiyosa onu yap eğer senin karnında stresli bi yaşam sürerse doğduktan sonrada bu böle devam eder bebeğinin huzurlu olması için ne gerekiyosa yap eğer aklında şüphe kaldıysada doğumdan sonra icabına bak ama eşine güveniyosan hiç sorun yok demektir bide şunu eklemek istiyorum
yorum yazacak olan arkadaşlar lütfen yazacağınız yorumları 2 kere düşünün öle yazın karşınızda sadece bi kadın yok aynı zamanda bi anne adayı var şu an onun için tek önemli olan şey bebeği lütfen üzücü şeyler yazmayın bebeğinin sağlıklı bi şekilde dünyaya gelmesi herşeyden herkesten daha önemli allaha emanet olun...
sizi üzmwk istemiyorum ama hiç inandırıcı gelmedi bana.bozacının şahidi şıracı misali.. hamile bir eşi üzmemek adına alınan ortak bir karar gibi. umarım yanılıyorumdur
ben ona gündüz mesaj attım o mesajlarıda numarayıda silmeden getireceksin eğer silersen evi terkedecem demiştim silmeden getirdi numara arkadaşının kullanmadığı numara ,,ve onların mesajlaşmaları duruodu
aldatma olayını geçtim öyle birşey yok ama kazık kadar adamların okumuş etmişler üniversite bitirmişler çocukça davranışları
doğuma kadar izin alıp işe gitmicekmiş hatasını telafi etmek için eşim
ya çok utanıyorumm hepinizin zamanını aldım lütfen hakkınızı helal edin..