Dogumu kasım ayında olan anneler kanuni sultan süleyman hastanesinde buluşalım :49:

zey_zey_

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2012
9
0
16
İstanbul
dogummu istanbul avrupa yakasında bulunan kanuni sultan süleyman hastanesinde yapacagım nasip olursa...eger benim gibi dogumu kasımın sonlarına dogru aynı hastanede yapacak olan arkadaşlar varsa tanışmak isterim hatta aynı odada kalmak eglenceli bile olabilir ne dersiniz aranızda varmıdır

MErhaba Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin benim kısmetse Aralıkta doğum sonrası bilgilerinize ihtiyacım var bu hastane ile ilgili.

size de hayırlı dogumlar temennim... benim 2. dogumum olacak nasipse eger , ilk dogumumu özelde oldugum için bu hastahaneyle ilgili ne iyi nede kötü bişey söyleyemem. son 2 kontrolüme buraya gittim memnunum şimdilik :9 dogumdan sonra görüşlerimi bildiririm ... sizin ilk mi?

hayır benim ikinci hamileliğim bakalım Allah hayırlı doğumlar nasip etsin bekliyorum bilgilerinizi sizden.Çünkü ben hep olumsuz bilgiler edindim ondan aklım karıştı.

eger durumunuz müsaitse özel hastane her zaman iyi derim. ama onunda düzgününü bulmalısınız
hala dogum yapmamış iseniz allah yardımcınız olsun saglıcakla alın kucagınıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…