- 21 Temmuz 2009
- 423
- 12
selam arkadaşlar ben geldim hepinizin zamanını aldım öncelikle hakkınızı helal edin lütfen
bazı arkadaşlar nasıl yorum yazmış inanamadım görünce ateş düştüğü yeri yakar lafı nı burda çok iyi anladım destek çıkanlardan merak edenlerden allah razı olsun
birisi şöyle yazmış rahatlığa bak uyumuş duş almış ....hamile olmayan anlayamaz karnımda can var cananım var onun için güçlü durmaya çalıştım onu karnımda bile üzmek istemem rabbimin mucizesi o bana o karnıma düştükten sonra rabbime dahada yakınlaştım..şükür rabbime
akşam eşim eşimin arkadaşları ve eşleri toplanıp geldiler olayı anlattılar
bunlar aralarında benim eşim beni bi kızla görse kıyameti koparır..diğeri demişki benim eşim vurur
size demiştim ya ben eşimin telefonunu bile karıştırmamıştım bugune kadar ,eşimde demişki kendine güvenerek eşim asla bana öyle davranmaz bana güvenir yargılamaz konuşur önce sorar demiş,,aklının ucuna en ufak bir şüphe girmez bana güvenir demiş
onlarda bukadar güvenme deyip idialaşmışlar ortada şunu hesaba katmamışlar doğumuma 5 gün var ,,ben zor eğilip kalkıyorum işime gücüme zor bakıyorum bu şehirde yapayalnızım
iddialşmalrını ispatladılar....olayın öncesi mesajları felan gösterdiler ...
ben bu defa yapılan iddiaya kafa tuttum ,,siz çocuk musunuz eşimde dahil hepsini fırçaladım bu günümü zehir ettiniz dedim nekadar boş beleş insanlarsınız dedim ve bu kişiler meslek sahibi kariyer sahibi insanlar eşimde dahil
şuan buz gibyim nasıl affetrrm derdine düşmüş şuraya götürüym buraya götürym şunu alayım sana bunu alayım sana
aldatma olmasada ortada beni bugun 10 kere öldürdü resmen
gece okuduğum mesajlarıda numarayıda silmeden getirmiş
arkadaşım iyide sen bu mesajı görmeyebilirdin... özellikle sana göstermek için fln yapsa anlarımda tesadüfen gördün ve sana böyle bir açıklama yapıldı... eşin tabiki inanıp inanmamak sana kalmış... peki diğer arkadaşların mesaj gönderme zamanlarına baktınmı uyuşuyomu... numara kimin numrası arkaşlarından birinin mi...